Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 870
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
190 см,  49-50 кила
Отпаднахте всички.
Аз нямам и намерение да се състезавам за този екземпляр. Joy

.... а той? Той е Жорко! SatisfiedSatisfiedSatisfied
И аз това си помислих. Joy

# 211
Тоз урунгел според мен е жертва на гавраджии. Надушили са го, че е улав и се подиграват. Не може толкова да не си дава сметка какво може да предложи на обекта на своите фантазии.

# 212
В коментари една жена го призоваваше да се кротне, все щял да си намери приятелка.
Друг коментираше, че си е помислил публикациите за майтап, ама като му разгледал профила, разбрал, че не са.

# 213
Е кво не му харесвате на младежа, има си изисквания, стреми се към повече, демек има амбиции, изглежда, хмм добре, налазвайте го Simple Smile

# 214
  • София /Абсурдистан
Беден е като църковна мишка. Затова и си търси жена с пари. Те такива размитат за него.

# 215
190 см,  49-50 кила
Отпаднахте всички.

# 216
Това не може да са реални публикации. Колкото и интернет да дава равен достъп на всички.

# 217
Това не може да са реални публикации. Колкото и интернет да дава равен достъп на всички.

За жалост са абсолютно реални. И да интернет дава достъп до такива... "постове".

# 218
Не знам до колко мъжете мразят жените, ама аз толкова помия излята върху другия пол не бях чувала и виждала.

# 219
  • София
Публикациите са реални от реален човек, за съжаление със СОП.

Интересното е откъде е подочул всичко това, хм?
Точно така, от онлайн групичките на мъжчетата.
А там хейт да искаш!
Плешиви шкембелии плюят млади момичета, които никога няма и да помиришат.
Жените са много, много по-обрани, поне никоя не е искала да ми го слага във всеки коментар.

# 220
И аз тъкмо щях да напиша, че момчето е със специални потребности и не е редно да се подиграват с него по този начин.

# 221
Още като го видях ми направи впечатление, че не е съвсем у ред, така че не е за подигравки.
Нереалните очаквания срещу предлагано насреща обаче са доста често срещано, веднага се сещам за една, дето се въртеше много из фейса преди няколко години, дето беше писала как заплата под 5 к била държавна помощ, къде сте били тръгнали без поне 100 лв за първа среща и други подобни в тоя дух. А насреща една гола п** ка с километраж на голф 4ка нов внос от Германия, както беше писал един в коментарите. Ама поне мацката изглеждаше сравнително добре до колкото си спомням.

А за онлайн групичките на разни чикибойци усмиващи нормални жени само щото никога няма да бъдат с такава освен ако не си платят, попадал съм в такива, публични и със сравнително много и нормални членове, много хейт отнасяха за такива публикации като описаните. Много се дразниха, като им пишехме че са пълни нещастници, май и за тва повечето вече са в затворени групи от себеподобни и скоро не съм попадал в такива.

# 222
веднага се сещам за една, дето се въртеше много из фейса преди няколко години, дето беше писала как заплата под 5 к била държавна помощ, къде сте били тръгнали без поне 100 лв за първа среща и други подобни в тоя дух. А насреща една гола п** ка с километраж на голф 4ка нов внос от Германия, .

А за онлайн групичките на разни чикибойци усмиващи нормални жени само щото никога няма да бъдат с такава освен ако не си платят, попадал съм в такива, публични и със сравнително много и нормални членове, много хейт отнасяха за такива публикации като описаните. Много се дразниха, като им пишехме че са пълни нещастници, май и за тва повечето вече са в затворени групи от себеподобни и скоро не съм попадал в такива.

Значи омраза за всеки: и за тая дето я обиждат. И за обиждащите я.
Доста уморително

# 223
  • По света и у нас
И тоя искал гадже зодия овен...
Отде тоз интерес към нашата прелестна зодия която уж никой не обичаше...

# 224
Той по-вероятно търси да е зодия Офца.

Общи условия

Активация на акаунт