Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 717
  • 558
  •   1
Отговори
# 135
Не вярвам да учудя някого,но никога повече кремове за лице на марката Велнея / Лили дрогерия .

# 136
На Лили дрогерия си бях взела душ гел на тяхната марка. Не ми хареса, изсушава много кожата.

# 137

Толкова нетраен парфюм не съм имала, при все, че ползвам и аналогови парфюми, не само оригинали. 90 минути са много за него.

Имам същия, не бих го нарекла нетрайни. Пръскам го повече на дрехите и доста време миришат. Пробвай го след няколко дни пак.

# 138
  • sofia
на Велнея нищо не ми харесва - балсами , шампоани , маски и т.н. кошмар - никаква работа не вършат ...

# 139
  • София
Салата на Денито-дюнер
Не знам какво съм очаквала, но повече не бих я купила.
Манджа с грозде. Нищо общо с картинката и пресолено.
Пилешко месо нямаше или е било миниатюрно.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 14:56 от lite16

# 140
На същото мнение съм. Безумна и като вкус, и като цена. Който я е мислил, не е ял дюнери.

# 141
Никога повече сирене Соколово! Купих малко да направя пурички.Гледам,че е обезмаслено и от сухо мляко.

# 142
Никога повече сирене Соколово! Купих малко да направя пурички.Гледам,че е обезмаслено и от сухо мляко.

Е, сирената по принцип са много далеч от диетичната храна, така че за много хора обезмасленото не е недостатък. А сухото мляко нито е изкуствено, нито вредно. Не е хидрогенизирана растителна мазнина, свинска мас и нишесте.

За който не знае ето как се прави млякото на прах, не се слага нищо изкуствено.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 12:11 от Черна станция

# 143
кисело мляко боженци : пише си в съдържание сметана и сухо мляко ( състав : краве мляко, мляко на прах и закваска)

# 144
И в сметаната няма нищо лошо. Ако някой иска мляко с висока масленост - 4, 5 или 10 процента как иначе да стане? Но сметаната е маслото, отнето от обезмасленото мляко, за да се сложи после във високомасленото.

# 145
кисело мляко боженци : пише си в съдържание сметана и сухо мляко ( състав : краве мляко, мляко на прах и закваска)
Това е любимото ми мляко и най доброто като вкус!

# 146
  • Sofia
Никога повече няма да купя ето този мним тартар сос:

Марката е VitaL, някаква българска.

Е, честно, не съществува такъв боклук. Първо че няма нищо общо с истински тартар сос; второ, вкусът е ужасен, направо ти иде да се изплюеш.

После се чудим защо някои хора (аз, включително) избягват да купуват продукти – родно производство.

# 147
  • оттам, откъдето започва България
На мен ми харесва горчицата на VitaL. Тартар сос не съм пробвала.

# 148
Всички такива сосове са пълни с кой знае какво, но някои фирми, предимно не български, поне ги докарват на вкус

# 149
преди години бях купил масло на Вълчев. Никога повече не повторих.
А в макдоналдс не знам как ги ядете тези неща. едно боклуци, второ и вкуса
Подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт