ЛОНДОН - 15

• 10 788
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
Заслужава ли си посещение с билет на Лондон eye? За вас, коя е забележителността, която е задължително да се посети в Лондон?

# 166
Заслужава ли си посещение с билет на Лондон eye? За вас, коя е забележителността, която е задължително да се посети в Лондон?

Много труден въпрос, но Лондон ай не ми е в категорията ‘задължителни’. Ние семейно харесваме Британския музей, Уестминстърското абатство, Кулата и после започват предпочитанията на всеки - майка ми е фен на V&A (аз никога не съм ходила в него), синът ми истински се забавлява в Мадам Тюсо и Шерлок Холмс, аз съм доволна от всичко - с приятелки последно бяхме в двореца Кенсингтън. И задължително някой мюзикъл и/или театър. Аз много харесвам и следобедния чай, но ходя само с приятелки - моите веднъж ходиха и казаха, че не желаят повече, но те са проблемни с яденето.

# 167

ако харесвате гледки отвисоко
но има и други места за гледки

кое е задължително си е лично мнение, според мен Тауър (обиколка с гид - beefeater, трябва да разбирате добре английски, интересни неща разказват)

# 168
Предполагам, че и Тауър Бридж си заслужава, не съм била и не мога да споделя лично впечатление.

# 169

Много труден въпрос, но Лондон ай не ми е в категорията ‘задължителни’. Ние семейно харесваме Британския музей, Уестминстърското абатство, Кулата и после започват предпочитанията на всеки - майка ми е фен на V&A (аз никога не съм ходила в него), синът ми истински се забавлява в Мадам Тюсо и Шерлок Холмс, аз съм доволна от всичко - с приятелки последно бяхме в двореца Кенсингтън. И задължително някой мюзикъл и/или театър. Аз много харесвам и следобедния чай, но ходя само с приятелки - моите веднъж ходиха и казаха, че не желаят повече, но те са проблемни с яденето.
Nedinka, аз също харесвам следобеден чай. Моля да споделите места, които сте посещавали! Благодаря!

# 170
  • София
Предполагам, че и Тауър Бридж си заслужава, не съм била и не мога да споделя лично впечатление.

Заслужава си и то много, докато бяхме се смениха поне 3 сезона. Отделно, че детето тогава на 13 години му беше голямо удоволствие да се снима легнало на стъклените прозрачни платформи, от които се вижда пътя отдолу.Въобще всички се въргаляха да се снимат на тях.

Лондонското око на мен ми хареса.

# 171

Nedinka, аз също харесвам следобеден чай. Моля да споделите места, които сте посещавали! Благодаря!

В най-масовото със семейството - Фортнум и Мейсън, близо до Пикадили съркъс. Иначе с приятелки сме ходили по разни хотели. Чувала съм прекрасни отзиви за чая в Британския музей и за онзи в една кула, посветен на Питър Пан, но за съжаление не съм ги пробвала.

# 172
По повод чая - ние пихме чай в Оранжерията на Кенсингтън палас.
Горещо препоръчвам! Много ни хареса, включително и на детето!

# 173
В магазина на Marks&Spenser на Oxford Street на последния етаж също има чай с много сконове. Може да си изберете това, което харесвате най-много и е вкусно.

# 174
Здравейте, може ли еСим на Револют да се ползва от друг? Имам останали 1.3 ГБ до 13.11, ако някой ги иска и може, да ми пише лично.

# 175
Лице с увреждане, има инвалиден талон, ползва ли намаление от цените на билетите за посещаваните обекти?

# 176
  • София
Лице с увреждане, има инвалиден талон, ползва ли намаление от цените на билетите за посещаваните обекти?
Всвка забележителност има собствени правила. Можете да видите на сайтовете им. Като цяло има  отстъпки от цената.

# 177
Обяснете ми малко за esym - аз нямам револют обаче, как се активира и за 3-ма човека отделно ли трябва да се закупи?
И втори въпрос - относно зареждане на уреди /телефони и т.н в хотелите - трябва ли да си нося приставка за техните контакти?

# 178
За картата - не знам. Но за контактите - да.

# 179
Това е като СИМ чип за телефон, само че софтуерен. Трябва телефона да го поддържа, та провери това.
Един на телефон, но можеш да си активираш access point на телефона и другите да се свързват през теб - ако да близо. Не е само Револют, има няколкостотин провайдъра. https://esimdb.com/
Сваляш си приложението и действаш.
Адаптер няма нужда 100%, ако сте работили с ток и не ви е страх. Пъха се нещо твърдо в средната дупка, отварят се капачетата и нормалния чарджер си влиза. Изкарах една година без адаптер. В хотелите има различни контакти, USB изходи...

Общи условия

Активация на акаунт