E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~211

• 8 673
  • 273
  •   2
Отговори
# 240
Здравейте,момичета!

Боби Hug

Скрит текст:
💥Сериалът „Enfes Bir Akşam“ с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер продължава да прави фурор в чужбина.
Известният испански писател и журналист Артуро Перес-Реверте, чиито романи са адаптирани във филми и сериали, каза следното за сериала: „Гледам „Old Money“, много добър турски сериал и наистина ми харесва (гледах три епизода).“
✍️@TvDunyasii
Нашата сценаристка Мерич Аджеми публикува тази новина в своите Stories.

и още в допълнение..

📝 Преса
Статия в испанската преса от 10 ноември 2025 г.
GOOGLE AUTOTRANSLATION
Сценаристът Артуро Перес-Реверте за сериала с Енгин Акюрек и Аслъ Енвер
Сценаристът Артуро Перес-Реверте написа днес в социалната медийна платформа X: „Току-що гледах „Стари пари“, турска сапунена опера... много добре направена и (вече съм гледал три епизода) наистина ми харесва.“
Артуро Перес-Реверте (роден през 1951 г., Испания) е писател, журналист и бивш военен кореспондент. Той е автор на международно признати исторически приключенски романи, като поредицата „Приключенията на капитан Алатристе“ и „Управлението на рицарите“. Член на Кралската испанска академия, той е известен със своя ироничен, ерудиран стил и завладяващи истории. Тиражът му е надхвърлил 20 милиона копия. Той има активен акаунт в X (@perezreverte) с над 2,5 милиона последователи, където коментира литература, актуални събития и лични интереси, като телевизионни сериали.
Източник:
 https://viatacuaromadecafea.com/2025/11/10/scriitorul-arturo-per … ek-si-asli-enver/

Приятен вторник ви желая!

ПП Тъкмо пуснах поста и видях,че Гости Hug е писала преди мен.Благодаря за инфото!

# 241
  • Стара Загора
Здавейте, момичета

Злати Гости благодаря за споделеното!Преди обяд пътувах...

Хубав остатък от деня

# 242
Здравейте,момичета!

Боби Hug

Вчера Аслъ и Беркин имаха годишнина от сватбата им-3 год.
Да са живи и здрави!Много щастие и любов им желая! Revolving Hearts
🤵👰 12.11.2022 ~ 12.11.2025 💍❤️

Еркан в ''Разузнаване/Организация''.Тази актриса от колажа с Еркан е Асена Гиришкен.Гледала съм я  тази година  в сериала ''Предателство''  с  Вахиде Перчин,Юсуф Чим и др. по ДФ.

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 243
  • Стара Загора
Здавейте, момичета

Злати

Приятен следобед и хубава вечер

# 244
Здравейте,момичета!

Боби HugTwo HeartsTwo Hearts

Бирсен Алтунташ потвърждава втори сезон на "Стари пари" 💥
Втори сезон на "Enfes Bir Akşam" потвърден
Имаше голямо любопитство дали ще бъде направено продължение на амбициозния сериал на Tlms&B "Enfes Bir Akşam", чиято премиера беше в Netflix Турция на 10 октомври. Осемсериозният сериал, написан от опитния сценарист Мерич Аджеми и режисиран от Улуч Байрактар, бързо беше одобрен за втори сезон благодарение на впечатляващите отзиви.

ИМЕНИЕТО И ВОЙНАТА НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ
С участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер, сериалът разказва историята на борбата за власт в имение в Анадолухисаръ и голямата любов, която разцъфтява в тази борба. Сериалът, в който участват и известните актьори Долунай Сойсерт, Серкан Алтънорак, Исмаил Демирджи, Зейнеп Оймак, Таро Емир Текин и Седеф Авджъ, все още не е обявил окончателен график на снимките за втория сезон.

https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_77798
🆕 Новата история от Аслъ
Аслъ и Нилсу на снимките на сериала "Айна"/"Огледало"

Еркан от новия епизод довечера

Скрит текст:

💥Снимките на „Тайната вечеря“, който ще бъде пуснат на Prime Video, приключиха.В главните роли са: Йозджан Дениз и Йойкю Караел.💥
Бекир е таен агент, чийто живот преминава в безкрайна надпревара. Междувременно Себахат е пианистка, живееща премерен живот. Стечение на обстоятелствата събира две противоположности – тъмнина и светлина…
Филмови компании: Net Yapım, Mahzen Medya и Sky Film.
Услуга за поточно предаване: Prime Video.
Режисьор и сценарист: Йозджан Дениз.
Актьори: Йозджан Дениз, Йойкю Карайел, Нежат Ишлер, Джейда Дювенджи, Гонджа Вуслатери, Хелин Кандемир, Есра Русан, Алперен Алданмаз, Йозгюр Емре Йълдъръм и Тилбе Саран.

Приятна неделя ви желая!

# 245
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати благодаря  за  споделеното

Хубав ден и успешна седмица

# 246
Добър ден,момичета!

Боби HugFlowers Bouquet

#news@oykukarayelpublic
Историята на филма  ''Последната вечеря'' разказва за дълбоката и емоционална любов между талантливата пианистка Себахат (Oykü Karayel) и мистериозния мъж Ашреф (Özcan Deniz), който носи пистолет на колана си и пази много тайни. Пътищата им се пресичат в драматична история, където любовта и опасността съжителстват, създавайки смесица от страст, страх и силни емоции.
🔹️ Филмът ще излезе през 2026 г. в Amazon Prime

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 247
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати

Хубав ден на всички

# 248
Здравейте,момичета!

Боби Hug,благодаря за снимките! Flowers Rose

🆕 Нова история от Аслъ и Нилай
Приятелките са посетили аквариума с малката  Елай днес 🐠🐬

Скрит текст:

🆕Йозджан Дениз със съпругата си Самар Дадгар в Баден-Баден

Желая ви приятен вторник!

# 249
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати

Хубав ден ви желая

# 250
Здравейте,момичета!

Боби,благодаря за новите снимки. Hug

Още  от новите снимки на Аслъ с Елай с пояснение към тях..

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242908%2Fb9b8b … pl_wall_-87501705
🆕 Нова актуализация от Аслъ
Тя сподели снимки и видеоклип с малката Елай от караваната си на снимачната площадка на сериала на дигиталната платформа Disney Plus „Ayna“/„Огледало''

Страхотен отзив на „Възхитителна вечер“. Определено си заслужава да се прочете.
Преглед на Old Money: Богати хора, гореща химия и лоши решения
Автор Чхави Джайн 18 ноември 2025 г.

Ако има един сериал, който избухна на екрана ми този месец и просто не искаше да си тръгне, това е Old Money. Честно казано, Netflix ми предложи драма, упадък и опасно силна химия - и бях толкова запленена. Още от първия епизод светът на богатството, тайните и семейното наследство ме погълна. Но какво наистина ме заплени? Актьорската игра. Всички се държаха така, сякаш камерата е тяхна - и аз обичах всяка секунда.
Скрит текст:
Нека започнем с Енгин Акюрек в ролята на Осман. Той се появява пред камерата и температурата внезапно се покачва с три градуса. А Нихал, изиграна от Аслъ Енвер? Нежна, но стоманена, мистериозна, но сърцераздирателно човешка. Химията им пламна сякаш някой случайно пусна кибрит в стая, пълна с фойерверки. Всеки поглед, който си размениха, беше история сама за себе си. Всеки момент на мълчание между тях някак си крещеше по-силно от цели монолози. Те не просто играеха – те държаха двора.

А декорът? О, Боже. Шоуто изглежда сякаш някой е взел разкош, чар на стария свят и щипка модерна меланхолия, смесил ги е и е казал: „Да, това е настроението.“ От осветени от свещи коридори до просторни имения, „Старите пари“ е наситен с атмосфера. На практика можете да чуете как килимите шепнат семейни тайни.

Еволюцията на героите беше друга възхитителна част от пътешествието. Почти всички започват в един и същ емоционален пощенски код и завършват в съвсем различна държава. Съюзниците се сменят, маските падат и историята се разгръща като роман, изпълнен със скандали, от който обещавате да прочетете „още една глава“ в два часа сутринта.

Но позволете ми да бъда драматичен за момент – защото краят? Не ми хареса. Абсолютно не. Изхвърлете го. Пренапишете го. Пренапишете го отново. След като съкрушителната връзка между Осман и Нихал постепенно се разви, сценаристите ни погледнаха и казаха: „Няма щастие за вас.“ Исках ги заедно. Заслужавах ги заедно.

Така че, да, сбъдвам се. Сбъдвам се. Още един сезон, с по-добър край и, надявам се, повече моменти с Осман и Нихал, които ме карат да стискам въображаеми перли. Netflix, не си играй с емоциите ми. Имам нужда от втори сезон. Сега.

Източник:
https://highoncinemaa.com/tv-shows/netflix/old-money-review-rich … -decisions/55361/

#DZMnews
❥ Съюзът на актьорите реагира остро на сериала с изкуствен интелект „Тесеракт“, който позволява използването на гласовете и образите на Акън Акънозю и Йозкан Дениз:
📍„Всеки подход, който принуждава професията ни да работи без хора и оставя изкуството на алгоритми, не е одобрен от Съюза на актьорите...“

Приятна сряда да имате!

# 251
  • Стара Загора
Здавейте, момичета

Злати

Приятен следобед

# 252
Здравейте следобедно!

Боби Hug,благодаря за снимките и инфото!
Явно Айча ще снима с Бурак Хаккъ за платформата на ТРТ tabii.

#news@akinakinozuofficialpublic: Възмущение
Журналистката Бирсен Алтунташ цитира Съюза на турските актьори, който остро критикува използването на изкуствен интелект във филмите, особено в новата вертикална поредица на Акън Акъньозю и Йозджан Дениз „Тесеракт“:
„Всеки подход, който принуждава нашата професия да работи без хора и предава изкуството на алгоритми, не е одобрен от Съюза на актьорите...“

Приятен следобед!

# 253
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати благодаря за споделеното!

Айча лети за Мардин!

Хубав празничен ден ви желая

# 254
Здравейте,момичета!

Боби Hug,благодаря за всичко споделено!

📸 Малката актриса Дилек Ипек Мутлу сподели нови снимки с Аслъ,
 най-вероятно от снимачната площадка на сериала "Огледало".

Днес малката ни внучка навършва 1 годинка! Purple Heart
Скрит текст:
Почерпете се макар и виртуално за нейно здраве! Kissing HeartFlowers Four Leaf Clover
Вече върви и пипа навсякъде! Grinning

Прекрасен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт