Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 221
  • 545
  •   1
Отговори
# 420
Парфюмът е любимия ми завършваш "аксесоар". А любимите ми включватаромат на жасмин, портокал, дървесно-амбровите нотки, през зимата и на печена круша.

# 421
  • Велико Търново
Предпочитам флорални аромати с цитрусови нотки. Мечтая тези аромати да ги разходя в Португалия.

# 422
  • Варна
Предпочитам цитрусови и флорални нотки. Свързвам ги с Италия. Мечтая да посетя Амалфи.

# 423
Свързвам моето лято с цитрусовите нотки - свежи, акватични, с ефект на прозрачност. Любимите ми дестинации свързани с тях  са: Сицилия , Амалфийското крайбрежие и Родос - най-зеленият остров. С удоволствие бих посетила нови места в Гърция.

# 424
Флорални и свежи.

# 425
Харесвам флоралните нотки - лавандула, жасмин, роза.Свързвам ги с море ,свежест, чистота.

# 426
ванилия и флорални нотки

# 427
Обичам цитрусови нотки , свързвам ги със Средиземноморието

# 428
  • София
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!- определено харесвам цитрусови нотки

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон? - най-вече ги свързвам с морето, за което и мечтая

# 429
Харесвам флорални и цитрусови нотки. Свързвам ги с морето, морския бриз, Гърция, Италия, Испания...

# 430
Харесвам цитрусови нотки, защото ги свързвам с морето.

# 431
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото! Цветни, леки и свежи, носещи усещане за лекота и приятна емоция.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон? Морето и  планината, места свързани с релакс и почивка.

# 432
  • Бургас
Аз уважавам всички нотки, всяка с времето си и повода. Някак цитрусовите ми напомнят на море, но най-вече кокос, Монои, мандарина, пачули. Напомнят ми плаж, на нашето родно черноморие, на спокойствие, свобода.

# 433
Уникални любими летни аромати са ми вълшебните шафран, здравец и лавандула, които ми носят усещане за слънце, светлина и енергия. Напомнят ми за места като морския бряг, седемте рилски езера и Крушунските водопади.

# 434
Лятото за мен ухае на жасмин, иланг-иланг и роза – нежни, топли и слънчеви нотки, които ме пренасят край морето в Южна Италия или на тераса, потънала в цветя някъде из Прованс. Мечтая да ме отведат там, където времето спира, а ароматът на лято остава завинаги. 🌸☀️🌿

Общи условия

Активация на акаунт