Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 394 129
  • 13 579
  •   26
Отговори
# 13 515
  • Буркина Фасо
Нали има родителски комитети, любезно да посъветват директорите, че така не се прави Simple Smile Дори и да не ходят на протест,  придвижването в София ще е трудно в сряда вечер.
аз мисля, че ще е по-лесно придвижването. народа е в центъра и извън това каре няма да ги има. и полицията ще е дефицит.
пп. при нас няма обявени родителски срещи.

# 13 516

Себахтин Исмаил: ще избие огромна натрупана омраза на българските турци към феодалите на Пеевски.

Имформация отвътре, от турската общност. Себахтин Исмаил е собственик на Арда тур, най-големия работодател турчин в хасковска област.

# 13 517
Добре, а те наистина ли смятат, че който е решил да иде на протест, ще иде вместо това на родителска среща или целта е поне учителите да не идат?

# 13 518
Някъде мернах, че и в Добрич протестът на НеНе се отменя. Или по-скоро се мести в Крушари.

ГЕРБ нямат никакви съпротивителни сили. Оставили са си партията да бъде разграбена от момчето с големия апетит. Жалко за хората, които им възлагаха надежди. Тъжен край.

# 13 519
И Герб и Бсп са като оранжерия с фикуси.
Представям си колко са сгрешили за да са това дереже. Хотели,  европейски пари, обществени поръчки.
Един няма сух. И един няма смелост.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 06:48 от Фрау К

# 13 520
А само преди месеци, когато написах че Д храносмила герб, Герито ми се смя, че "това никога няма да се случи".

# 13 521
  • София
И аз си мислех, че ББ няма да се даде така лесно и ще се бори за партията си, но фактите говорят друго. Вече си проличава , че при него има много страх и зависимости от ДП.

# 13 522
Ако гледаме реално на нещата, протестите които се организират от ПП/ДБ имат само една единствена цел - да ги сложи на масата с лапачката!
Който вярва в нещо друго е наивник!
По делата ще ги познаете, а делата на ПП/ДБ не са по-различни от тия на Бойко или Пеевски, даже работиха комбина до скоро, но тактично бяха изритани от предстоящият гуляй, та те си търсят място на масата!
Нда, точно.
Вече и организаторите на родителски срещи са сред враговете на демокрацията, амин!
Какъв соц патос! И после искат всички да ги подкрепят🤐
И теб да питам. Защо не си останаха в сглобката, ако това им е целта? А като видяха, че ги пързалят ББ и ДП, подадоха оставка.
За разлика от сегашните, които упорито стоят и не пускат властта, въпреки протестите в цялата страна.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 07:35 от AriaNovaKaq

# 13 523
Там, където са контрапротестите, витае страх. От страх хората ще се покажат. Че после... Не се знае ..

# 13 524
Струва ми се, че с тия контрапротести Пееф допълнително ще се закопае. Тези хора са от десетилетия ...използвани точно като добитък и това има своя предел и лимит.

# 13 525
Малко патетично (в нашия си смисъл, не английския) ще прозвучи, но ако протестите успеят поне малко от това да променят, тази крепостност да се разчупи, ще си е струвало.
Не, че имам надежда, че може да се случи бързо и лесно, но все се надявам, че е възможно.

# 13 526
  • София
Аз се притеснявам от нагласени провокации от тях самите на етническа основа. Това много ще изостри етническия мир.

# 13 527
Влизам да пиша за бутафорния протест за външна употреба "Не на омразата"...Пеевски играе опасна игра и не се свени да мърси имиджа на  България пред Европа с подобни внушения за етническа нетърпимост. ДАНС и сие тр да се самосезират.

# 13 528
Нищо му няма на етническия мир. Ние не мразим турците и това няма как да се промени.

# 13 529
Нотарис, да,м но мразим Пеевски. За съжаление, Пеевски не уточнява, че за него лично иде реч с тоя лозунг.

Общи условия

Активация на акаунт