Здравей, ваканция любима, тъй хубаво е, щом те има! (лятна десеткласна)

• 9 948
  • 297
  •   2
Отговори
# 285
Светлица, честита да е наборката.

# 286
  • Пловдив
Браво на олимпийката. Първо място й желая от сърце и душа.
Моята испанка за 5 дена се е обадила веднъж. Явно изобщо не й липсваме. Изглеждаше много ексайтната и щастлива. Уикенда са на организирана екскурзия до някакъв град, който не запомних.
Мисля ,че доста добре й се отразява тази школа.

# 287
  • Бургас
Грабва ги живота, това е!
Моя ми е казал още преди година и половина!
Колкото и да не ни се иска!

# 288
Светлица, жива, здрава, щастлива да е девойката! Много успехи и сбъднати мечти!
СС1, поздравлеиня на наборката - от сърце й пожелавам да вземе златото.
Успех на седмокласниците - да ги приемат това, което искат още на първо желание!

# 289
Рени, ма то и тук може да се каже, че не си я виждала и чувала много. А щом се чувства добре и си изкарва приятно, как да и остава време за вас. Ся е момента да се отдадете на усамотение, да си припомните младините.

Вампи, как почти без, само не казвай, че са самички там. Ей туй ще е голямо забавление.

Ми тамън децата ще си упражняват чуждоговора. Ще станат по - оправни и самостоятелни, на тези години си е направо идеално. Пък и вие ще имате опит, един ден като ви кажат - заминавам, няма да ви е мъчно, или поне не чак толкоз много.

# 290
  • Майничка
Светлица, нека Силата и Акълът да са с рожденичката! 🌷
Стиснати палци за шампионката на СС1!

# 291
Моят когато е на състезание или лагер изобщо не се сеща да се обажда.
Изпусна пролетният лагер, защото аз се замотах. Ще ходи на есенният в края на август. Не чакам да ми звъни.
Той и през училищно време не звъни. Звъни сутрин да каже да му изпратим пари. Понякога звъни и след училище (ако са ги пуснали по-рано и си тръгва), но рядко.
Звъни обаче когато е излязъл с приятели. "Да знаеш, че се прибирам".

Днес ходихме до личната. Нали имат задължителна ваксина тази година, но моят се е обринал жестоко. С ММ правят някаква алергия от ухапване от комар.
Искам да го заведа на алерголог и ЛЛ му пусна ел. направление. Ваксината ще я слага като му мине обрива.
Реши да го премери, че да била готова за у-ще Joy Има време до септември Joy

# 292
  • Бургас
И моя отметна ваксината преди 3 седмици, докато си вземаше поредната бележка за училище Simple Smile

# 293
Честито на малката Светлица! Много здраве, успехи и сбъднати мечти!

Каква ваксина имат по календар? А, аз си мислех, че всичко е приключило.

# 294
Ще приключи но за няколко години. После през няколко пак.

Еееее, ама съ изложихте, аз въ подстрекавах, щях да въ посетя, да въ нагледам, а вииийййй. Явно ся покрай отпуските, седмокласниците и тем подобни, ептен няма среща да направите. А на мен тъъъййй ми съ купонясваше. Язък.

# 295
  • София, в момента в любимото ми село Железница
nells тетанус и дифтерия. Моя нали е декемвриец и ЛЛ каза - другото лято.

# 296
Моят е май месец и ЛЛ ми каза "преди август". Изпрати ми смс с напомняне.
Ще видим как ще е (здравословно) края на месеца и ще му я сложи. Нали е с някаква алергия и обрив и двете с ЛЛ казахме "няма да е сега".

# 297
  • София
Да знаеш, че рязко харесах твоята ЛЛ. Тъкмо мислех дали да не отложа ваксината на набора за другото лято.

Общи условия

Активация на акаунт