🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Не мога да позная Чаатай къде е на последната снимка...
Това по средата е май той.

Момичета,  не остана! При вас настъпи "Деня на Ешреф".
И все пак Ешреф не е сам, Нисан остава с него.

И такава сцена ни очаква, ами Кадирчо ръка целува.
Чачо е сменил панталоните😀

Ели, няма да има такава сцена. Това е стоп кадър от една гифка, която е направена с ИИ.

# 526
Добро утро!
Официално приключи работата по първия сезон на "Eşref Rüya".

Благодарим на целия екип за добре свършената работа!

Остана да видим само кaк ще ни държат в напрежение цяло лято. Wink
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 08:55 от NeZ_9

# 527
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Кафенце с добра компания в последния Ешреф ден на сезона!

Очаква ни последен епизод за сезона!
Да видим с какво ще ни държат до есента.
Чакам с нетърпение!

Хубав ден!

# 528
Още една последна снимка на трима от нашата четворка - Eşref team

И края на снимките много прилича на първата сцена в първи епизод

Какво ли ще се случи?
Една от теориите е ,че Нисан е виновна за убийството на насилника и, но Ешреф поема вината.
Това би било логично, имайки предвид тийзъра и още повече, ако вече е разбрал, че тя е Руя.

Как мислите?
Ако последната серия отново завърши със смъртта на Ешреф,  може би във втория сезон ще видим продължението на разказа на Йомер.
За мен  смъртта е логичния край на Ешреф.
Той вече е преминал граници, които не се прощават и от враговете, и от самия него.
Той е направил избор, остана верен на Сираците, отказа любовта, отрече себе си.
Дори и да оцелее физически, той вече е започнал да умира отвътре. Смъртта става символ на пълната му саможертва.
Ако си позволи да избяга с Нисан, ще предаде себе си.
Ако остане начело, ще бъде затворник на система, която убива всякаква човечност.
Няма изход, който да не струва душата му. Смъртта, в този контекст, е форма на бягство, но и на изкупление.
Нямам търпение за довечера!

# 529
Слънчев, позитивен и успешен да е! Мечтите се сбъдват, намеренията се осъществяват  и целите се реализират!
Всичко зависи от вас .
Добро утро!
Днес предстой да видим до къде ще ни доведе половината пътуване на Ешреф  и Нисан.
Нези  права си, макар че ми се иска да има щастлив край... Но за тези среди и в тази ситуация е фантастично.

# 530
  • Ямбол
Здравейте мили момичета и от мен 😘.
Извинявам се за отсъствието ми.Налагаше ми се да отсъствам по здравословни причини,но вече съм добре. Ще се включа с коментари след новия епизод.Изчела съм ви и съм ви харесала- свършиха ми лайковете.
Нямам търпение за довечера.Тейлърите изглеждат пикантни,но имам чувството,че ни чака неочакван финал на сезона.Сякаш ще имам бомба като за финал.
Нези все си мисля,че финала на сериала,който показва смъртта не Ешреф няма да е точно това ,което ние си мислим.Със сигурност ще ни чакат много обрати,предателства,разочарования и любов.
Довечера съм на линия  да си лафим. 🥰
Хем се вълнувам за епизода довечера,хем ми става мъчно,че 2 месеца няма да има Ешреф.Но пък сигурно ще ни поддържат вълнението за новия сезон.😊

# 531
Добро утро, момичета!
Как се вълнувахме за първата серия ето, че дойде и последната. Времето лети!
"Eșref Rüya" е специален сериял за мен!
Радвам се, че ще има втори сезон, финала довечера ще е Уау!
Имайте търпение!
"Всичко което си струва си заслужава да се чака!"

Щастлива сряда!

# 532
  • Ямбол
Ели така е настина си заслужава чакането 😊.
Няма такъв сериал като Ешреф.Много докосващ и трогателен. ❤️🧿 Мога да го гледам цял живот без да ми писне.🤗
Чакат ни тежки избори довечера.Изкрено се надявам Чийдем да не убие Тургут преди да е казал на Ешреф истината за Руя.

# 533
Ти пък Роси, и него ли е възможно да убие? Не бях се замисляла за такъв сценарий!
По-скоро, може да му нареди, нещо да шикалкави, ама Чийдем направо си е сериен убиец, всичко какво й пречи го премахва. Дали в някакъв момент няма да реши и Нисан да премахне? От нея, май всичко трябва да очакваме!
Да видим Ешреф как ще успее да опази Нисан от лапите на Чийдем

# 534
Здравейте, дами!

Чачо са го видели дегизиран на летището. 😁

# 535
Айдеее, пак им избяга на папараците!

Lilia* Heart

# 536
Здравейте, дами!

Чачо са го видели дегизиран на летището. 😁

Да не е тръгнала той към нас сега? Ние го посетиха в Истанбул, той сега идва при нас в София.Wink

# 537
Ако не е трансферен полет, сигурно е кацнал. Smile

Явно е бил много нетърпелив, веднага след като са свършили снимките е изчезнал.

# 538
Редакция. Тук са.

Не пиша не защото имам някакъв проблем, а защото обикалях около летището, чудех се кой изход да завардя. Казинта ли да обикалям, към Разград ли да хвана? София е малка, но не чак толкова, че да разчитам на случайност.

Иначе довечера съм на театър и няма да мога да гледам в реално време. То аз и иначе го пусках към 21:30 и приключвах с гледането след вас. Сигурно като се прибера няма да издържа и ще си пусна да гледам. Без превод, но поне ще съм задоволила любопитството.

Хриси, не е бил с Пегасус. Те летят от друго летище. Няма логика да се прекачва тук. Да тръгне от международно летище, което лети до целиа свят, за да дойде на летище, което има няколко гейта и към далечните дестинации се иска прекачване

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 12:17 от gerryto_2

# 539
Здравейте момичета,

Поздрав от Аталайчо,  поне е сигурно че е тук...за Чачо - ?

Нямам търпение за довечера....

Общи условия

Активация на акаунт