Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 499
  • 353
  •   1
Отговори
# 195
Пием вода редовно през деня, носим си бутилки, ядем плодове с високо водно съдържание и започваме деня с чаша вода. За детето — предлагаме вода често и я комбинираме с плодове.

# 196
Знам че трябва поне 2 л. на ден, но уви не пия достатъчно вода, все пак се подканвам по често лятото. Зимата ми е мъка. Не е въпрос на навик.

# 197
  • София
Навън с децата задължително нося бутилки с вода, вкъщи пием филтрирана или газирана с лимон, ядем много диня.

# 198
Опитвам се да пия достатъчно вода, но не винаги го правя. Пия минерална или изворна вода.

# 199
  • София
Сутрин задължително изпичам чаша вода.После като дойде.За съжеление не мога да пия много вода.

# 200
  • София
Вода, вода и пак вода. Външно и вътрешно. Това е основното в нашето семейство.
Пием основно вода, вместо разни други напитки и се стараем да ме е под 2 литра дневно.
Всеки напомня на останалите постоянно да си налива.
За по-голямо удоволствие постоянно имаме в хладилника кана с вода, в която добавям парченца лимон, мента, краставица или праскова.

# 201
За съжаление пия малко вода, но на последнък слагам парченце лимон и малко мента, и водата става много свежа и приятна! Така изпивам по около1.5 л на ден.

# 202
Ритуали нямаме, по принцип винаги пием по много вода.
Навън постоянно си нося бутилка с вода с мен. Доста често и охладена газирана вода пием.

# 203
Всеки ден пием по минимум 2,5 литра вода , никакво безалкохолно в тия жеги . И може минерална вода с сок от лимон и мента

# 204
  • София
Вода, вода и пак вода...

# 205
Пием вода,доста повече от обикновено, а и постоянно нося бутилки с мен ,заради детето.

# 206
  • София
Какви са твоите ритуали за хидратация, за теб и за семейството ти?

Аз лично се старая да пия поне по 2 литра вода на ден. На работа ми се получава повече, тъй като водата стои пред очите ми и гледам постоянно да пия, дори да не съм жадна. Децата постоянно ги подсещам да пият, като в повечето случаи е под формата на игра, защото иначе ми отказват. Сутрин задължително им давам по една чаша вода, защото после в яслата и градината не пият толкова много. Като ги взема, отново пределагам вода, но и самите те си я търсят тогава и така чак до лягане. Доста често и през нощта се будатя за вода Relieved

# 207
Всички се стараем в нас да пием повече вода, особено сега в жегите. Аз пия минимум по два литра на ден и ми се случва вечер да се будя да пия. Водата е здраве!

# 208
  • София
При хранене задължително на масата има вода. За себе си винаги държа шише с вода на една ръка разстояние, така се подсещам да пия вода. Вечер не лягам без шише с вода до главата си.

# 209
Винаги имам в себе си шише с вода! Колко точно пия на ден не мога да кажа с точност, но близо два литра със сигурност пия.

Общи условия

Активация на акаунт