Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 56 458
  • 837
  •   17
Отговори
# 285
  • София
Какво значеше "достигнат лимит за участие" в играта на КК за тениска? Търсих назад, помня че беше писано, но не намерих. За протокола: от седмица не съм регистрирала кодове, днес ми е първия.
Kодът не е подходящ. Например може да е стар. Но ако не става за тениска, приложението може би ще го приеме. Поне при мен стана.

# 286
Аз ли пропускам нещо или Верея са изтеглили печелившите за утре ThinkingThinkingThinking

# 287
Аз ли пропускам нещо или Верея са изтеглили печелившите за утре ThinkingThinkingThinking
Тук не са ли моментни наградите?

# 288
  • София
Игра на Gordon's от утре в Кауфланд: https://avendi.bg/gordons/

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 22:54 от Vanina87_

# 289
Всички ли си получихте наградите от Орбит?
Аз още не съм.

# 290
Аз още не съм я получила уж ми казаха ,че след два дена ще пращат и другите награди.

# 291
Наскоро мрънках, че се изнервих на приложението на КК и го изтрих. Зарекох се, че ако имам код, ще играя само за тениска. Сина ми (8г.) намерил и ми купил от джобните кола с моето име, регнах кода и бам - тениска! Когато разбере, ще е много горд 😊

# 292
Във Facebook и Instagram до 20.07.2025

# 293
Някой успя ли да регистрира 12 кода от Staropramen за видео проектор? При мен се случва следното - миналата седмица регистрирах 6 кода. Сега регистрирах два на същия телефонен номер и започва да ги брои отново от 12, т.е. вместо да ги включи към регистрираните вече 6 кода и да ми остават още 4 до участие, ми остават 10. Някой, ако може да ми обясни защо така се получава, ще съм много благодарна 🙂

# 294
Из регистрирам за барбекюто,без проблем си ми ги брои

# 295
  • Телиш/Плевен
Узо Пломари в ранни зори са качили печелившите от днес, дано има късметлии оттук! Heart
https://game.selectedbrands-co.com/pechelivshi/2025-07-07

И късметлийска да е новата седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 296
  • Велико Търново
Някой успя ли да регистрира 12 кода от Staropramen за видео проектор? При мен се случва следното - миналата седмица регистрирах 6 кода. Сега регистрирах два на същия телефонен номер и започва да ги брои отново от 12, т.е. вместо да ги включи към регистрираните вече 6 кода и да ми остават още 4 до участие, ми остават 10. Някой, ако може да ми обясни защо така се получава, ще съм много благодарна 🙂
Да не би да сте спечелила?

# 297
Узо Пломари в ранни зори са качили печелившите от днес, дано има късметлии оттук! Heart
https://game.selectedbrands-co.com/pechelivshi/2025-07-07

И късметлийска да е новата седмица! Flowers Four Leaf Clover
Много ранобудни тези служители. Кога извършиха тегленето, кога направиха списъка, кога го публикуваха?! Или списъчето е било готово от по-рано? Чудя се едната ми бележка, регистрирана снощи към 22 ч. дали се е джуркала? Спекулирам си, но според мен Не.Rage

# 298
  • София
За хамак още не съм се пробвала, но много исках бъбъл бед и мисля, че миналата година беше тази игра , го спечелих. Но въобще не мога да се справя с него....

# 299
Днес чакаме тегления от Куинс (последно теглене)  и Роден край.  Дано повече хора да се похвалят с награда. Да помрънкам , нищо не се пада от това колело за ваучер от ФД.  Дано пусне нещо !

Общи условия

Активация на акаунт