Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 179
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
L'eau sensuelle е най-изящното творение от линията.

# 406
Khol de Bahrain е доооста специфичен според мен. На сляпо би бил огромен риск.
Аз го имам отдавна, обожавам го, но го нося не повече от пет пъти в годината.
Ирисът не е в никакъв случай класическа интерпретация. Няма с какво да го сравня. Комбинацията от него, смолите и сладките ноти дава нещо крайно нетипично, на мен лично ужасно ми харесва, но като съм питала приятелки какво мислят - мненията са по-скоро негативни.
Та, според мен е изключителен аромат, доста различен и открояващ се, но не и за на сляпо.

# 407
Подкрепям напълно.
Аз го купих насляпо едно време, шедьовър е, прави впечатление, аз го обичам страстно, но незаинтересованите от парфюми хора трудно го възприемат.

# 408
Благодаря. Колкото до парфюмно незаинтересованите... Редовно тъна в поредно вълшебство, а хората сбръчкват нос 🤣. Ще го обмисля.

# 409
L'eau sensuelle е най-изящното творение от линията.
И на мен ми харесва най-много, бих го носила с удоволствие, но сърце не ми дава да го ползвам.

Оглеждам се за някоя нова лятна красота

# 410
Оглеждам се за някоя нова лятна красота
Доколкото съм успял да разбера имаш слабост към розите и затова ти давам жокер. Тествй Queen Of The Sea на New Notes.

# 411
Тази Кралица има ли я офлайн в София?
Заинтригува ме

# 412
От мен предложение за проба на тази свежа роза - Rose Magnetic Essential Parfums.

# 413
Заинтригува ме
В Елинор. Но дали го има точно този за тест, не знам?  Питай по телефона.
Парфюм за днес...
https://www.fragrantica.com/perfume/Botanicae/Epoque-76415.html

# 414
Заинтригува ме
В Елинор, но не знам в кой от магазините им е наличен.

# 415
  • София
Здравейте, обръщам се за съвет. Искам да купя на един човек някой парфюм от Creed, но не знам кой. Знам,че му харесва Terre d'Hermes класическия. Може ли да ме насочите. Ако не е Creed ,ми се иска нещо нишово.

# 416
  • BG-DE
Вчера пробвах JPG Divine Elixir, но за съжаление се бях напръскала с други неща по ръцете и впечатленията ми са само от блотера. Аз съм голям фен на оригинала и поне на първо четене тази версия не ме разочарова, доста е  близка до Divine edp но с повече ванилия и малко по-унисекс звучене, солта върху блотера много не я усетих но определено ще трябва да го пробвам и на кожа. Бутилката е много красива 😍

# 417
Някой дали пробва новия La vie e belle vanille nude

# 418
  • София
Здравейте, обръщам се за съвет. Искам да купя на един човек някой парфюм от Creed, но не знам кой. Знам,че му харесва Terre d'Hermes класическия. Може ли да ме насочите. Ако не е Creed ,ми се иска нещо нишово.
Може би Aventus.

# 419
Категорично Aventus

Общи условия

Активация на акаунт