Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 968
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 320
Е не си се минала Льоня, защото вече номера няма.
Много хубаво ти стоят.

едит: ти май се пошегува, а аз със сериозния отговор къде отидох...

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:43 от Al Georgieva

# 1 321
Al, ето това се оказа моделът
https://www.bershka.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D1%81 … .html?colorId=400
Язък,  минала съм се със седем лева! Money
Не си се минала, има само малки размери, затова са на тази цена.Минала в кавички, нали 😅

# 1 322
  • Бургас
Аз с покупките май нямам проблем, особено пък на дрехи. С продукти за коса бях се поувлякла в края на миналата година, но си самоналожих да не купувам докато не намалеят значително запасите и си го спазвам. Един спрей за стъклена коса май само взех, ама щото вече имах останалите продукти, та да е пълен комплекта. Наскоро се чудех за едни обувки, които пуснаха в друга тема - хубави, ест.велур, без пари, ММ вика взимай ги, супер са. Ама като знам, че ще ги обуя 1-2 пъти и ще стоят в склада,пропуснах покупката.
Скрит текст:
За тренировките, колкото и елементарно да е, се  включвам в предизвикателствата от часовника ми - Гармин - за брой силови, йога, крачки, или каквото си избера друго.
MTZ, много лъчезарна!
Копче, най-добри пожелания за порастналото ти момиче. Много хубава рокля!
Макадамия, съжалявам, ме така са се развили нещата при теб, успех в борбата!

# 1 323
Аз си имам трик, открих една инфлуенсърка, която показва добре изглеждащи и заслужаващи си неща от Zara, MD, Cos, Max Mara и вече въобще не стъпвам в магазини, поръчвам предимно онлайн и то ако си харесам изключително много нещо, което става все по-рядко. Наскоро се сетих за Момичетата Гилмър, не знам дали още някой е растял на стари години с тях, но те ходеха на витринен шопинг и си представяха какво ще си купят, когато имат пари. Липсват ми тези емоции, но не и бутането в магазините.

# 1 324
Много обичам предизвикателства и ще се включа. Heart Правила съм "парфюмна диета"- 14 месеца не купих парфюм, януари 2025 се заплеснах по черешите, но се озаптих, през юни купих една 30чка, но сега точа зъби на 3!
Няма да купя нито един парфюм през август, ще пробвам да не повторя дреха. Това страшно много ми хареса. Няма да важи за спортните екипи, 30 нямам. Blush

Чудесни дънки и лилава чанта бижу на Льоня! Много ми харесаха!
На Зари червената чанта комбинира с черно-бялата рокля ме зашемети! Обожавам такива рокли! Нямаше ли иконична снимка на Одри Хепбърн с такава?

Mtz, ДХЗ, прекрасни!

Днес се разходих до мини ню-ню замъчето в селото до нас. Ще кача снимки.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:15 от Dez

# 1 325
Е, много е красиво, Дез.
Кати, роклята е супер, сещай се за нея по-често.

Има ли желаещи за среща средата на август ?Че е сложна организацията и да започнем отдалеч.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:45 от ДХ3

# 1 326
Аз след 10 -11.08 съм на линия ДХЗ

# 1 327
  • Бургас
Галчудо, уточни до кога е този Меркурий!
Приемам предизвикателства всякакви.

До 11-08.

# 1 328
  • тук-там
Той през половината време на годината е ретрограден …

# 1 329
Аз си имам трик, открих една инфлуенсърка, която показва добре изглеждащи и заслужаващи си неща от Zara, MD, Cos, Max Mara и вече въобще не стъпвам в магазини, поръчвам предимно онлайн и то ако си харесам изключително много нещо, което става все по-рядко. Наскоро се сетих за Момичетата Гилмър, не знам дали още някой е растял на стари години с тях, но те ходеха на витринен шопинг и си представяха какво ще си купят, когато имат пари. Липсват ми тези емоции, но не и бутането в магазините.

Може ли да споделиш коя е инфлуенсърката?

# 1 330
Това с предизвикателствата е много яко, но аз като едно практично теле не трупам - бракувам и замествам с ново- така съм с дрехи, обувки, козметики, вещи за дома- всичко.
Старая се да тренирам поне 3-4 пъти в седмицата. Открих пилатеса като нова страст , поспаднаха ми кълките доста като не тренирам с големи тежести, но пък изкарах жилите на корема- много съм доволна- талията я докарах до 67 см.
От многото ходене пеша загладих и крачката. Както се казва всяко зло за добро 😀

И да се допълня- чакам с нетърпение новият IPhone , ако успея и от тая обсесия да се спася…..пороци няма да имам 😛

# 1 331
  • В морето
Да, присъединявам се и аз към горното питане. Не, че нещо ми трябва за купуване, по-скоро да следя за новостите и мненията като още една гледна точка. Ще вземе да ми потрябва нещо "спешно" и да съм подготвена. Grinning

mtz - голям сладкиш видях при вас, на верандата! Heart Eyes

С хубави рокли бяхте всички, а колажа ми хареса много!
За предизвикателствата - моля, бройте и мен! И аз участвам! Започвам с нищо-купуването...

# 1 332
Между другото да кажа, че сега- засега успешно боря зависимостта си от чанти, парфюми и козметика. Сал едни обувки и слънчеви очила ми останаха. Blush
Последната чанта май си купих през февруари. От тогава многократно слагам разни в количката и после удрям хикса.
От май не съм купувала парфюм, ненужна ми към момента козметика- отпреди това, март- април може би.
Ще се постарая да се придържам към този своеобразен за мен минимализъм поне година. Силно се надявам да ми издържа и продължа и след това.

# 1 333
  • Бургас
Той през половината време на годината е ретрограден …

Не точно, но няколко пъти.
Скрит текст:
Сега се се сетих, че купих сако и раница Сакото така и не можах да го съчетая, че да се харесам.С триста зора го облякох един път, а ми харесва.Раницата обаче я носих.По принцип не се вманиачавам,  защото всичко може да се върне или пък дори да не го нося не е чак толкова фатално,по-скоро за нова техника и нови договори е добре да се обмисли или отложи и разни луксозни вещи, нови непознати неща.

Кучето и то дойде на регрограден Меркурий и Венера Simple Smile  Оказа се, че лае и ръмжи мъжете в къщи и въпреки, че свикна с тях не спряла, но това се прояви след известно време. Първите дни беше тихичка.

# 1 334
Ето я Лана, за съжаление нямам нейната фигура, но стилът ѝ ми допада и повечето неща работят за мен. Не съм вземала платената версия, но все още пуска препоръки в сторитата си, общо взето минава всяка седмица през някой магазин да види новостите. Но пък вече знам, че цените за Испания са по-ниски и това всеки път възбужда чувството ми за справедливост.

https://www.instagram.com/lanatavalynska?igsh=MXZ5ZW0xYWN6eGpwYQ==

Общи условия

Активация на акаунт