Отговори
# 90
Привет! Hug Ако това е финала на сезона няма да се оплаквам. Heart Joy Тук съм момичета, чакам включването от Улкер.

# 91
Мисля, че Демет няма преждевременно прекратен проект.

# 92
Заповядайте линка за озвучката с Улкер https://vk.com/dizimania?from=groups&z=video-129812063_456249747 Приятно гледане! Heart

# 93
И аз съм на линия и чакам линка с превода от Улкер. Изглежда тази вечер няма да има колажи и превод на диалози, та ще трябва сами да си помагаме.
Пипи, аз също няма да се оплаквам ако това е финала на сезона. Търпеливо ще чакам есента, за да се върне Ешреф при Руя.
Но се съмнявам, че точно финалната сцена ще ни разкрият в откъса. Кой знае какво ни е забъркал Етем и с какво ще ни изненада неприятно.  
Не му вярвам... и със свито сърце чакам.
Приятно гледане, момичета!

# 94
Мисля, че Демет няма преждевременно прекратен проект.

И аз мисля че няма ,нито пък Чаатай.  Ооо , грешка... има ПЕ, но това си е защото убиха героинята на  Хазал накрая и просто не се прие с друга актриса и това беше голяма грешка от страна на Фатих Аксой. И той самият го осъзна и разбра но късно....

Така че продуцентите не са глупави. Втори сезон се твърди че е договорено от сега с канала "Ешреф Рюя" да бъде 20 епизода. И зависимост от рейтинга може да бъде продължен. Но и да го разтягат ненужно не е добре.  Ще си проличи живот и здраве.  Има време. Сега нека релаксират заслужено кой попече кой по малко.

Приятно гледане на всички като за последно тази вечер.

И ако това е финала от видеото ще сме доволни. Разбира се че ще се върне и няма да я остави.
Той я целуна нежно има обич по челото което за турците означава много. Той я е приел в живота си. И без да знае, че е Рюя се влюби отново. Тя е целият му свят и мечта. Heart

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 23:16 от femmi2

# 95

💥💥💥НАЧАЛО НА СЕРИАЛА!

- Къде е тя?
- Там, братле! Да тръгваме.
- Съжалявам, братле
- Какво, по дяволите, е това?
- Знаех много добре, че ще попаднеш в този капан.

# 96

💥💥💥НАЧАЛО НА СЕРИАЛА!

- Къде е тя?
- Там, братле! Да тръгваме.
- Съжалявам, братле
- Какво, по дяволите, е това?
- Знаех много добре, че ще попаднеш в този капан.

Изпуснах началото..

Вече са хванали Ешреф, защото иска да види Рюя и са го приковали. Ей опасна е тая Чийдем но и умна. Той не се оставя лесно да бъде победен но използват слабото му място. Ама как пък му повярва бързо на дедектива и не се усъмни защо точно сега и в този момент.

Сега се вайкат защо Ешреф го няма и Гюрдал е полудял и крещи.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 21:16 от femmi2

# 97
Чийдем хвана и Нисан, иска да и предаде записите, отново я заплашва със сестра и.

# 98
Пипи, аз изпуснах началото, но да се надявам, че повече няма да ми се налага да ставам.

- Какво има? Чакаше ли някого? Не чакай напразно. Есреф винаги обичаше само Рюя.
- Защо тогава ме помоли да го накарам да се влюби в теб?

- Нека си починем от темата за Нисан и Есреф и да преминем към нас. Записите. Аз ще ги взема! Не забравяй, ти няма да ме разочароваш, аз няма да те оставя.
- Защо си такъв? Семейството ти не те ли обичаше? Какво преживя, когато беше малък?
- Хайде, тръгваме. Ще ми дадеш ли записите, които искаше да дадеш на Сердар?
- А ако не ти ги дам?
- Видя какво се случи със Сердар.

# 99
Ох нямам търпение тая откачалка да си получи заслуженото и да се отървем от нея във втори сезон и от Кадир. Ако ли пък не да не се набляга толкова на тях.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 21:18 от femmi2

# 100
Аз пък се ядосвам на Гюрдал - голям егоист. Те трябва да са щастливи, а това, че Ешреф е нещастен няма значение.

- Не, как е възможно това? Той нямаше да изчезне така.
- Знаеше, че нямаше да го позволиш.
- Ах, Ешреф. И нас ни остави сираци.

- Какво можеш да направиш? Стига да е щастлив!
- Може да сме разстроени, но той е щастлив. Като се замисля, полудявам!

# 101
Аз пък се ядосвам на Гюрдал - голям егоист. Те трябва да са щастливи, а това, че Ешреф е нещастен няма значение.

Всичките са егоисти и имат гадно правило. Не оставиха една щастлива нощ на Ешреф. Той се разкъсва от всякъде и не знае на кой да угоди.

Само Ешреф ли може да управлява Сираците защо държат точно той да е. Има качества така е освен красота и харизма.

Малеее , Ешко е като Звяр в клетка. Вижда се смелостта въпреки това и силата  и неговата мощ. Отмъщението на Ешреф Тек идва. Страхувайте се...

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 21:27 от femmi2

# 102

- Ще ме наричаш баща Кадир, говори!
- Ще станеш предател Кадир, измамник Кадир, но не и баща
- Ще те оставя жив, а знаеш ли защо? За да знаеш как се целува ръката ми, как съм уважаван. Ще целуваш ръката ми всеки ден. Всеки ден.

# 103
Не е познал Кадирчо... Няма да царува дълго.

# 104

- Работих с Нурсет.. Кадир.
- Фарук, какво казваш? Имаш ли доказателства?
- Ето ги мънистата, Ешреф е сложил буболечка там.
- Ешреф е знаел всичко?! Защо не ми каза?
- Беше толкова болна... той каза, че сам ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт