Любители на кучета - 153

• 22 408
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
И пластмасови чашки за изгребване на течно ако от пясъка, защото като се напият със солена вода познайте какво следва.

# 106
  • под тепетата

Добро утро!
И другият калпазанин

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 09:15 от bilqna_69

# 107
    Vihra539,нормално е да се притесняваш в началото!Ние ще помагаме с поискани съвети,пък ти...след година ще ,,даваш акъл" на нови в темата...Не е всичко цветя и рози,има си трудни моменти,но то ти става част от сърцето и детенце - кученцето,справяш се!Това ,което ще получиш-веселата опашка и очички,хиляди споделени мигове...е и белите вкъщи са истинско щастие!Чакаме снимки...  
Вчера летяхме до София,с Лори...За първи път не ми метнаха клетката ,а я сложиха внимателно на количката,като я взех.Добре е,борим стреса от път в -селското ни дворче...Свобода!Тези дни  правим 6 години,откакто сме заедно.Обич и поздрави на всички!

# 108
  • под тепетата
Roo Roo, едно време Макс спокойно можеше да има туристическа книжка с печати, а твоята Лори направо златен билет по авиолиниите трябва да и дадат!
Още много по 6 споделена обич ви пожелавам!

# 109
Vihra539, какво кученце ще визмате? Това ограждение ми се струва много мъничко, бързо ще отеснее. А и кучетата не си вършат работата там, където се хранят. Памперса не бива да е до купичките.

# 110
Като видях приготовленията за бебето и си припомних пак как донесох вкъщи Зара под якето си. Влязох, пуснах я в коридора и тя затопурка с малките крачета, обиколи всички стаи и скочи в скута на ММ. Той гледаше лошо, защото до последно беше против взимането на куче (и още е). Обаче първото, което направи Зара е да се сгуши в него и да заспи. Бях приготвила две купички и легло, което тя препика няколко пъти, с което даде да се разбере че желае да спи на нашето легло. Божеее, кога мина времето... преди три години и половина беше това. Simple Smile
Беше малко по-голяма от маратонката ми.
Скрит текст:

За мен лично трудностите с пътуване и почивки са ми най-малкия проблем. По-тежко ми е ежедневното разхождане в жега, студ и дъжд, както и здравословните проблеми.
От два-три дни нещо не иска да яде Зара. Вчера ака по малко сутринта и наобяд, тази сутрин пак е акала малко каза ММ, едно твърдо парченце и после рядко. Отказала е закуската. Едвам я прилъгах да изяде една пълнозърнеста малка филия хляб с масло и половин парче баница. Дадох активен въглен и саше Ентерол. Треперя да не са й запушени червата, защото като последния идиот й дадох онзи ден да ръба кокалче с месо на Валенгер, от онези вакуумираните. Направо ще се пукна от притеснение. Дано да е от жегите.

# 111

Арес стана на две години Heart
...от половин час облизва купа, земя за още....тази година без свещи Grinning

# 112
  • София
Честит да е Арес! Здрав, игрив и много гушкан! Много е хубав и позира! Simple Smile

# 113
  • под тепетата
Здрав и все така чаровен , Арес!

# 114
ЧРД, Арес! Да си жив и здрав и много да те слушат занапред.Още мнооооого х2 🎂🥰

# 115
Честит рожден ден на слдура Арес! Догодина две торти, щом едната не е стигнала. Здравичък и весел опашатко.

# 116
Честито на Арес! Да е жив и здрав още много по 2 и другия път по-голяма купа му напълнете да компенсира липсата на свещи.
Боже, Зара каква малка топица любов е била

# 117
Благодаря ви, хора, за милите думи!
Ване, сигурно заради жегата не желае да яде. Щом ви пуснаха и предупреждения за опасни горещини в Бургас.

# 118
Арес, бъди здрав, щурав и много глезен Stuck Out Tongue Winking Eye
Вашите да те гощават по - често с гурме тортички!
Бебуна Зара как ме разтопи Heart Eyes
Айде лека

# 119
Честит да е рожденика! ❤️
Как може такава миниатюрна торта да получи?
Данък нямам, че моите диванета ще се избият.
Купих повод с душач за Гука. Дано да успея да я разхождам нормално, че да изразходва тази негативна енергия. Нервачка, а Чочо е голяма, рошава топка спокойствие.
Според вас имам ли някакъв шанс да я накарам да хареса котките ни? Искам да си влиза спокойно в етажа, а сега правя едни безумни маневри, че да не се засече с някоя котка.

Общи условия

Активация на акаунт