Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
NOVELLISTA - SILK DESTINY
парфюмна вода унисекс

Нелош аромат с по-изразена роза. Явно в тази къща обичат жасмина и розата заедно, но аз не. Трайност - ниска до средна. Смятам, че е аромат за пролет и есен.

Скрит текст:
глава - круша, мандарина, розов пипер
сърце - роза, египетски жасмин, пачули
база - елеми, кехлибар, сандалово дърво
вид аромат - цветен, шипров

# 376
  • The Evergreen State
На почивка аз слагам парфюм сутрин, като част от обичайния ми сутрешен ритуал преди да излезем. Не е по - различно за мен от където и да съм. Парфюм ползвам винаги преди излизане или след душ, две три пръс макс, обикновено по веднъж зад ушите и трето пръс на китката на ръката. Пък и плажа за мен не е нищо екстремно и е предимно шезлонг на сянка, студена напитка, евентуално топване във водата за разхлаждане, разходка, място за хапване за обяд.

# 377
  • Бургас
Аз вече съм в търсене на есенни красоти, гледам, че излиза Барениа Интенз.

# 378
Днес съм с този шедьовър. Последна бутилка, и ми е за специални поводи. ❤️
Съвършено блендиран бергамот с нероли, пудрен, чeрвилен ирис, и типичната Герленска ванилия. Шлейф и трайност:великолепни.  

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 21:38 от Dez

# 379
И аз пазя моя за специални поводи и с колекционерска цел.

# 380
  • София
Аз винаги ползвам парфюм - правя го за себе си, не за околните. Никога не си лягам без да се парфюмирам, дори и да съм сама Simple Smile
На плажа обикновено нося свежи аромати - с цитруси или билки, подправки. От сладките ми става тежко и ме задушават.

# 381
Аз пръскам парфюми по плажните рокли, на кожа не смея, че съм с много бяла кожа.
Парфюмът се разтваря от водата, а на плажната рокля си стои и ми мирише на хубаво. Разбира се, свежи парфюми на  плажа, гурметата има кога  да ги нося.

# 382
Който е измислил определението "червилен" за ирис, явно не познава изобщо аромата на цветето. Ако мазната и тежко пудрена миризма на грудката с името orris наподобява червило, да, може. Но в уханието на ириса няма и помен от мазно и пудрено. Сините и виолетови ириси са нежни и омайни, леко сладки, кадифените в тъмночервено - една идея по-интензивни като мирис.
За плаж нося само боди спрей и то ако се сетя да се напръскам в суматохата около тръгване. Парфюм слагам върху шала, завързан на сламената ми шапка.
Като за делови вторник днес ще нося Thameen The Cora. Брандът работи много добре с глицинията / вистерия и този парфюм не е изключение.
П.П. Русата ми приятелка се сгаджоса официално с нейния човек на рождения си ден, обилно офъщяна с Miss Dior Blooming Bouquet. Това е последната помощ от моя страна за избор на парфюм, не бих си го причинила отново.

# 383
Парфюм и аз пръскам по малко само по плажни дрехи.
И за мен кокос и тиаре са ми ваканционни аромати и си ги нося по почивки.
Alien Goddess само обичам да си го нося ежедневно.

Аз пак събрах отливки. Sel d'Argent BDK Parfums малко ми напомня на Eau des Merveilles Bleue.
Nice Bergamote Essential Parfums е страхотен цитрус 💛

# 384
Днес съм с този шедьовър. Последна бутилка, и ми е за специални поводи. ❤️
Съвършено блендиран бергамот с нероли, пудрен, чeрвилен ирис, и типичната Герленска ванилия. Шлейф и трайност:великолепни.  

Кой е този Шалимар?

# 385
Това е прекрасният...
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Shalimar-P … -L-Eau-14178.html
Днес и утре ще изпръскам друг Shalimar. Оставам с добри чувства и спомени.
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Souffle-de … umiere-49760.htmlhttps://

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 13:09 от Magda Dimitrova

# 386
Този Шалимар е един от най-красивите парфюми на света ❤️
Госпожицата беше още момиченце като се влюби в аромата и близо десет години ползваше само и единствено него.

Днес съм с Lemon Verde, по-хладно е и усещам една сапунеста нотка, която в парфюм не ми е любима...

# 387
  • София
Прекрасен е този Шалимар. Не знам защо спират всички прекрасни парфюми Rage

# 388
Диор щели пак да вдигат цените...

# 389
Аз също днес съм с Лимон Верде 😊
Купих го отдавна, след бегъл тест, при който ми се стори, че е кремава смокиня с лайм - невероятна комбинация!
Обаче след като го получих, се оказа и за мен малко сапунест и не това, което точно исках. Обаче въпреки това ми е много приятен, освежава, за дни в които ми се носи нещо неангажиращо.

Общи условия

Активация на акаунт