Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 723
  • 558
  •   2
Отговори
# 120
  • Банско
Не ми хареса, Ми Аманте имаше триста пъти по-добро действие.

# 121
ЕЕЕЕ вчера купих ,но още не съм опитала.
Мога ли да върна?

Да, може да се върнат. Аз така върнах едни ядки.

За първи път чета, че може да се връща храна. Това противоречи на всякакви хигиенни норми! И, за тези, които може да не обичат криминални романи, има доста истории с отравяне чрез инжектиране през коркова тапа,  (фолиото е по-тънко), или нож, намазан с отрова само от едната страна:thinking:. Та, сигурни ли сте, че се връща храна?!:stuck_out_tongue:

# 122
  • София
Да, храна се връща в определени вериги, не навсякъде.
После я бракуват и изхвърлят - политика на фирмата.

# 123
Зная, че никога повече нищо няма да поръчам от store.bg. Книгите идват с прегънати страници, надуваемите принадлежности -спукани. Резил за пореден път. Повече шансове няма да им давам.
Само от Ozone.bg ще си поръчвам.

# 124
Повече няма да купя нищо от Бъргър кинг. Обичам вредна храна, гледам да я консумирам възможно най-рядко, не повече от един или два пъти в годината. Днес реших да си купя меню от Бъргър кинг, помня, че много  ми харесваше храната. Взех го от щанда им в Сердика център - картофи, пържени поне преди няколко часа, твърди и студени, с променен вкус, месото в бургера също беше студено, с някакъв минимален пълнеж и с някаква миризма на риба. Пълна отврат, явно се грижат за здравето ни. Като вземем веднъж, да не повторим.

# 125

Преди време ме почерпиха с тези дъвки. И по-добре, за да знам, че не трябва да ги купувам. Вкусът им за мен няма нищо общо със свеж вкус на касис, а по-скоро имат вкус на нещо като евкалипт (който избягвам от пасти за зъби и отвсякъде по принцип). Консистенцията е странна също, някак зърнеста, а за броени минути в устата дъвката става доста мека и разтеглива и ми засяда между зъбите. Успя да ми засили и чувствителността в един зъб. Отдавна не съм попадала на такова "чудо".🙄
Рядко дъвча дъвки, но за сравнение допадат ми лидълските в пластмасовата кутийка - Bubble gum, диня, както и Орбит диня, ягода, малина, нар и подобни. Харесвам дъвки с кисел вкус, с плодов или лек ментов вкус също, но видя ли на опаковката да пише "касис", определено не очаквам вкус на евкалипт!😂

# 126
Детски сапун, люти много.

# 127
Повече няма да купя нищо от Бъргър кинг. Обичам вредна храна, гледам да я консумирам възможно най-рядко, не повече от един или два пъти в годината. Днес реших да си купя меню от Бъргър кинг, помня, че много  ми харесваше храната. Взех го от щанда им в Сердика център - картофи, пържени поне преди няколко часа, твърди и студени, с променен вкус, месото в бургера също беше студено, с някакъв минимален пълнеж и с някаква миризма на риба. Пълна отврат, явно се грижат за здравето ни. Като вземем веднъж, да не повторим.

В Макдоналдс е абсолютно същото, толкова е свалено нивото, че по-добре да си купиш от Била 1 кюфте, 1 неизмит корнишон и 1 земел. Това ще ми е по-вкусно честно казано и 5 пъти по-евтино. Grinning
И аз обичах този фаст, американския, въпреки че изключително рядко и си позволявам, но вече пък изобщо не бих.

# 128
То нивото им никога не е било високо, че колко да е свалено...дори не мога да си представя. Това буквално не е храна в истинския смисъл на думата.

# 129
Макдоналдс винаги са били ужас за мен. Единствено сладоледът им харесвах, но не съм го яла от над 20 години.

# 130
  • София

Този препарат за отпушване на канали едва не ме доведе до Спешен кабинет. Добре, че бях права и прозорецът беше отворен. Изпаренията при отмиването буквално ме зашеметиха и едва напуснах банята.

# 131
Хайде стига! БигМак е същото като нашето тройка с гарнитура. Поне беше...

# 132
Хайде стига! БигМак е същото като нашето тройка с гарнитура. Поне беше...
Е, де, е, де...може да е традиционно за американците като тройката с гарнитура, но качеството на продуктите няма нищо общо, поне откакто аз се помня, пък съм вече кажи речи на преклонна възраст (говоря за предлаганите в България продукти).  За мен общото е само в традицията - за тях - голям, за нас - тройка  Simple Smile

# 133
преди години бях купил масло на Вълчев. Никога повече не повторих.
А в макдоналдс не знам как ги ядете тези неща. едно боклуци, второ и вкуса

# 134
  • Пловдив

Толкова нетраен парфюм не съм имала, при все, че ползвам и аналогови парфюми, не само оригинали. 90 минути са много за него.

Общи условия

Активация на акаунт