Любители на кучета - 153

• 22 417
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Кръвни са пускани преди една седмица и са отлични. Сега отидохме в същия кабинет, тъй като поне е наблизо и работи днес, за да получи поне някакво обезболяващо. Биха инжекция и изписаха противовъзпалително и добавки с колаген. Насочиха ни към ЕКГ и преглед при кардиолог в клиника "Сити", а за ортопед в "Ортоклиника". Ще се кастрира след прегледа на сърцето, ако всичко е наред. Казаха, че каквито и изменения да се появят в тази област, винаги се премахват тестисите. Аз така и очаквах, не е изненада...

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 13:00 от Enter Sandman

# 136
Честити да са рождениците ♥️ Живи, здрави и много черпени да бъдат!

# 137
  • Варна
В Ортоклиника водих Изи за снимки за тазобедрена и лакътна дисплазия (правят се под пълна упойка). Всичко мина наред. Лекарите там бяха много мили и останах с добро впечатление.

Честит празник на всички рожденици!

# 138
Честит рожден ден на Арес, Берга му праща много целувки, а аз му пожелавам да е жив, здрав и много игрив!

Честит рожден ден и на Чоки, с него празнуваме на една дата РД Heart Да е здрав и още много години да сте заедно!

# 139
  • sf
Новата ни придобивка, ама не съм доволна. Пак всичко е в косми и все се опитва да излиза. Както каза сина ми "Ти какво очакваше, че  просто ще си седи кротко там!?" 😆
Скрит текст:

# 140
  • София
Да е жив, здрав и щур Чоки и Аресчо.
Донси, аз поръчах едно от някакъв сайт, мисля, че и в Тему го има. Напълно покрива задната част на колата и гърбовете на предните седалки и вратите. Доста отдавна беше и нямам линк, но ако ми излезе във ФБ пак, ще ти го пратя. Не е и някаква огромна сума, но е много удобно. Промазано е, така че и мокро куче става да возиш.

# 141
Честит рожден ден на двете пораснали момчета! И на мама -на Берга❤️   
    Лори пътува в подобна,,кошница",но е доста по-дълбока.Не се подава чак толкова от нея,не може да излезе.
Скрит текст:

[/list]

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:53 от Roo Roo

# 142
  • под тепетата
Честито на Чоки, наборче на Ози и Лео! Здрав,  обичан и черпен!
 Реа, огнено момиче! Честит рожден ден и на теб! Здрава , обичана и пътуваща по все- по -красиви места с половинката!

# 143
  • Варна
Може ли линк за дълбокия протектор на Лори? Изи също е пътува на двоен, на задната седалка, какъвто описва Реюниън. Нищо не може да опази цялото купе от корги глитър 😅 но определено опазва дамаската от пряко зацапване. Но ми се иска да купя и единичен протектор за случаите, в които се возим повече хора в колата и трябва да преместя кучето отпред.

# 144
Реа, честит рожден ден и на теб!
Здраве и много щастливи моменти Heart

# 145
  • sf
Засега клетката ми е най-удобна и ми е спокойно с нея. Дано не е много стресиран там.

# 146
Може ли линк за дълбокия протектор на Лори? Изи също е пътува на двоен, на задната седалка, какъвто описва Реюниън. Нищо не може да опази цялото купе от корги глитър 😅 но определено опазва дамаската от пряко зацапване. Но ми се иска да купя и единичен протектор за случаите, в които се возим повече хора в колата и трябва да преместя кучето отпред.  
Ето   https://amzn.eu/d/2EXGuQw   От Amazon.de За предна седалка са други,нашилето не става  А това,тамън за Изи,   https://amzn.eu/d/b1TZiTM   , но пак не е за пътуване до шофьор

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:55 от Roo Roo

# 147
Тва, ЧРД и на теб! Да си много здрава и заобиколена от любими хора 💐🥂

# 148
  • Варна
Ето   https://amzn.eu/d/2EXGuQw   От Amazon.de За предна седалка са други,нашият не става  А този,тамън за Изи,   https://amzn.eu/d/b1TZiTM    но пак не е за пътуване до шофьор
Благодаря. Верно май няма да стане за предната седалка. Иначе ми харесва, че е с твърди страници, които не се огъват. Мрежичката също е много важна. Нашият е с такава и тя вечно виси пред нея да се охлажда на климатика.

# 149
Николов от Анимо е светилото, доста солен ценоразпис има и се държи надуто. Ние кучкарите трева пасем и грам понятие от нищо си нямаме, хайде няма нужда.
Искам като плащам солено да получа амбулаторен лист с анамнеза, диагноза и терапия. Искам подписа на лекаря и да носи отговорност. Някой такова нещо получил ли е срещу парите, които дава? Аз досега никога не съм получавала. Давали са ми ПКК с дата отпреди 5 години, няма кой да им настрои апаратите. За калибриране да не говорим. Реактивите им може и да са с изтекъл срок на годност. Поне като плащаме, нещо да получаваме насреща и да имаме гаранции, че им е изправна апаратурата.

Кокерчето е възрастно, дано му направят свестни рентгенови снимки и ги разчетат и разберат какво му има. Но на тази възраст вероятно вече започват дегенеративните промени.

Общи условия

Активация на акаунт