Винаги ми е било чудно когато някой каже, че си слага парфюм преди сън. Вече обаче разбирам такива хора. Този аромат е като много бавното издишане точно преди за заспиш, като съзнание на границата между съня и реалността, ако лунната светлина имаше мирис мисля, че щеше да бъде този. Представете си,че току що сте излезли от банята. Вечерта е тиха и прохладна, а завивките в които лежите са изпрани и чисти. Това е Ghost in the shell за мен. Сапун, вода кожа, чистота. Дори синтетичната нотка допринася, а не взема от цялостта на парфюма, напротив, напомня ми за чисто нова машина, току що разопакована, за статично електричество. Мляко долавям съвсем слабо, но е там (ще търся и друг с по-изявена млечна нотка). Дори жасмина (цвете, което не обичам в парфюми) не ме дразни. С други думи, смятам го за прекрасен. Нямам търпение да го тествам и в по-студено време. Благодаря много за препоръките.

Имах го, но го преотстъпих. Предполагам, че е до кожа. Няма спор обаче, че е шедьовър!

То и Бакара-Та е така - няма двама души, на които да стои еднакво. Уважавам много такива творения 💕