Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 392 787
  • 13 526
  •   3
Отговори
# 165
Медиите обичат скандалното, не фактите.

# 166
  • София
Това към мен ли? Ако да, извинявай, не разбрах какво имаш предвид.

# 167
ПИК медия?

# 168
  • Разпиляна във въображението
Май всичките. Зависи кой интервюират и каква теза да защитават. Нещо, което за мен е различно от журналистика.

# 169
Снощи се опитах да гледам при Ризова някакъв психолог, но не му издържах фъфленето и нищо не разбрах. Някой да е слушал?
Анализираше ситуацията и той...

# 170
Снощи се опитах да гледам при Ризова някакъв психолог, но не му издържах фъфленето и нищо не разбрах. Някой да е слушал?
Слушах го в петък...
Simple Smile Абсурд да систематизирам нещо..

# 171
Слушах го в петък...
аз ще систематизирам. ППДБ са неможачи.

# 172
Надежда Йорданова:
"Подготвяме вот на недоверие през септември, който да очертае каква е възможната управленска алтернатива"

Според народния представител решението за нови избори зависи от Борисов и Пеевски

Е къде е логиката за този вот тогава? То и на децата е ясно от кого зависи.

https://bntnews.bg/news/nadezhda-yordanova-podgotvyame-vot-na-ne … 96vwxQg3c7zfO2Bxg

# 173
  • София
моля спрете да изкарвате Иванчева невинна жертва. Мотивите на съда по присъдата са публични и всеки който го интересува може да ги прочете. Иванчева не е осъдена защото е хваната с парите, а е осъдена защото след като е взела парите се е обадила в общината и е наредила да се даде ход на преписката.

# 174
аха....ми, ок
благодаря
въобще е изключително несериозна употребата от политиците на такива определения обаче. То изказ, то чудо.

# 175
Скрит текст:
Слушах го в петък...
аз ще систематизирам. ППДБ са неможачи.
А ГЕРБ и ДПС - НН корумпирани, така се замерят от години, но никой не иска да се оттегли, способни са на всякаква еквилибристика само и само да са на терен.

# 176
Санди, то и на мен не ми се иска да вярвам, че прибират човек в ареста заради едни показания, ама ей го на. Ако имаше още доказателства, убедена съм, че трибуквените медии щяха да са ни уведомили моментално.
Може заради клеветнически твърдения в пасквил да се влачиш по съдилища,както при нас,3г.
Че и две дойдоха да лъжествидетелстват.
Така да те сготвят,само и само да те махнат,защотоо си дръзнал да не им вървиш по гайдата.

Такива сме ги сърбали семейно покрай Герб и ДПС/НН май повечето минаха в новата формация/ и съм се нагледала,наслушала,че няма сила,обстоятелства и каквото и да е,което да ме накара да си сменя мнението,кое/и са най-голямото зло.

Ние си спечелихме делата/"ние" казвам,защото семейно се държим/,но изхабените нерви няма кой да ти ги компенсира.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 09:13 от Морана

# 177
  • Другата България
Мисля, че не е престъпление /все още/ човек да има различно мнение от това на друг човек или група, независимо от причините.
Няма нужда някой да ми казва какво да мисля, аз още тогава следях случая, когато я арестуваха, когато я осъдиха също....абсолютна постановка, показно и да - може би не съвсем невинна, но жертва.
Това за Иванчева.

# 178
Е тук още двама юристи https://www.youtube.com/watch?v=SamQiWqIQCI

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 12:23 от Не се сърди, човече

# 179
Ще прощавате песимизма ми, но в държава, в която не могат да се завършат няколко стадиона и магистрали от десетки години, не съм сигурна някога ще я видим ли тази детска болница или ще е поредната бездънна яма.

Общи условия

Активация на акаунт