Боби

Известният испански писател и журналист Артуро Перес-Реверте, чиито романи са адаптирани във филми и сериали, каза следното за сериала: „Гледам „Old Money“, много добър турски сериал и наистина ми харесва (гледах три епизода).“
✍️@TvDunyasii
Нашата сценаристка Мерич Аджеми публикува тази новина в своите Stories.
и още в допълнение..

📝 Преса
Статия в испанската преса от 10 ноември 2025 г.
GOOGLE AUTOTRANSLATION
Сценаристът Артуро Перес-Реверте за сериала с Енгин Акюрек и Аслъ Енвер
Сценаристът Артуро Перес-Реверте написа днес в социалната медийна платформа X: „Току-що гледах „Стари пари“, турска сапунена опера... много добре направена и (вече съм гледал три епизода) наистина ми харесва.“
Артуро Перес-Реверте (роден през 1951 г., Испания) е писател, журналист и бивш военен кореспондент. Той е автор на международно признати исторически приключенски романи, като поредицата „Приключенията на капитан Алатристе“ и „Управлението на рицарите“. Член на Кралската испанска академия, той е известен със своя ироничен, ерудиран стил и завладяващи истории. Тиражът му е надхвърлил 20 милиона копия. Той има активен акаунт в X (@perezreverte) с над 2,5 милиона последователи, където коментира литература, актуални събития и лични интереси, като телевизионни сериали.
Източник:
https://viatacuaromadecafea.com/2025/11/10/scriitorul-arturo-per … ek-si-asli-enver/

Приятен вторник ви желая!

ПП Тъкмо пуснах поста и видях,че Гости
е писала преди мен.Благодаря за инфото!