Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 47 250
  • 677
  •   1
Отговори
# 600
Ама защо да си правят труда. Направо да не го пускат или по един епизод ама на месец

# 601
Поредното ужасно решение на Бтв

# 602
Поне два епизода да бяха..то ..

# 603
Явно са преценили колко часа имат за целия сезон и за 3 месеца са решили, че 13 епизода стигат Grinning

# 604
  • София
Ами само 10-13 епизода ще са.
И аз исках много 2 епизода седмично, но те искат да го дават максимално дълго време като месеци.
Реално така е и в САЩ и Великобритания. Малко епизоди, но супер качество.
А и тук вярвам, че нивото ще бъде несравнимо с другите предавания.
Все пак и Капките са само веднъж седмично, а са номер 1 като рейтинг.

Но да, много съм разочарован, но не е и като да не го очаквах.

За мен Предателите ще е абсолютен приоритет този есенно/зимен сезон. Т.е. най-голямото ми внимание ще е насочено към това предаване. Абсолютно всичко ще попивам и следя. Навсякъде.
Всички останали предавания ще са ми между другото.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 01:25 от Diavolo

# 605
Във Великобритания ми харесва, че хем епизодите са малко (по 12), хем го излъчват 3 пъти седмично и приключват за месец. Тук биха могли да направят нещо такова между сезоните, мисля, че би се получило много по-добре, отколкото сега да го влачат 3 месеца. От средата на януари до средата на февруари или след като приключат реалититата от пролетния сезон, Бтв да удължат техния с 1 месец.

# 606
Нямаше ли да е с по-висок рейтинг , ако е извън сезона на риалититата. Когато буквално няма какво да се гледа.

# 607
Аз съм супер доволна от един епизод седмично - какъв рахат, когато свободното време е кът. Предпочитам кратко и стегнато, отколкото да разтягаме локуми и да пълним ефира с какво да е, само и само да приберем парите от реклами. Качество пред количество.
Лошото е само, че предаването е забито във вторник вечер, което е показателно за отношението на телевизията към формата.

# 608
  • Другата България
Аз съм супер доволна от един епизод седмично - какъв рахат, когато свободното време е кът. Предпочитам кратко и стегнато, отколкото да разтягаме локуми и да пълним ефира с какво да е, само и само да приберем парите от реклами. Качество пред количество.
Лошото е само, че предаването е забито във вторник вечер, което е показателно за отношението на телевизията към формата.
Тъкмо това идвах да пиша.
Изключително доволна съм от един епизод седмично - тъй или иначе само този формат ще гледам, повече свободно време, а и повече време за коментари, хипотези и т.н.
И аз предпочитам кратко и стегнато, но и мисля, че ако бяха два епизода седмично можеше да съкратят времето наполовина, и вместо три месеца, да приключи за месец и половина.
В крайна сметка каквото - такова, когато се коментираше, че ще е всяка вечер - ама що така, как може, сега веднъж седмично - пак мрънкане. Няма угодия на зрителя и това е. Blush

# 609
  • España
Нямаше ли да е с по-висок рейтинг , ако е извън сезона на риалититата. Когато буквално няма какво да се гледа.
Пак няма гаранция . Да не съм лош пророк , но не мисля , че ще има висок рейтинг сред масовите зрители . Отново давам пример с Испания , където , между другото и двата сезона са били с излъчване по веднъж на седмица , при това във вторник в праймтайма , като всеки епизод е с реално времетраене ( без рекламите) между 1.40/2 чАса , общо по 8 епизода всеки , в разстояние на 2 месеца . Първи сезон е бил в периода януари/февруари, а вторият май/ юни ( тоест след края на активните тв-сезони) . Точно днес им гледах рейтингите ( минавам на скрит текст , че може да не е на всеки интересно :
Скрит текст:
Първият сезон излиза през 2023-та , участниците са само известни лица . Поради спецификата на предаването, нещо ново - стратегическо , без обичайните скандали итнт , една от основните испански телевизии го излъчва даже не на основния си канал , а на стрийминга си . Тръгва  сравнително добре , като притегателно за редовия зрител е звездното участие , постепенно рейтингът върви от умерено към слабо и като цяло средно ниво . Верните фенове на играта се оплакват от “известните”, които “ изскачат от всяко реалити” и тнт….Другите пък не разбират играта….”фалшив морал” и тнт….
След повече от две години , това лято (май/юни 2025-та )все пак следва втори сезон този път с непознати за ефира лица. Като епизодите са шумно рекламирани , излъчват се едновременно и в стрийминга , и в праймтайма на най-гледаната телевизия , с любим нов водещ…Макар и по моето скромно мнение сезонът да е доста приличен , рейтингите вървят предимно надолу , даже , се оказва и по-слаби от първия сезон.
Имаше май идея , че може би ще се прави  трети сезон със смесен каст , но реално са само спекулации и нищо конкретно ! Като по-вероятно е да няма нов сезон , предвид средния към слаб зрителски комплексен интерес.

Дано при нас да се стекат по-добре нещата!

# 610
  • София
А защо е вторник?
Ами ясно беше, че няма да е събота или неделя, защото тогава не се гледа телевизия. Да, знам, Капките. Ама Капките е само смях и песни и е отдавна наложен формат. И той е изключение от правилото.
Така че остават делничните дни. Принципно петък вечер също не е добра опция. Там обикновено се слагат по-нискорейтингови предавания.
Остават 4 дни. Защо вторник? Ами вторник по принцип е най-слабият епизод на Игри на волята. Капитанската бита. Епизодът с най-нисък рейтинг (не че е нисък, но винаги е по-нисък от другите дни на ИВ). Според мен и това оказва влияние за този избор. Но реално дали ще е понеделник, вторник, сряда или четвъртък няма значение. Понеделник бях сигурен, че няма да го сложат, защото това е най-силният епизод на ИВ и много хора гледат само него. Другите прескачат, скипват и т.н.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 01:18 от Diavolo

# 611
  • София
Прекалено големи очаквания май има за това предаване. Дано не стане "българска" работа накрая. Били сме свидетели на не един такъв пример.

# 612
И аз съм доволна, че ще е веднъж седмично. Дано върви стегнато, че аман от ненужни пълнежи и да, дано не стане "българска работа" накрая.
За мен не е проблем, че ще е с познати лица, може би е по-добре като за първи сезон (макар че за мен повечето са непознати 😁).

# 613
Аз също съм доволна от факта, че ще го дават един път седмично. Имам да гледам, правя и други неща, а искам да се съсредоточа върху играта. Ще може и да се коментира повече епизода, докато дойде време за следващият.
Последната петица участници предстои да видим.
Относно спойлери в темата - категорично не приемам такива!

# 614
Епизодите UK/US/AU са по около 1 час, нашите ще са по-дълги. Първоначално, не ми  хареса, че ще са известни лица участниците, но и аз ги разбирам БТВ.
Да видим какви правила са избрали при нас. Предполагам ще има щитове, но само от убийство ли ще защитават и какво са избрали на финала.
Изслушах подкаста на Ряпата, много ми хареса и статистики е направил.
За кое е по-трудно не знам, но със сигурност ролята на предател е много,  много по-изморителна, изисква много повече енергия.

Общи условия

Активация на акаунт