Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 162
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Проблемът е във вас, на повечето хора траят по над 8 часа, при мен и 12.

# 451
Проблемът е във вас, на повечето хора траят по над 8 часа, при мен и 12й
Ами, не съм съгласна, че на повечето хора трае над 8, 12 часа, или поне няма хубава проекция. Около мен на никого не се усеща както трябва. Май сме свидетели на поредното "осакатяване" на хубав парфюм!

# 452
А може и да е осакатен, моите са от първите.
Може и от жегите да е, но на мен си ми трае страшно. А Интенз и Абсолю са вечни.

# 453
  • BG-DE
Наскоро отворих рефил на LVEB за да си напълня шише купувано преди около 3 години и не намирам разлика нито в трайността нито в аромата, все така супер траен и присъствен е, но тук където живея не е горещо 🙂
Аз пък съм разочарована от трайността на Angel Fantasm, когато го пробвах в магазина ми се стори изумително траен но като ми пристигна шишето нещо не е така, налага се да го обновявам на 3-4 часа, защото почти напълно изчезва, от немския Makeup го взех, не вярвам да е фалшив.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 21:53 от Menerva

# 454
  • Бургас
Парфюм за тази нощ Ейнджъл Фантасм, няма толкова възбуждащ аромат като този.Прилича на класическия, но е освежен от кокос.Ухае ми на баунти, не мога да му се нарадвам, пристрастена и влюбена съм.Sparkling HeartТрайност невероятна, топ, топ, топ. ЛВЕБ и за мен е осакатен, писах още в предишните теми, определено е пипан.Но ще си го купя пак, обожавам го, просто ще пръскаме повече и така.

# 455
Фантазма го усещам и след миене на коса, което е напълно невероятно за мен, защото почти нищо не остава на кожата ми. Барениа е почти толкова трайна.

# 456
Аз тези дни разносвам Initio Paragon…Трайността му е повече от 24 часа, усеща се дори след душ.,.Блаженство..❤

# 457
Може да са ментета парфюмите - това че немският сайт на makeup, не то прави оригинален.
Купувала съм Ла ви е Бел от магазин и е траен при мен.

# 458
  • BG-DE
Да, и аз започнах да се чудя дали не е менте, но пък вкарах индивидуалния код върху опаковката в Mugler circle и си излезе продукта 🤔

# 459
Здравейте, имах малко останал оригинал La vie est belle , та нафъсках се аз...леле никаква трайност, не знам дали е от жегата или понеже доста време седи ( в опаковка, на тъмно) , но уж хвален та хвален от към трайност,при мен няма такова нещо.

Имах мостра на La vie est belle купена отдавна от box кутиите на Нотино. Преди две седмици бях се напръскала с нея. Страшна трайност, дори получих комплименти. Реших се и си поръчах от Нотино 100мл. Вчера го получих и се напръсках обилно. След няма и два часа трайност никаква. Знам, че е от реформулите, но чак пък толкова...

# 460
Ползвам La vie est belle от години, последната си опаковка взех преди няколко месеца, трайност над 8 часа и чудесна проекция, купих го от Мюлер в Германия.

# 461
Учудена съм от коментарите за LVEB. Аз имам комплект 30 мл +10 мл купен от Makeup тази пролет и си е доста траен. Още съм на минито дори.

# 462
  • BG-DE
LVEB дори да е реформулиран това не е повлияло на трайността му, специално отворих Фрагрантика да видя какви са последните отзиви за него, хората не само не се оплакват от трайност и сила, а даже апелират да се внимава с броя на апликациите за да не е прекален.

# 463
LVEB подарих на колежка, ами този парфюм е като ядрен взрив 🙃
от Дъглас го купих.

Днес с Limon Verde 🍋
Не знам защо е лимон, аз усещам и доста смокиня

# 464
Iris Soap Ahro е последната ми находка. Ирис, колко да е ирис, пудрен и сапунен и все пак почти идентичен с душ-гела Iris Bluma, който ми е най-близък до аромата на цветето. Нищо бръснарско, дървесно и пази боже мазно няма в парфюма, чист и невинен като бебешко краче. Южнокорейска находка, забъркан в почти дзен състояние, пръскам и съм отново млада и спокойна. Естествено, смокинята на Ahro беше изчерпана Confused
https://www.fragrantica.com/perfume/Ahro/Iris-Soap-95501.html Не е безсрамно скъп, нито подозрително евтин, като за опит и фъщене без угризения си е супер. От my-k beauty.

Общи условия

Активация на акаунт