Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 941
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Различен аутфит с налични дрехи е предизвикателството Smiley

# 1 381
  • В полите на Пирин планина
Чак различни дрехи трийсет дни... и аз няма да сглобя. Но поне ще се постарая да си нося всички дрехи...

# 1 382
  • Sofia
Може да си купите 5-10 нови рокли, за да има достатъчно за предизвикателството. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 383
Аз мисля - всичко се брои. Рокли, поли, панталони, блузи, бански, шалове - просто различен аутфит 30 дни. Идеята е освен любими дрехи да се включат и дрехи, които стоят необличани или малко обличани, а също и разнообразни съчетания на любими дрехи. Понякога само смяна на аксесоари може да придаде различен look на една и съща дреха /давам идея/. Един вид развиване на комбинативни умения и творчество - нещо в този смисъл.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 00:24 от Sweta

# 1 384
  • София
Идеята е да не се купува нищо 30 дни, работи се само с наличното.
Аз не успях да се включа, защото купувах Smiley
Само роклите ми са 5-6, май 7 Laughing
Изпитание си е, особено по намаления Smiley

# 1 385
Идеята е да не се купува нищо 30 дни, работи се само с наличното.
Аз не успях да се включа, защото купувах Smiley
Само роклите ми са 5-6, май 7 Laughing
Изпитание си е, особено по намаления Smiley
Честити покупки, Аса. 🤗
Тъкмо можеш да се включиш този месец с новите покупки прибавени към вече наличните и ако поразровиш тук там нещо забравено, ще докараш 30 различни визии от ход.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 00:25 от Sweta

# 1 386
  • В морето
Записвам се и аз - освен нищо-купуването ми и различен аутфит с наличното... Със сигурност 100 дни трябва да мога да удържа...
Само не знам това добрата или лошата новина е?!

# 1 387
За минимализма - лоша, за максимализма - добра Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 00:25 от Sweta

# 1 388
  • София
Вижте, предизвикателствата бяха две. Едното да не се купува нищо 1 месец.
Другото да се използва наличния гардероб, а не да се въртят 5 аутфита. Второто предизвикателството си го измислих аз, защото лятото въртя 3 чифта бели къси панталонки с топове. А имам поли/топове и рокли за поне 60 дни. Не 30 рокли, но различни комбинации, една пола с 10 топа - примерно. Предизвиках себе си да си използвам дрехите. Това седеше в основата. После момичетата го подеха и го комбинираха с първото предизвикателство.
Така че идеите са две, можете да ги ползвате поотделно или заедно, може да си ги реформулирате според конкретните си гардероби, цели и идеи.
Аз въпреки всичко, белите къси гащи ги въртях също, с разлечен топ, просто са ми най-удобни за жега. Но поне си използвах и другите дрехи.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 22:27 от Klemy

# 1 389
Цитат
Вижте, предизвикателствата бяха две. Едното да не се купува нищо 1 месец.
Другото да се използва наличния гардероб, а не да се въртят 5 аутфита.
Да, и аз така ги разбрах

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 00:33 от Sweta

# 1 390
Аз общо взето въртя 10 рокли, със сигурност имам поне още толкова..не ми се занимава с поли и блузи, къси панталонки нося само из квартала! Но аз цял юли не купих рокли, всъщност може и да не си спомням...едни две бели края на юни ли ги купих или юли! Но определено голяма част от по старите рокли хич не ги извадих това лято! Както и един куп сандали...въртя само 3-4 чифта.

# 1 391
  • В морето
Или най-общо казано това е Закон на Парето (Правило 80/20). Може да се приложи в почти всяка област, а конкретния пример - в 80% от случаите/дните носим 20% от гардероба, а 80% от гардероба слагаме в 20% от случаите/дните.

# 1 392
Като 20% от правилата достигат 80% от участниците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 393
Така,
Предизвикателството е супер!
Включвам се.

НО изключвам покупката на спортни обувки. Забравих моите в БГ и се опитвам да си намеря нови. За зала, групова тренировка.
Купих едни - удобни, НО се хлъзгаха адски в залата. Върнах ги.

Купих втори. В друга зала бях на тренировка. Не се хлъзгаха, но не ми бяха супер удобни. Същия номер, а сякаш леко ми опираха.

Приемам предложения.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 00:39 от MarietaYo

# 1 394
  • тук-там
Аз веднага разбрах, че предизвикателството е за 30 различни комбинации. Но с плажните ще ми е проблем. Освен да спря да ходя на плаж Wink Извън плажните, се включвам с голямо удоволствие в предизвикателството!

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 08:44 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт