Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 453
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
Странно, че за вярваща християнка си търси мъже по фитнесите, че и чужденци и мюсюлмани.
Имах преди време досег с евангелисти, познавах група от около стотина човека. Ами те се движат само в собствената си затворена среда, женят се само помежду си и не допускат външни хора. Ходят в църква няколко пъти седмично, имат си училища тук и колежи и нямаше нито един, който да се е оженил или загаджил с неевангелист. Да не говорим за мюсюлманин, будист или дори католик.

# 226
Усещам, че вярващата християнка е толкова вярваща, колкото и останалите вярващи в България. Яйцата, коледата, джамбурето след кръщенето, свещ за годишнината от смъртта и обикаляне около цъкрвата на който там ден беше. През другото време баене, карти таро и червено конче на ръката, заедно с напращелите батки у фитнесо 🤷

# 227
Усещам, че вярващата християнка е толкова вярваща, колкото и останалите вярващи в България. Яйцата, коледата, джамбурето след кръщенето, свещ за годишнината от смъртта и обикаляне около цъкрвата на който там ден беше. През другото време баене, карти таро и червено конче на ръката, заедно с напращелите батки у фитнесо 🤷
Браво за точния коментар! Споделям го на 100%!

# 228
Тя не казва, че е религиозна.

# 229
Кзза, в първия пост пише, че е активна християнка и редовно ходи на църква.

# 230
Как се заклеймяват с едно изречение цели общности и религии. Без да се познават. БГ-мама винаги ме е приповдигала. Joy
Не е задължително като македонец, албанец или руснак, да е боклук. Авторката е доста лабава, а човекът явно просто си търси забавление. Това не го прави боклук. Тя ако ще - ще.
Да търси бизнесмен мъжкар нешиптър. Laughing

# 231
Бизнесмен мъжкар Joy

# 232
Много се чудя ако мъж иска да му пращат голи снимки, за да се самозадоволява и да се чувства специален, какъв е, след като не бил боклук?
Мъжкар?
Това ли са мъжкарите в представите днес?
Защото за мен е жалък човек.

# 233
  • София
Ч...джия. По мое скромно мнение такива са лаладжии - нито за връзка стават, нито за секс, нито за забавление, нито пари имат.

# 234
Аз не бих казала ,че е боклук , по-скоро смотаняк и лаладжия .Laughing Боклук е твърде обидна дума

# 235
В СМ обмисляли въвеждането на ергенски данък: https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20848475.

# 236
Боклук не знам дали е, но женкар със сигурност.

# 237
Ами този ясно си е показал колко е хм...стойностен.

# 238
Да, така е по-добре. Някои се прикриват до последно.

# 239
  • Paris, France
Мене борците и щангистите не ме впечатляват с тяло и даже ме отблъскват. Приличат ми на бурета. Ако авторката харесва такъв тип мъже, в България е на правилното място. Из Балканите е пълно с бъчворанести бабаити. Такъв типаж и на улицата може да си намери и повечето нито са албанци, нито имат майки рускини, които са толкова страховити в темата. Е, вървят с цапната тиква и полегато чело обикновено, особено албанците, но в тяло го докарват, макар и без дефиниция.

Общи условия

Активация на акаунт