Отговори
# 1 185
За всички области ли излизат едновременно резултатите? Че съм се шпикирала само на едното дето е със Софийски мераци, да взема да се прехвърля на другия профил, там поне два мегдана следя, че и трети, ма той не е по това направление.

# 1 186
Браво на поетесата! Страхотни стихове! И едно скромно допълнение, докато не е настъпило опиянение...

Скрит текст:
Уикендът идва, но няма надежда
да видим системата как ни подрежда
И въпреки всичко, въпреки мрака
всеки готов е да стои и да чака

Умората тегне, но сън не ни хваща
Балът къде ли детето ни праща
Дали ще сбъдне то своите мечти
които в желания само подреди

# 1 187
  • ПЛОВДИВ
Прекрасен стих и от теб, Милна!

# 1 188
Супер стих! Много талантливи майки си имаме в темата🥳

# 1 189
Вие рефрешвате, мен infopriem постоянно ме проверява дали съм човек...😂
Аз си купих една бутилка газирана вода. Че не съм по друг вид пиене.😃
Просто Русалка, много готино, посмях се от сърце.😃
Затова те проверява, защото не пиеш

# 1 190
Издавайте стихосбирка Седмокласни трепети. Ще има грандиозен успех!

М чи къ...?!?

# 1 191
Ако позволите да коментирам в 3, 4 изречения , худ. произведение на Просто Русалка.

Одата е написана в чест на седмокласната майка и възхалява нейната самоотверженост и себеотицание в името на Детето и неговото велико бъдеще. Авторът иска да внуши невероятните висини, до които майчиното сърце може да достигне и готовността на тази смела българска жена да се противопостави на всеки и на всичко. Да се опълчи на МОН, на други майки, да изчете Закони и правилници, да решава задачи и да изучи белезите на всеки хъш или герой от Възрождението насам.

С една дума: Майката на седмокласника е велика.

Простo Русалка, невероятна си:}

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 00:06 от Compass

# 1 192
  • София
Най-накрая сe очовечихте.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 06:24 от sanaka

# 1 193
Не знам за пиене, но сме за "шарени" рецепти.

# 1 194
Това с очовечването е илюзия.

# 1 195
Пфуууу, човек да не излезе да пийне едно на въздух, и вие сте избухнали!
Русалке и Милна - респект. Бях с познати седмокласни майки - изкоментирахме транспорта до всички желани училища, заведенията, будките, лавките, дюнерите и пиците. 🤣 Научих къде е най-якият фастфууд, най-хубавите пици, къде кафето става 🤣🤣🤣 в кои дни има промоции. Жива да не бях. Наздраве!

# 1 196
И аз си сипах едно вино и продължавам да ви чета. Добре, че сте вие, няма такава емоция😂
Чакаме и се надяваме на най-доброто за децата ни. Нещо ме съмнява да излезе класирането през уикенда. Колко ли още вино ще изпия докато разбера резултата?

# 1 197
Явно от мен човек няма да стане, докато не излязат резултатите и не спра да проверявам.😁

П. П. Току що разбрах, че малко преди да излязат резултатите от НВО, в Аванти до нас се е забила кола.🤪

# 1 198
Явно от мен човек няма да стане, докато не излязат резултатите и не спра да проверявам.😁

П. П. Току що разбрах, че малко преди да излязат резултатите от НВО, в Аванти до нас се е забила кола.🤪
Flushed

# 1 199
  • ПЛОВДИВ
Знам, че не е по темата, но изгледах първия епизод на сериала Авантюристките - по незавършен роман на Едит Уортън... 7-8 епизода има... тамън да преборим уикенда!

Щях да съм на мента, но наборът глътна спрайта, та ... ще видим... може да си направя мента с малинада

Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 22:50 от viosisida

Общи условия

Активация на акаунт