Какво ще купя отново - 11

• 12 114
  • 104
  •   1
Отговори
# 15
Изтрих си без да искам поста от телефона. Ама карай то беше по скоро въпрос за една торта.

Вчера си купих и опитах от новия Миринда - Грейпфрут и много ми хареса и в жегите освежава. 
По принцип не съм фен на тая марка, но някои неща ми допадат.

# 16
  • някъде другаде
Сладолед Nuii и аз го харесвам много.

И аз го харесвам. Обаче цената не. Останала съм с впечатление, че живееш в чужбина. Там на каква цена е? Тук е някъде 6 лв. А е малък.
Тук е 5 лв.
Много е хубав.

# 17
Някой знае ли коя марка/и чаршафи предлагат Т-маркет? Имам долен чарашаф без ластик и искам да купя отново. На етикета пише че е памук, но не знам марката. Искам да видя мога ли да поръчам от някъде.

# 18
  • Телиш/Плевен

# 19
Лаленце, отварям непрочетените и гледам:
И си викам егати и цената!
Май е време да си лягам. 😂

# 20
Някой знае ли коя марка/и чаршафи предлагат Т-маркет? Имам долен чарашаф без ластик и искам да купя отново. На етикета пише че е памук, но не знам марката. Искам да видя мога ли да поръчам от някъде.
Dilios със сигурност, но имат и други марки, та не знам кои сте харесали.

# 21
В момента е на промоция във Фантастико. Любим ми е от поне 5-6 години и не са му сменили рецептата.

# 22
Като само за сладолед говорите, ето този от Березка. Аз в последните години хич не обичам магазински сладолед, ама никакъв, ужасно са ми сладки всичките, нооо този ми се прииска веднага да го повторя 😀

# 23
И аз на тема сладолед - сладолед на Рафи с течен шоколад. Наистина се усеща вкусът на шоколад, а не на какао, много вкусен ми се видя, но доста сладък, като течен шоколад. По едно време чак ми се стори, че ям течен шоколад, разкошно студен обаче, и взех да го ям в малко по-скромно количество, като за чист шоколад, защото при сладолед съм доста щедра по отношение на количествата. Влиза ми леко и мога да изям много. Но на този не можах, колкото и да ми беше вкусен.

# 24
  • някъде другаде
Всички сладоледи на Рафи са много хубави. Любими са ми.

# 25
Frowning Че той Туиксът винаги си е бил със солен карамел. Боже, какви търговски трикове!

# 26
  • Пазарджик
Frowning Че той Туиксът винаги си е бил със солен карамел. Боже, какви търговски трикове!
Не е. С нормален карамел е. За първи път виждам такъв тип

# 27
  • русе

Много хубав балсам за коса от Лидл

# 28
И аз харесвам този балсам от Лидъл и често го подновявам.🙂

# 29

Освен сладоледите на Raffy , напоследък ми хареса и този Черноморец и честичко си го вземам.

Общи условия

Активация на акаунт