Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 20 486
  • 574
  •   7
Отговори
# 165
Мари,  здрава,  щастлива и успешна да е Вася.

# 166
  • София
Добре дошла да е Ема Изабел! Да носи много радост и щастие на всички близки!
Честити да са Елица и Вася! Да са винаги опора и по-доброто копие на майките си!
Лин, браво за уникалния резултат!
Ние навъртаме по 12-15 км пеш ежедневно. Големи обиколки.
Иначе Уимбълдън е голямо преживяване. Чакането за билети и цялостната организация са топ. Емоцията е уникална. Особено, когато Гришо играе. Heart Eyes
Иначе обиколихме и Нотингам, Дерби. Утре евентуално Кеймбридж.
Всичко в Уимбълдън е топки, ягоди и ракети за тенис. Иначе има уникално красиви къщи.
Скрит текст:

За пореден път от тук съм с доста смесени чувства. Не бих избрала да живея тук доброволно. Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 21:54 от Rodiva

# 167
  • някъде другаде
Добро утро!
И днес не се наспах.
Станах да пия кафе и отивам на маникюр и педикюр.
Друго за деня не планувам.

# 168
  • София
Добро утро!

Наспахме се. Отпочинала се чувствам, което е чудесно. Щеше ми се да си изпия кафето в градината, но е леко хладно. После ще напече, де.
Бел ми се губи напоследък...

Хубава неделя!

# 169
  • при моите деца .....
Добро утро!
Роди, прекрасни снимки!
И на мен ми се спеше още, но станах да изпратя ММ и да отида по-рано до пазара да купя плодове и зеленчуци.
После имам още малко работа от училище....
Хубав ден!
Горещо ще бъде, пазате се!

# 170
Добро утро!

Стегнала съкщм бохчата за плаж вече аз. Дано тоя път да изпреваря малко народа и да има къде да спра.

# 171
  • Бургас
Добро утро!

Нашият план е плаж в Созопол с приятели, което означава, че денят ще мине там вероятно. Ако тръгнем с време от там, ще отида следобед и на една набързо организира среща със съученички.

Карз, нашата почерпка с класната също беше преди седмица, те децата забравиха, че са завършили вече. Дано са ни подготвили нещо за утре, децата все пак приключват с един етап, че и с това училище.

# 172
Добро утро.
Честита да е Вася, на патерица. Да е здрава и да следва мечтите си.
Роди, завиждам за температурите там. Аз много харесвам Англия и с кеф бих живяла там. Калин за IB  съм се прицелила в едно от бордин училищата там. Казвам прицелила, защото 2 години ще го използвам като моркова и заека. Преподавателите му казват, че и сега е готов, но ММ е крайно против, за да не си “загубим детето”. Та засега караме на моркова и заека, другото бъдещето ще покаже.

# 173
  • Бургас
Ние сме на кварталния плаж,в резултат на което половината махала е тук. Цветка,като най-голяма сега поведе бебетата (нейни думи) за сладолед. Simple Smile

# 174
  • Бургас
Изпълних на 90% плана за днес, остана ми най-тегавата част, да порАботя малко Joy ММ напира да ходим да играем тенис, та може и да я пропусна.
Имах прекрасна среща със съученички от гимназията, не мога да повярвам, че тези хора не съм ги виждала от сто години. Все едно вчера сме се разделили.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:42 от selleste

# 175
  • Бургас
На бийч парти съм аз.

# 176
  • Бургас
И аз днес топнах краката в морето, през работно време. Хич не ми дреми!
Искам цял ден да се въргалям в пясъка и да се кисна във водата на нашия плаж на работа. Толкова е хубав, чиста, кристална вода, а само я гледам цял ден и се дразня!
Утре съм планувала да плажувам в близост след работа. Само дано не ми мине котка пътя...

# 177
  • Сливен
Искам да кажа... здравейте Blush! Приемате ли нови попълнения? Случайно попаднах на темата, макар че отдавна съм във форума. Не пиша често.
Четох, уютно е... Това е заслуга на всички редовно пишещи.
Неудобно ми стана, все едно надничам...не ми харесва ролята на "воайор"... и така -  да се покажа.
Мъча се да стана по-активна шофьорка с променлив успех Rolling Eyes .
Честито на всички рожденици, нека бъдат здрави, щастливи, упорити и борбени! Добре дошла и на Ема- пожелавам й прекрасен, весел, щастлив живот - на нея, и на всичките й близки!
Аз съм на възраст, в която вече мога да чакам внуци...

# 178
  • някъде ... тук ...
То май половината пишещи сме в тая възраст Simple Smile
Добре дошла Тинна!

Аз да се похваля, че си пробвах новата преносима къмпинг фурна. Вярно, че не посмях на диво, вкъщи на газовия котлон, но рибата стана страхотна. Определено влиза в буса и ще се ползва.
Иначе уикендът беше зареждащ. Видяхме се с приятели, пообиколихме и вече - вкъщи.
Утре и цялата седмица ме чака доста работа.
Рибно Бъндеришко езеро от мен
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 21:06 от ЕлиТ

# 179
  • някъде другаде
Добре дошла , Тинна!
Аз вече имам внуци.
Днес нищо не правих. Маникюр и педикюр. После поспах.

Общи условия

Активация на акаунт