Пубертетът при момчетата - тема 18

• 31 631
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
И моят е такъв, има шепа приятели, но тази година се виждат много рядко.

# 406
Меганче, и моето е така. Hug

# 407
  • Русе
Моето е вечно по улиците. Компания от 5 момчета са и са заедно от първи клас. И родителите се знаем, и навремето се разбирахме тайно за вечерен час Simple Smile
Сега вечерният му час е 23 часа.
Споделя всичко с нас и си имаме доверие, но не пречи от време на време да го проверявам Simple Smile

# 408
  • Berlin
Нашият е малък още, 14,5г., но много започна да се отваря на излизания. Запозна се с доста деца лятото покрай един нов приятел, с когото доста си паснаха. До 21ч. може да е навън, но като цяло не остава навън след 18-19ч, излиза повече през деня, и то от скоро започна да се случва това. Аз се радвам, че намери приятели, но не се радвам, че се влияе от тях и мнението на другите е много важно за него. Предполагам е нормално, но не искам да мисли какъв парфюм да иска за Коледа или какъв фалшив колан да си купи отнякъде си. Изобщо ми писна от дрехи и аксесоари, искам да мисли повече за училище и хобито си. Че и момичетата навлизат лека-полека в обкръжението, просто усещам как се насъбират някакви неща.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 21:27 от abs

# 409
Всички минават през това, после се променят, правят си стил собствен.

# 410
Той си вдига телефона, но не мога през половин час да му звъня. Проблема е че не казва къде е, с кой е. Абе с Овен дали сте си имали работа Scream Искам до 22ч да се прибира, той в 21ч излиза. Затова питах вашите как са.
Е, как си представяш да ти каже, че е намерил начин да се усамоти с някое момиче в нечий празен апартамент, примерно? Или в празна стая по време на купон с друго момиче? Или ако са решили да ходят на пейка - парти с компанията по тъмно, знаейки, че няма да одобриш? Пък и сто процента мрази да го разпитват и не смята за нужно майка му да знае кога къде точно е.

# 411
Всички сме усамотявали, но аз съм казвала примерно до 10.30 ще бъда на купон и с кои приятелки съм там.  В 10.30 се обаждах от домашния телефон на домакина и си удължавах часа с още половин час. Майка ми се успокояваше, че съм се обадила.
Моят син сега навърши 15 и когато излиза, по някое време го питам в Whatsapp къде е и той ми отговаря. Не излиза до късно засега.
Само искам да знам къде е.

# 412
  • Немция
Моят 16-годишен е от саможивите, рядко се уговаря- за мое съжаление. Бих искала повече да се среща с приятели, но не мога да го променя. Поне е мнителен, не им се връзва на акъла и сякаш не се влияе от другите(винаги е било така).

Освен компанията на компютър и телефон- и на брат си, обича да прави преходи с колело по светло и там имаме връзка накъде е забил, кога ще се прибере..
Споделя доста с нас, все още.

Но да излиза  тепърва в 21 часа без обяснения ми се струва смущаващо, дори и за 17-годишен?
Бащата къде е в цялостната картина?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 13:02 от Бибит

# 413
Всички сме усамотявали, но аз съм казвала примерно до 10.30 ще бъда на купон и с кои приятелки съм там.  В 10.30 се обаждах от домашния телефон на домакина и си удължавах часа с още половин час. Майка ми се успокояваше, че съм се обадила.
Моят син сега навърши 15 и когато излиза, по някое време го питам в Whatsapp къде е и той ми отговаря. Не излиза до късно засега.
Само искам да знам къде е.
Ами ако си при момче, двамата сами? Или на купон с момче при негови приятели без твои? Пък и какъв е тоя купон до 22:30?

# 414
с момчета, момиче не намирам за проблем да напишеш една дума, за да не се притесняват родителите ти. Нито някой се обажда през половин час.  До толкова бяха моите купони, супер бяха, а всеки може да прецени до колко часа да са на неговите деца купоните.
Също виждаме къде е.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:47 от marigold_

# 415
Синът ми е на 15 г. От една година излиза по-интензивно с приятели. Нямаме проследяващ софтуер. Обикновено излиза събота-неделя или през ваканциите. Вечерен час е 22.00 ч., спазва си го. Ако е неделя преди понеделник с училище се прибира в 21.00 ч. Така сме се разбрали. Случвало се е, да се обади, че е изпуснал автобуса, прибирал се е с 30 минути закъснение, толкова е разликата между 2 курса късно вечер, но се научи сам да внимава и да не закъснява.

# 416
На 14 и половина е и не излиза всеки ден. Не закъснява. Казва ми къде е и още не лъже, защото локацията показва, че е там където казва. Чатеше с едно момиче, с което се запозна на една почивка с нас, но сега май спря. По-скоро и на нас компа ни е проблем.

# 417
Почти на 17 е, излиза всяка вечер или с приятелката си или с приятели. Не го следя, това беше отдавна, но му звъня поне 1 път, смятам,че не ме лъже. Прибира се най- късно в 23 ч., но по- често към 22,30. Зависи пак, де. Понякога са у нас с приятелката и после я изпраща и остава с приятели, 3 дена в седмицата е на тренировки до 20,30 и ако е много уморен, не излиза, или учи нещо, но за кратко и после е на компа. По- често излиза, но до 22,30-23 най- късно се прибира, но лятото е друго- прибира се към1-2ч.

# 418
Не излиза често и това ме тревожи. Във вторник е на клуб по математика, в четвъртък спорт, в петък пътува до друг град за друг спорт, но и в свободното време не излиза. Преди месец обръсна първия мустак, миналата седмица тихомълком замина и рехавата брада от десет косъма. Много бързо намалява водата за уста...подозирам, че отново имаме гадже, май четвъртото. Не мога да измъкна никаква информация Joy

# 419
Синът (17) излиза предимно петък и събота.  През седмицата има доста натоварена програма и почти не му остава време. Понякога се събират да изгледат някой мач, но е по-скоро изключение.

Общи условия

Активация на акаунт