Отговори
Купих си нова пералня но не пълни достатъчно вода просто гледам мокри дрехи! И имам чувството че така не се перат добре, а просто си ги мокри и изплаква. Предишната гледах докъде е нивото на водата дори на програма от 15 мин и си бях доволна от нея но.... Тази пералня не пуска никаква вода, просто ги мокри може би е икономична ама мен ме дразни. Без достатъчно вода как ще се изперат хубаво?! Има ли при вас такъв проблем. И ако са малко повечко дрехите нали не говорим за препълнена пералня, някой дрехи водичката не е стигнала до тях и излизат напълно сухи.... мисля да сменям и нея и да си взема като предишната ако не мога да оправя този проблем..

# 1
За съжаление това е ефектът от енергоспестяващите перални. Спестява се енергия като се дозира малко вода и съответно нагревателят работи по-кратко, за да я загрее до нужната температура. Някои перални позволяват на ръка да се добави повече вода през отделението за пах. С други думи, ако можете долейте вода на ръка. Ако не е в гаранция, може да се потърси начин да се модифицира датчикът за нивото на водата, но не е препоръчително да се прави на гаранционен уред. Ако си купувате нова пералня, търсете най-неикономичната пералня Simple Smile

# 2
За съжаление това е ефектът от енергоспестяващите перални. Спестява се енергия като се дозира малко вода и съответно нагревателят работи по-кратко, за да я загрее до нужната температура. Някои перални позволяват на ръка да се добави повече вода през отделението за пах. С други думи, ако можете долейте вода на ръка. Ако не е в гаранция, може да се потърси начин да се модифицира датчикът за нивото на водата, но не е препоръчително да се прави на гаранционен уред. Ако си купувате нова пералня, търсете най-неикономичната пералня Simple Smile

Не съм гледала коя е енергоспестяваща, но те почти всички са такива....  Предишната също беше енергаспестяваща ама чак толкова 😁 направо съм в потрес защо се създават такива машини като няма да върши нещата ефективно... Ще пробвам да доливам вода, ако не я махам пълен боклук са тези енергоспестяващи неща ...

# 3
Новите перални са така. Нормално е дрехите да са само мокри. Пак се изпират. Ако не се изпират добре, изберете програмата за много мръсни дрехи и ще е ок.

# 4
И при моята пералня не се вижда вода до 1/3 от люка като на старата Перла 05. Но дрехите пак се изпират добре и не са сухи. Може тази да е скапана и некачествена.

# 5
Ужас с толкова малко вода... предишната беше финлукс пак спестяваща и глупости но не беше така, и беше много по евтина от тази която е ,Gorenje и е без малко 1000лв и в същото време изобщо не ми харесва, предпочитам си старата ... иначе при изплакване пълни нормално вода.

# 6
Правилната тема е "Всякакви въпроси за пералнята":
https://www.bg-mamma.com/?topic=1785103.30

Общи условия

Активация на акаунт