Черната пантера

• 23 669
  • 290
  •   3
Отговори
# 240
Клипа може и да е шега, но институциите се задействаха, което е рядкост, така че нещо явно е имало. Дивите животни не са играчки, гледах за лъва, Ами тъпотия. Да си донесеш лъв на село. Колко още имаше. Крокодили и какво ли не. Трепят до ашни любимци за забавление. Много кофти държава сме по отношение на животни, болни, сакати, възрастни, деца...от последните имаме най-малко, а не ги пазим и тях.
Иначе смешките с пантерата са много забавни

# 241
Има видео в ТикТок. Сами преценете истинско ли е

https://vm.tiktok.com/ZNdfBREmE/

От време на време ми дава, че:
Цитат
Страницата не е налична
Все пак го видях, това някой си го е направил да събира гледания. Кой знае от къде го е взел този клип, както каза и Как' Сийка.
Но "Мяу, бе" си изглежда истински.

# 242
  • Sofia
На мен  ми е странно как така са приели за истина анонимен сигнал и две седмици се/ни занимават с това 🤔

# 243
А защо решихте, че сигнала е анонимен?
Който и да е направил клипа  има пълното право да остане анонимен за широката общественост, но това не означава, че е такъв и за органите на реда.

# 244
И аз не вярвам - по принцип на анонимни сигнали не се обръща внимание. Когато звъннете на 112 ви питат за имена, а ако е такъв сигнал, вероятно ще изискат да останете на място, за да обясните ситуацията и ако това не стане, ще има глоба (или ако не си дадете данните, предполагам, че няма да пратят никого).

Сега има ново предположение от експерт, че човекът, който е изтървал пантерата, си я е прибрал още през първите дни и в момента наблюдаваме истерия (от хора, които я срещат на различни места).

# 245
Как ли пък точно си я е прибрал стопанина Simple Smile Като баба Недялка с месце в ръка?

# 246
Тя най-вероятно е опитомена и си познава хората. Ако е вярна хипотезата, че е домашна.

# 247
Ама разбира се, собственика ако не си я прибере кой очаквате да го свърши, хайката експерти ли ... хах, смях.

# 248
  • Козлодуй
https://www.segabg.com/category-then/vurnaha-panterata-na-shrodi … niya-i-sobstvenik  - тук развиват теория че най-вероятно животното е върнато на собственика - надявам се да е така и горката пантера да е добре да не я тормозят Simple Smile

# 249
Много смотан текст има тази статия, явно с претенции да е забавен и оригинален, чак погледнах да видя медията и с разочарование видях, че е СЕГА, дори в ПИК не съм чела такива глупости.

# 250
Скоро ще започнем да изнасяме пантери/леопарди:
https://dariknews.bg/regioni/shumen/neochakvan-obrat-dva-sa-izbi … cIIcCmufiz9RMj4Kg

# 251
  • София
Хах, става все по-интересно, ако всичко това е вярно разбира се.
Ето и от сайта на НОВА, имали си те техни си източници... 😀😮

Значи си имаме две пантерки + котило с не знам си колко малки
Шумен - новата Африка. 😎

==>ЦЪК<==

# 252
Еее, супер! Имаме нов местен вид!
Трябва да пуснат поне още две двойки, за да не стане като с тюлените от Тюленово.

# 253
Интересното е кой я е забременил девойката Simple Smile, че да стане темата съвсем интересна. Защото това значи че си имаме и "младежи" нейде по бг

# 254
Интересното е кой я е забременил девойката Simple Smile, че да стане темата съвсем интересна. Защото това значи че си имаме и "младежи" нейде по бг
Нали са двойка пантерите. Значи другата е мъжка.

Общи условия

Активация на акаунт