Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 6 462
  • 489
  •   2
Отговори
# 450
През лятото използвам повече хидратиращи продукти. Предпочитам Palmolive Naturals

# 451
През лятото гледам да съм на сянка, повече течности, лека храна.
Рутината ми се запазва и зависи от нуждите на кожата.
Предпочитам Palmolive Thermal Spa.

# 452
Грижа се за кожата си като се стремя да приемам достатъчно количество вода и използвам хидратиращи балсами за тяло след баня.
Предпочитам продуктите от серията Thermal Spa, защото ми допадат ароматите им.

# 453
  • Банско
Ползвала съм този : PALMOLIVE Душ гел минерал масаж, 250мл. Много добър душ гел за лятото.

# 454
От години не съм използвала козметика на Палмолив. След баня/душ хидратирам кожата си с кремове и лосиони. Предпочитам такива, които попиват бързо.

# 455
Използвам Palmolive Thermal Spa, защото ми харесват като аромат.
Не хидратирам с допълнителни кремове и лосиони, само с душ гел.

# 456
Palmolive Thermal Spa е моят фаворит. През лятото наблягам на външна и вътрешна хидратация и задължителна слънцезащита.

# 457
  • София
През лятото по-леки кремове, да не са мазни и тежки.
За плажа задължително слънцезащитни млека.
Динята на Палмолив ми харесва за лятото.

# 458
  • София
Предпочитам серията на Palmolive Naturals, тъй като кожата ми е чувствителна. През лятото ползвам слънцезащитни продукти и хидратиращ лосион за тяло.

# 459
Thermal Spa - харесвам ароматите им.
Хидратиращ лосион и слънцезащита

# 460
Много харесвам серията Palmolive Naturals с алое вера, страхотни са! През лятото хидратирам повече кожата и нанасям слънцезащита.

# 461
Лятото пия повече течности,задължителна слънцезащитна и хидратиращи кремове.Бих пробвала Palmolive Thermal Spa

# 462
През лятото задължително ползвам слънцезащита по откритите части на тялото, пия повече вода. След баня ползвам хидратиращ лосион за тяло.
Предпочитам серията Palmolive Thermal Spa.

# 463
Mineral massage е любимият ми душ-гел от доста време вече. Иначе през лятото хладен душ и от време на време ползвам ексфолиант с масла.

# 464
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.

През лятото използвам повече хидратиращи продукти, както и слънцезащита. Предпочитам Palmolive Thermal Spa.

Общи условия

Активация на акаунт