Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 176
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, обръщам се за съвет. Искам да купя на един човек някой парфюм от Creed, но не знам кой. Знам,че му харесва Terre d'Hermes класическия. Може ли да ме насочите. Ако не е Creed ,ми се иска нещо нишово.

може би Nishane Hacivat

https://parfium.bg/nishane-hacivat-extrait-de-parfum-uniseks-par … rakt-bez-opakovka

щом е за подарък може би се търси версия с пълна презентация

https://www.parfumi-shop.net/product/36827-nishane-hacivat.html

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 16:32 от chilko

# 421
Здравейте, момичета! Много отдавна не съм се включвала и не съм следяла…къде можех да обява парфюм за продажба? Коя беше темата? Благодаря предварително!

# 422
  • София
Няма такава тема. Имаше тема за размени, която е заключена, тъй като продажбите във форума не са позволени.

Уважаеми потребители,

Съгласно новите разпоредби в законодателството, платформите, предоставящи възможност за публикуване на обяви, продажба на стоки и/или предлагащи услуги срещу заплащане са задължени да предоставят на НАП информация за всички продавачи/предлагащи услуги.
Съгласно дефинициите платформа е програмен продукт, например Интернет страница, който позволява свързване на предлагащи стоки и услуги с други потребители с цел пряко или непряко извършване на относима дейност за тези потребители.

Искаме любезно да напомним, че BG-Mamma e платформа за комуникация, в която, съгласно разписаните правила, НЕ се допускат обяви за покупко-продажби от всякакъв вид (вкл. автомобили, имоти, животни и др.), обяви за търсене и предлагане на работа, услуги, посредничество, размени и др.
В платформата не изискваме персонализиращи лични данни, които да могат пряко да идентифицират физическо или юридическо лице, което публикува обява, предлагаща продукт/услуга, което не би позволило на “НЕГ.БГ” АД да изпълнява законови задължения, касаещи публикувани обяви.

На база гореописаното Ви информираме, че за в бъдеще няма да бъдат допускани никакви теми и публикации, предлагащи продажба/размяна на стоки и предоставяне на услуги.
Настоящата тема ще бъде заключена за нови коментари и в рамките на до един календарен месец ще бъде изтрита.

# 423
Изтривам поста. Извинявам се!

# 424
И аз гласувам за Авентус. За малко да си го купя за мен, но за тези пари реших да е нещо по-дамско.

# 425
Здравейте!
Еstee Lauder Sensuous става ли за  сляпа покупка? Ще се радвам на отзив/мнение, ако сте го ползвали.

# 426
  • София
Привет! Guerlain Météorites Le Parfum спрян ли е? Как съм пропуснала? Така ми се приноси нещо, а никъде не го намирам Sad Кътам си старата бутилка на Insolence, но тя ми е зимната виолетка и сега ми идва малко тежка в жегата.

# 427
Здравейте!
Еstee Lauder Sensuous става ли за  сляпа покупка? Ще се радвам на отзив/мнение, ако сте го ползвали.
Sensuous е много красиво сандалово дърво с млечен нюанс и щедра щипка черен пипер. Дървесен аромат с винтидж вайб вече. За любители на дървесни аромати е находка, подходящ е като офис аромат също.
Много го обичам, и.... не го нося. 🤦‍♀️

Резултатът ми от 7те ванилии бе, че преоткрих Аура, и се пристрастих отново.
Доизстисках последните капки, и започнах прясна 100ца.

Днес започвам Фестивал на Смокинята, или 7 смокини. Вечер ще съм с Аура обаче.

Все музейни експонати вече, но щом довърша Premier Figuier, Philosykos вече ще може да влезе на негово място.

Аромат за сутринта:
Неочаквано добрият EA Green Tea Fig- започва с прашни, зелени смокинови листа, като постепенно прашността отстъпва, и влиза месест плод. Цитрус при мен няма изобщо. Зеленият чай се показва веднага- любима нота, а в комбинация със смокини е прелест.
Идеален за освежаване в жега, за преди и след спорт, или за почивка на носа.
Находка за любители на смокини и чай.

# 428
Допадна ми Bronze Goddes Nuit на Е.Л. и днес специално ще разходя ръка без парфюм за да го тествам както трябва.

Тествах

след красивото начало се превърна в мъжки парфюм върху мен, приятелка беше изумена, аз също. Нещо е станало с химията ми май 🫤

И това, че обожавам аромата на лакриц

Хич не се разви добре, шегувахме се, че може да си го нося в чантата, за да ми ухае красиво.

# 429
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Поднових Sisley Izia. Това е парфюм,изключително нетипичен за моя вкус и първият извън полулярните дизайнерски аромати,който купих.
Аромат,който обаче ме грабна още с първата ни среща.Особен е,нещо агресивно лютиво в него,примесено с цветя,запомнящ се и трябва нагласа,за да се носи.Даже отива към Ориентала.В същото време елегантен и класи. Трайност от сутрин до вечер на дрехи и кожа.
Случайно се намерихме преди 2-3г. От Нордстром ми бяха пратили мостри на парфюмчета.

Толкова много ме грабна уникалноста на Izia ,че отидох в Нордстром с идеята да купя и La nuit варианта,но аромата нищо общо с първоизточника и се отказах. По спомен усетих нещо кисело,като изгнило? нещо такова ми се върти в главата.

Ако някой има тези два парфюма, може да коментира как намира тези два аромата.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 14:45 от Adoralova

# 430
  • Бургас
Здравейте!
Еstee Lauder Sensuous става ли за  сляпа покупка? Ще се радвам на отзив/мнение, ако сте го ползвали.
Не е за сляп удар според мен, пробвай го първо.И аз не се разбирам с Рокличките на Герлен имах няколко и ги махнах не е за мен тази линия.Sisley Izia го обожавам богат флорал с разкошни рози.С версията La nuit нямат нищо общо и за мен, тук са рози и пачули и не само изтънчен и класен за специални моменти парфюм, но не е за всеки.Държат цена, но си заслужават и двата.

# 431
И аз имам и обожавам Izia, а дори не съм розоман. Фантастичен, стилен аромат. Бергамотът в началото е много силен, алдехидите също, но бързо става приказка. Пробвах и La Nuit, от любопитство, но приказката там я няма.

След спорт и душ се напръсках обилно с Premier Figuier, и разбрах, че вече не го искам. Твърде унисекс ми стои, и има нещо акварелно-фригидно в него. Никога вече няма да го сложа.

# 432
Момичета и момчета, идвам с въпрос относно Un bois vanille. Има ли разлика между тези две версии и ако да, каква?
Скрит текст:

Имах с черния етикет. Имам намерение скоро да правя покупка и ме интересува другият дали не се различава като аромат. Благодаря предварително!

# 433
Не намерих разлика в двата варианта ванилия на Серж. Имам новата опаковка, навремето старата и да има разлика не съм я хванала.

# 434
Благодаря. Не бях сигурна дали става дума само за промяна в опаковката, или има и друго, затова реших да попитам тук.

Общи условия

Активация на акаунт