Любители на кучета - 153

• 22 428
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Vanne, в Бургасвет има дигитално здравно досие.
Всичко виждам там.
Но и техните апарати не са настроени, датите не са от преди пет години, ама пак са други Sad

# 151
  • София
Здрава и щастлива да си, Реа!
Много празнично в темата тези дни. Simple Smile

# 152
  • Бургас
Да са честити рождениците Арес и Реа! Много лакомства и забавления пожелавам и на двамата Simple Smile

# 153
  • Варна
Честит празник на Реа и Чоки!
Живи, здрави и наздраве!🎂🥂💕

# 154
Изобщо не ми пука, че навън е 42 градуса.

# 155
Честити рожденици Арес и Чоки! Нека са здравички, щурави, щедро черпени 🤗
Реа честит рожден ден и на теб! Здраве, пътешествия и весели емоции ти желая 🤗

Аз малко импулсивно, ама днес осинових ей тези братче и сестриче:

# 156
  • Пловдив
Да са здрави и обичани всички 4-краки и 2-краки рожденици!
Сиви, леле мале. Кой какво си направи сам...
Дано новите ти дечица са добрички и не правят много белички! У вас ще е много весело и ще сте за скрита камера, сигурна съм.
Честито все пак, как се казват?

# 157
Ей, Sivi, страхотно! Как ги приемат Макс и Вивата или още не сте ги запознали?

Николов не става, ама друг нямаме в Бургас.

Честито и на Pea,  пожалавам ти Берга да ви изкопае басейн, за да пиеш коктейли край него. Майтапа на страна - здраве, щастие, хубави моменти и послушна Берга ти желая.

# 158
Томи и Леа са мъниците. За сега са отдвлно, защото трябва са си обдушат и свикнат с новото място. С Макс не очаквам проблем, по-скоро Вивата ще е опасна за тях, но тя за сега е на село с майка ми до късна есен. После ще го мисля 😁 , ама със сигурност Вивата няма да бъде допускана до тях.

# 159
Дано се спогодят всички. С две малки котета ще е приключение. Те ли те намериха или ти тях?

# 160
Мернах пост, че са прибрани с майката и ги отглеждат в баня докато им се намери дом, а малката като видим котка на вън все я вика "мацо, ела тук"😁. Абе супер необмислено, ама няма да ми е за пръв път 😆 Важното е, че детето му греят очичките и си има и котета.

# 161
  • Dublin
Честит рожденници Арес, Реа, Чоки и добре дошли на новодошлите мъници. Много лакомства и игри на всички .Two Hearts

# 162
Честити да са всички рожденици! На всички пожелавам да са здрави, щастливи и много обичани! Heart

Сиви, честити нови пухкавелчета. Heart
 Аз така се сдобих с 8 котки,( бяха 10, но някой ми уби две от тях), защото детето прибираше всяко бебе, което намереше на улицата. И двете кучета са така прибрани. Сега имаме бан да прибираме животни, че ще ни изгонят. Трудно е на моменти, но пък любовта, която дават е незаменима.

# 163
Честити да са рожденниците. Живи и здрави,  весели и с по-малко пакости.
Sivi и аз така от един пост във фейса си осиновихме 2те бели котета/братче и сестриче/ а на следващата година пред работата ни имаше едно коте и малката цял ден игра с него и само мрънкаше да го приберем и накрая като си тръгвахме си го взехме. Та сега сме веселба вкъщи, но пък си извадиха късмет. На улицата нямаше да са с автоматични хранилки, с фонтани с филтри за вода, с автоматична котешка тоалетна. Да си имат собствена територия. Най-хубаво ми е като се прибирам от работа унорена и като ме посрещнат и искат да се гушкат.

# 164
  • София
Сиви, честити нови попълнения! Бързо да се приспособят и свикнат с Макс и Вивата! Много са сладки!

Общи условия

Активация на акаунт