Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 221
  • 545
  •   1
Отговори
# 105
Обожавам флорални мотиви особено за лятото! Винаги се сещам за морето, пясъка и любим човек до себе си.

# 106
На цветя и също цитруси. Свързвам ги с море, свобода, природа. Мечтани места са Италия или Гърция.

# 107
Харесвам свежи и леки аромати. Любим ми е аромата на жасмин и фрезия.

# 108
Определено ароматите на Средиземноморието са предпочитани от мен. Обожавам цитрусовите аромати, напомнят ми за плаж и море.

# 109
  • София
Лятото предпочитам леки цветни аромати.

# 110
  • На морето!
Бели цветя и нотки лимонена трева или мандарина са за мен летните аромати.

# 111
Харесвам леки, свежи и трайни парфюми.
Допадат ми флоралните аромати, харесвам и цитруси. Свързвам ги с лятото, с Италия, Испания, Гърция.

# 112
  • Nesebar
Обичам свежи цитрусови акорди,свързвам ги с море ,слънце,пясък и вечерни разходки край морето.

# 113
  • Русе
Цитрусови нотки- усещане за свежест и море, бих искала да посетим семейно Италия.

# 114
Обожавам свежи цитрусови и флорални нотки през лятото – бергамот, портокалов цвят, жасмин… Усещането е като лек морски бриз! 🌊☀ Свързвам ги с утрините край морето и разходки в някой малък средиземноморски град. А мечтата ми това лято? Да ме отведат на тих остров с много зеленина, море и аромат на свобода! 🌴💛

# 115
  • Sofia
Нотките, които предпочитам за лятото са цветя, цитруси, праскова, диня, морски бриз.

Свързвам ги с брега ма морето, вечерни разходки по плажа и парти в открит летен клуб.
Мечтая да ме отведат на някой лазурен бряг с кокосови палми.

# 116
За лятото предпочитам свежи и леки цветни аромати, цитрусови, плодови - напомнят на весели моменти с коктейли на плажа 🌊🏖️

# 117
Харесвам екзотичните нотки - джинджифил, шафран, здравец, лавандула върху основа от кедър, сандалово дърво или oud,

и ги свързвам с моя любим Изток, и по-специално Индия. Толкова мистичен, заинтригуващ и вълнуващ свят и аромати!

# 118
Най харесвам Флорални аромати..
С тях си мисля за Франция(Париж), за Венеция..🥰
Но и цитрусовите ми харесват за лятото..
Тях определено свързвам с острови,  с Гърция...❤️

# 119
Предпочитам флорални нотки. Свързвам ги с романтиката на Корфу

Общи условия

Активация на акаунт