Звездни Компромати- Юли'25

• 172 261
  • 1 671
  •   77
Отговори
# 450
Дъщерята на Дензъл Уошингтън Катя и съпругата й Колин.
Скрит текст:

# 451
Гърдите изглеждат ужасно!
Скрит текст:

# 452
Гърдите изглеждат ужасно![spoilerw
[/spoiler]
явно чантата трябва да отвлича вниманието от гърдите ...

# 453
Ам те са посинели бе🤪🤪🤪🤪😱😱😱

# 454
Ама… едната нарочно ли е навън 😂😂😂

# 455
Е, не се ли е видяла преди да пусне снимката?!

# 456
Наскоро имаха снимки от Венеция и някои кадри много му се бяха получили на Кондаков.
Скрит текст:

# 457
  • Glasgow
Снощи не можах да спя и гледах клипчета за кончината на Жота, със сълзи плаках… преди седмица толкова щастливи на сватбени снимки, а сега в ковчег. Такова младо усмихнато момче, пишат че помагал на деца в неравностойно положение. С неговото момиче от деца, до края.. толкова тъжно, несправедлив е живота.

аз откак се случи гледам, чета, аз и като цяло следя доста футболни страници, сега беше отвсякъде. Има едно момченце със специфичен синдром, то е талисман на Ливърпул, виждаше се преди време с футболистите, има едно видео как пее песента за Жота, дали са му казали https://www.tiktok.com/@isaac..kearney/video/7522967788231740694

Обаче чак когато видях видеото на Live forewer на Oasis от първия им концерт и посвещението в края на Жота, направо си изревах очите. Много, много тъжно Sad Тези суперколи не трябва ли да са сигурни и безопасни, а не движещи се ковчези Sweat
https://www.youtube.com/watch?v=3aQUqypnDHM&list=RD3aQUqypnDHM&start_radio=1

# 458
Данчето? Тя е доста далеч от образа, който поддържа в публичното пространство.
Слушах я Мими и аз и се зачудих кои са хората, които са й писали такива неща. Тя каза, че в късните часове на нощта, когато "се напие" този човек й пишел - замислих се също за Георги Христов, но той беше снимал поздравителен клип, който са излъчили по време на самия концерт в НДК и доколкото и той е говорил за нея преди много се обичат.
Да не би да са Ритон, щом имало и жена, те са си леко скандалжии. Много интересно ми е кои са тези дребни души.... за 1 концерт толкова злоба и активност. Мими е супер, изглежда наистина много добра жена. Скоро й видях една снимка от 70-те, ми тя си е като USA звезда - топирана перхидролена коса, черни сенки и с дънки, яка е.
Скрит текст:

За да не е спам - Преслава и Цвъ Янева-Пеевска.
Скрит текст:

# 459
Ритон са много завистливи

# 460
  • София
Цвъ Янева и Десито заедно ли са на море 😂😂😂
Скрит текст:

Г-жа Макрон, за първи път я виждам с панталон.
Скрит текст:

# 461
Дензъл Уошингтън как е преживял този срам, щерка му да има връзка с бял/а? Той даже във филмови сцени отказва да се целува с бели жени.

# 462
Nicholas Houl
Скрит текст:

На снимките има Райън Рейнолдс вайб този господин.

# 463
Гърдите изглеждат ужасно!
Защото са ужасни - обемни, но продълговати.
Скрит текст:

# 464
Nicholas Houl
Скрит текст:

На снимките има Райън Рейнолдс вайб този господин.

Не, на другия Райън напомня - Гослинг, във филма "Барби".

Общи условия

Активация на акаунт