ЛОНДОН - 15

• 10 800
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
От Хийтроу до Кингс Крос с какво е най-добре да се придвижим? Билетите добре ли е да сме ги букнали предварително онлайн или няма нужда и става от Ipiranga? Отстъпка за студенти има ли?
Пикадили линията на метрото отива баш там. Кои билети, за метрото? Направо с безконтактна карта маркирате на влизане и излизане. За отстъпка не знам, ама ако сте за малко може би няма смисъл.

# 211
  • UK
Моя приятелка ходи, заедно с дъщеря си (14 г.), на "Дяволът носи прада" и на двете им хареса много. Каза, че Ванеса Уилямс е страхотна.
 С метрото от Хийтроу направо на Кингс Кросс слизаш.

# 212
ех тука пише за студенти
https://tfl.gov.uk/fares/student-travel
ама като гледам 30% отстъпка не си струва занимавката, ако не живеете там

# 213
  • UK
Това е за студенти учещи в Лондон, не мисля че може да получиш такава карта ако нямаш адрес в ЮК.

# 214
Аз тъкмо бях отписала ‘Дяволът носи Прада’ с Ванеса Уилямс и видях, че са го удължили поне до лятото. И сега се чудим с приятелките как, кога и къде да пласираме децата, че да отидем заедно. Ако някой го е гледал или предстои да го гледа, ще се радвам на отзиви после.
Преди около 2 седмици гледах мюзикъла и останах очарована. Шарено, весело, музиката ми допадна адски много, сега си слушам у нас Simple Smile Не усетих кога започна, кога свърши. А Ванеса Уилямс е просто ТОП! Аз много я харесвам попринцип, а пък в случая просто си е в нейната си роля, пасва и идеално! Simple Smile Много се изкушавам да заведа и дъщеря ми, тъй като и на нея много и хареса музиката и Ванеса, но е на 9 и се колебая...
Отивайте, според мен, няма да сбъркате Simple Smile

# 215
Аз тъкмо бях отписала ‘Дяволът носи Прада’ с Ванеса Уилямс и видях, че са го удължили поне до лятото. И сега се чудим с приятелките как, кога и къде да пласираме децата, че да отидем заедно. Ако някой го е гледал или предстои да го гледа, ще се радвам на отзиви после.
Преди около 2 седмици гледах мюзикъла и останах очарована. Шарено, весело, музиката ми допадна адски много, сега си слушам у нас Simple Smile Не усетих кога започна, кога свърши. А Ванеса Уилямс е просто ТОП! Аз много я харесвам попринцип, а пък в случая просто си е в нейната си роля, пасва и идеално! Simple Smile Много се изкушавам да заведа и дъщеря ми, тъй като и на нея много и хареса музиката и Ванеса, но е на 9 и се колебая...
Отивайте, според мен, няма да сбъркате Simple Smile

Със сигурност си заслужава, не се съмняваме в това. Само логистично ни е трудно 😁

# 216
  • София
Някой ще ми припомни ли как се ползваха офертите 2в1 на National rail? Дали важат за Stansted Express? И преди 10 г. май я имаше тази оферта, но не мога да си спомня как и дали сме я ползвали.

Виждам, че има оферта за Tower of London, но не ми се рискува, тъй като пише, че да се възползваме от офертата трябва на място да си купим билет, а аз планирам да взема онлайн. Има и оферта за Уестминстърското абатство, London eye и Sea life и се чудя дали да не пробвам.

# 217
За офертите 2в1 е важно да имате валидни билети за влак за деня, в който ще ползвате оферта, или билети отиване и връщане в различни дни, но деня, в който ползвате офертата да е в рамките на периода на билетите. Билетите трябва да са със знака на железницата
Скрит текст:
Купувала съм билети за Тауър на място и нямаше проблем. Чакали сме по-малко от 10минути. За да ползвате офертите обаче, първо трябва да си изтеглите ваучери от сайта. Най-добре да са разпечатани, но може и да им ги изпратите на e-mail адрес. Ще ви го кажат на касата (става малко по-бавно). За някои атракции билети могат да се купят от самия сайт https://www.daysoutguide.co.uk На входа на атракцията ще поискат да видят валидните билети за влак.
Направете си регистрация още от сега в сайта и си генерирайте ваучери за атракциите, които искате да ползвате. После си ги разпечатайте и си ги носете с вас. На място ще решите къде да ходите и кои от тях да ползвате.
Аз често се възползвам от офертите. Спестяват се доста пари с тях.

# 218
Може и да не са билети за влак, а хартиена day travelcard, трябва да е купена от гара и да има знака на National rail на нея.

Общи условия

Активация на акаунт