ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 514
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Joy
Преди мисля 2 години в нета попаднах на страхотна промоция на тетрадки. Купих и за двамата със замах. Каката има още 2-3, но от тези за набора предполагам, че ще му стигнат и за студентството и ще останат.

# 511
Аз купувам в началото на годината едно пакетче от най-обикновените прозрачни химикали със синя капачка и са достатъчни за децата.
Аз купувам т.нар. Бикчета, най-обикновени, но тийна харесва как пишат.
10 бикчета, 10 прозрачни. Преди тръгваше с 3 химикалки, прибира се без. И започна да си взима само по 1 Joy

Още не се е обадил по телефона Joy
Но и вайбъра не си е отварял.
Уф, по някое време ще му звънна. Но телефоните си ги държат по стаите и само сутрин и вечер мога да го намеря.

# 512
  • Бургас
Бел,знам какво ти е на душичката...
Моя и той не се сеща да ми звънне, само аз го търся. Иначе пише чат пат в инстаграма.

Тони ми се губи.....

# 513
Звъннах, да му честитя именния ден. Вдигна ми, играели шах.
Казвам да се сеща да звъни... "разбивам се от тренировки". Явно си ляга с кокошките.

# 514
СС1 какво реши наборката с минаването в индивидуална форма на обучение?
Започва си нормално. Тя първия срок е втора смяна, и ще гледа  4 сутрешни тренировки да вмъкне, като едната ще е в събота. Нахъсала се е, че щом с 5 тренировки седмично се справя прилично, ако станат 9-10 ще е още по-добре.
Аз химикалки не пазя, но тя тетрадки има за още поне 4 ученика да изкарат до 12 клас. Винаги като види някоя интересна купува. Пише с триещи химикалки, от Тему поръчвам пълнители.

# 515
Аз не се притеснявам, когато не звъни, при екскурзии, лагери. Щом не звъни, значи всичко му е наред и няма проблеми. Още като беше малък, май втори за трети клас, отиде с ориентирането за близо десет дни в Чехия. Един път ми звънна, да пита за нещо по багажа. И това беше. Все аз съм звъняла. И си знам, щом не звъни, всичко е шест, обади ли ми се, има някакъв проблем, не е за да си поприказваме сладко. Пишем си по Месинджър понякога, следя го в лайфа.

# 516
  • Майничка
Малката звъни само ако се е вкиснала нещо, да се оплаче. Кака й пък, ако звъннеше навремето, значи проблемът беше сериозен (забравен/загубен документ, озоваване на място или в ситуация, от което няма как да спази ангажимент към нас, ей такива работи).

# 517
Един път ми звънна, да пита за нещо по багажа.
Този път го накарах пред мен да събира дрехите и да си подрежда куфара. Звънял ми е с въпроса "къде са ми банските", "очилата", "кърпата",...
Сега само каза "не знам на прибиране как ще го подредя".

Само веднъж съм го прибирала по спешност от зелено у-ще, в 3ти или 4ти клас може би. Повърнал и лекарката в Банско казала "да го приберат, да не пламне целият лагер". Нищо му нямаше де.
Та, отивам. Той се вкиснал, плакал за майка си, не му бяха дали да стане от леглото. Очичките му светнаха като ме видя.
И събирам багаж... намерих чорапи под леглото и зад завесата Joy

Липсата на новини е добра новина. Но използвах именния ден, за да го чуя Simple Smile

# 518
  • Бургас
Ооооо,именик ли е? Със здраве да си носи името! Много успехи му желая!

# 519
  • Майничка
Честит да е именикът и зло да го забрави! 🍀🍀🍀
Да ви хвърля малко в супата?
През октомври започват образователните изложения. Слагам линк за тези, които се интересуват:
https://www.world-education.eu/

П.П. Извинете, май го оправих.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:36 от gargamela

# 520
gargamela не се отваря

# 521
Благодаря за пожеланията.

Днес на обяд ми се обади. Явно му е станало мъчно Heart

gargamela, благодаря за линка. Ще го покажа на тийна.

# 522
Айде да ни е честита вече официлната единадесетокласна тема!

# 523
Лелееее, като прочетох че имам нови отговори в ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026 и се обърках. Помислих че са писали в темата на сина ми, който всъщност ще е 4 курс в университета. Много ни пораснаха децата, а аз явно и намалявам възрастта на големия. Какво да се прави, за майките децата все са малки, колкото и да растат. Yum

# 524
  • в очите на дъщеря ми
И взеха, че порастнаха....
Вчера ходихме в тоз култов магазин ДЖЪМБО,за 6 тетрадки, 3 химикалки и 1 четка за контур на лицето, 3 за нанасяне на "опушен" грим,  1 за фондьотен, 2 пуфчета за пудра и поне още 5 неща, за които идея си нямам да какво са! Аз през цялото време си повтарях,  ....само още една година ми остава...мдаммм...

Общи условия

Активация на акаунт