Какво направих днес за себе си? тема 23

• 8 583
  • 227
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Видях се с приятелка  Bowtie

# 166
  • При децата ми
Отивам у дома. Имам предвид в бащиния дом, при мама. Simple Smile

# 167
Звучи ненормално, но поръчах си много нови буркани и кутии и нямам търпение да дойдат и да си подредя всички зърнени храни, варива и подправки 😍 Обожавам всичко да е под конец!

# 168
Няма да ходя на село през почивните дни, ще си изчистя къщата, ще си ровя из цветята, ще заведа децата си на ресторант, ще мързелувам, ще чета книги!!! Ще излизам сутрин рано на разходка, ще посетя музей, ще играя на карти със сина ми и ще слушам на дъщеря ми мрънкането с търпение и ще си прехапвам езика да не давам непоискани съвети. Ще съм благородна и ще изчистя ютията, която толкова мразя, или пък ще си купя нова - отдавна се каня да го направя. Здравей, уикенд :beer

# 169
Това, което направих днес, е да остана жива. Котката намерила малко гущерче и тъкмо искаше да се качва в леглото ми с него, изпищях, оставила го до леглото. Изпищях още веднъж - за по-сигурно - излязох навън да чакам някой съсед. След около половин час дойде съседката. Мислех, че гущерчето е мъртво, ама мърдало, съседката така каза. Изнесе го навън, а аз не успях да получа инфаркт.

# 170
  • някъде другаде
Час и половина репетиция народни танци.

# 171
  • София
Женска вечер с дружки, с вино и много кудкудякане. Blush
Сега отивам до библиотеката, че вчера беше блокирана улицата от жандармерия и не можах да си върна книгите.

# 172
Театър днес💕

# 173
Понеже вчера планирах велико чистене, днес нямаме вода заради авария. В един леко миризлив дзен съм и си прекарвам времето в компанията на Майкъл Конъли и неговият детектив Хари Бош.

# 174
Аз улучих страхотна диня. Пак ще бера вишни и лозови листа .

# 175
Спах до обяд. Пих си кафето на терасата, докато я чистя и подрежсам. Изплетох макраме и закачих новата саксия. Малко са умрели цветята, дано им хареса новото място и живнат.
Другата нова саксия, която окачих преди 2 дни се чувства брилянтно и вече има цвят.
След малко отивам на работа...

# 176
  • София
На село сме. Ям сладолед в градината. ММ изведе малкият и кучето на разходка.
Моето време за релакс.

# 177
  • някъде другаде
Среща с приятелка , която не съм виждала отдавна.

# 178
  • София
Поръчах си книги.

# 179
опитвам се да приключа една книга, която ми е много интересна и искам да знам какво ще стане накрая и в същото време начина по който е написана не ми допада особено и ме нерви. Така че препускам през страниците, но ще я докарам до края.

Общи условия

Активация на акаунт