Пубертетът при момчетата - тема 18

• 31 629
  • 699
  •   1
Отговори
# 285
Ох по морето ги гледах тия джапанки с чорапи, ако може и с високо вдигната запетайка на найк...идилия. Надявам се да не минава през такава мода
А какви са тия дебели джапанки? Само дамски знам такива

Същите , но големи размери. Унисекс са. Дебела , "пухкава "подметк и "куца" горница. "Кодът" е черна джапанки с бял чорап.
Миналото лято,  на почивката ни , на ММ по пътя за плажа му се скъса джапанката. Наоколо  магазин и там - само такива. Като се пробрахме в хотела -щерката ни просвети, понеже не знаехме че са "писък" на модата. ММ  каза , че по-неудобна джапанки не бил слагал. В горещото залепваше за асфалта и издаваше противен звук. Сега седят в шкафа.

# 286
На мен пък точно тези са ми супер удобни. Вкъщи купихме по няколко чифта, че бяха на смешни пари, 2-3 лв. от тему.

# 287
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Божкей, преди месец, в офиса ни дойде клиент със сина си.
Черно екипче, бели чорапи и тия джапанки, черни.
Добре, че моя син е на 10 години, и вероятно докато порасне да се води
по модите, това ще е минало.

# 288
Ох по морето ги гледах тия джапанки с чорапи, ако може и с високо вдигната запетайка на найк...идилия. Надявам се да не минава през такава мода
А какви са тия дебели джапанки? Само дамски знам такива

Същите , но големи размери. Унисекс са. Дебела , "пухкава "подметк и "куца" горница. "Кодът" е черна джапанки с бял чорап.
Миналото лято,  на почивката ни , на ММ по пътя за плажа му се скъса джапанката. Наоколо  магазин и там - само такива. Като се пробрахме в хотела -щерката ни просвети, понеже не знаехме че са "писък" на модата. ММ  каза , че по-неудобна джапанки не бил слагал. В горещото залепваше за асфалта и издаваше противен звук. Сега седят в шкафа.

И на мен са ми удобни тези - вече втора година ги ползвам за морето и да разхождам кучето из квартала. Даже имам два чифта - едни за България, едни за Белгия. Нито ми залепват, нито издават звук. На Де Фонсека са моите.

При нас само един определен етнос ходи с джапанки и бели хавлиени чорапи, но от години вече.

# 289
  • Berlin
А при нас сега тийновете.😅 На мен ми е смешно, понеже ние в Бг с това сме израстнали - че джапанки/сандали с чорап е супер смешно и едва ли не табу и сега тази мода ме разбива.😂 Ок съм вече с това, де. Иначе за черното - в тази фаза сме също. Изцяло черно или с бяла тениска или сиво долно с бяла тениска.
Иначе тези дебели джапанки мисля, че идват от модела на Yeezy и после масово започват копирания на този модел, затова сме заляти с тях, просто мода. Няма да казвам колко време ме моли да му купя такива, ест. оригинални… аз взех от Next накрая, защото така и така нямаше джапанки, хареса ги.

# 290
Аз не съм виждала джапанки с чорапи. Сина ми ходи само до плажа с джапанки,на разходка като сме на морето е с маратонки. Момичето ми (11) и харесва да се мотае с тях,такива като на снимката,но бели с мече ,от шейн май ги поръчахме, но аз и правя забележка. На фона на толкова сандали и маратонки,да ходи с джапанките е смешно и не ми харесва. Те са за баня,в къщи или на село из двора.

# 291
Да ходят, сега им е времето.Тези новите джапанки са красиви, нямам против.С чорапите ми беше смешно, ама нямам против също.Моите не носят, де.Те пък само затворени обувки признават:

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 11:30 от ДХ3

# 292
  • В полите на Пирин планина
И моите момчета ходят само с маратонки навън. Иначе и те имат от тези дебелите джапанки, но обикалят с тях у дома. Те са доста удобни всъщност.
Скрит текст:
Аз имам такива на Crocs от няколко години и не са мръднали.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 11:32 от Lady Brinne

# 293
Спортистите след състезание задължително са с чорапи и чехли. Дори и в самолета бяха така. И моя така ходи, май бос чехли не съм го виждала да слага. Няма да споменавам къде ми бърка. Само да кажа, че доскоро тези на Крокс му бяха като официални обувки. Каза, че по удобно нещо не бил обувал.

# 294
Моят на морето ходи по джапанки. Но ме гледа странно когато го майтапя, че е забравил да си обуе чорапите Simple Smile
Вечер на морето и по маратонки.
Аз пък обичам да ходя по джапанки или чехли, лятото.

Изпратих го днес на лагер и веднага ми залипсва.
Сутринта преди да тръгне само попита дали му виждаме локацията в гугъл мапса. Оправи си локацията и си реши проблема с позвъняване от рода на "пристигнахме" и т.н.
Ще видя кога и дали ще се сети да звънне Joy

# 295
За какво ти е да ти звъни? По лично наблюдение  - когато не звъни, всичко е наред. Само при проблеми се сеща....

# 296
И моят не звъни.А и аз не звъня.Големият ми звъни и ми се кара, че не се обаждам.😄

# 297
Принципно аз държа да се чуваме един-два пъти на ден, може и писмено по вайбър, но поне да пише - "добре съм, всичко е  наред". Той не го смята за нужно, но.....чуваме се с досада от негова страна.

# 298
Е, така са.
 Батко му като каже:” обадете се, като стигнете” и аз винаги забравям…Та и децата така.

# 299
  • Berlin
Мда, всъщност моят господин тренира волейбол и може и оттам да е получил допълнително вдъхновение за чехлите.😀

Общи условия

Активация на акаунт