Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 797
  • 558
  •   2
Отговори
# 105
Не се подлъгвайте по изкушаващата картинка - вътре има всичко друго, но не и шоколад. Даже не е и имитация някаква на какаов крем, прилича по-скоро на мармалад с неопределен вкус. За коша е.
Не знам каква е цената, не съм го купувала аз, но каквато и да е - не си заслужава.

# 106
В Кауфланд мисля, че струваше около 1,90 лв...

# 107
Мислех,че си въобразявам,но явно наистина в някои кроасани какаото има вкус на мармалад. Yum

# 108
То цяло чудо, че въобще усещате някакъв вкус извън чисто химичния и успявате да го идентифицирате Simple Smile
Бих го приела като постижение - повечето готови сладкиш още от отварянето на опаковката лъхат дразнещо на химия, чак до кашлица и до опитване не стигам. Но вече и не купувам, за да не хвърлям постоянно. И не ме е яд за парите, да речем, че ще ги изкарам, ами за измамното чувство, че ето на, имам десерт, пък се оказвам без (това в редките случаи, когато нямам домашен сладкиш или плодове). И за друго ме е яд - при куп регулации и правила, ще речеш, че ядем чисти цветен нектар и прашец, а храните са буквално с химичен състав. Загадка ест...

# 109
Колкото повече полиестер има, толкова по лесно се завалват. Трябва да се четат внимателно етикетите със състава.

# 110
  • Sofia
Не ми хареса дубайският шоколад на Линд.
Много малко пълнеж има.

# 111
Асоциирам миризмата с миризмата на черва от едно време, когато се колеше прасето и те се обработваха за деликатес. Отвратителна миризма! Не ! Чисто ново заминава в коша. Дори петите няма да си намажа с този гнус.

# 112
Не се подлъгвайте по изкушаващата картинка - вътре има всичко друго, но не и шоколад. Даже не е и имитация някаква на какаов крем, прилича по-скоро на мармалад с неопределен вкус. За коша е.
Не знам каква е цената, не съм го купувала аз, но каквато и да е - не си заслужава.

Точно пък този кроасан и с пълнежа от нар на мен са ми любими. Grinning Пуричките на IQ също са много хубави. Мисля че фирмата е гръцка и ми допадат нещата им.
На 7 days пълнежът според мен е чиста химия, даже ми се гади от тях, нещо средно между пудинг и сметана менте.

# 113
Не съм сигурна, че съм опитвала други техни продукти. Може и да имат сполучливи.
Специално този кроасан никак не им се е получил, според мен. Не налагам мнение, това е въпрос на вкус. Но съм категорична, че вътре шоколад няма.

# 114
  • Варна
  А не е ли възможно да сте опитала точно този, с пълнеж от нар? Казвате, имало вкус на мармалад .

# 115
Не, точно този от снимката е.
Видях в интернет, че имат и с други пълнежи, но не съм ги опитвала. Давам отзив само за този.

# 116
  • Пловдив

Няма да купя повече този скраб, защото частиците са малко и твърде ситни, повече е маслената част. Аз не харесвам такъв тип.

# 117
Направи си домашен - шепа захар, няколко капки масло, по желание може и малко какао да добавиш. Капваш малко вода да овлажнее и можеш да жулиш, колкото си искаш - маслото омекотява и "плъзга" кристалчетата по кожата.
А после миеш и банята, щото става като местопрестъпление.

# 118
  • София
Аз препоръчвам с три ръце копринена ръкавица за ексфолиране на кожата Simple Smile Откакто ползвам, забравих за ексфолианти и пилинги. Заслужава си инвестицията, защото дълго време се ползва. Имайте предвид, че е доста хард и в началото действайте по-полека, за да не се прежулите. За лицето не смея да използвам, но за тялото е супер.
Аз от Зоя си купих моята, но предполагам, че и на други места се намира.

# 119
  • Пловдив
Ползвам по принцип тези, много съм доволна, просто в момента нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт