Любители на кучета - 153

• 22 429
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Честит празник на рождениците! Да бягат, да скачат, да папат и да се кефят на щастлив кучешки живот!

Днес се навърши точно една година от как бялата кифла стъпи за първи път в дома ни.

Ние возим Ева на задна седалка. Клетката и не влиза в багажника. Мъжа купи от Лидл (може и тему, не помня) покривало, което захваща цялата задна седалка и при желание и гърба на предната. Ева ползва само задна седалка и кърти като дран пор, та не съм го вързвала за предната. Чисти се мега лесно и е водоустойчиво, но не запарва. Понякога пътувам с нея и си седя на покривалото, та не ми спарва Simple Smile
Веднъж драйфа из колата, та го омаза хубаво. Директно в пералнята, изсуших и всичко си е като ново, а салона на колата си е чист.
Безценно ми е, че има отвори за предпазен колан. Тя си е на нагръдник (hurtta) и удължител за колан.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 22:33 от MeMyselfI

# 166
Ех, че сладка снимка на Ева с батковците и.
И котетата на Сиви са страхотни, ще има игри и закачки.
Тази безкористна любов, която едно животинче ти дава, не можеш да я получиш от друг.

# 167
  • Dublin
Честита годишнина на Ева и нейното семейство 😍

Попи мрази да се вози в кола, но няма голям избор с мен 😂. На задната седалка съм и сложила едно кучешко легло , от тези меките, закопчала съм и колан и така се вози. Ествено пак мрънка и като спре колата гледа веднагс да слезе..Но поне не драйфа вече, че и това правеше като по- малка.
 Малко снимки от уикенда. Имамхме и гости, две от нейните другарчета бяха на кафе.

# 168
  • София
Честито на рожденниците. Дълго да тичат волно, да получават и даряват любов.

Хайде и тук да се отбележим с една къпана и гладна пухла.

# 169
  • Варна
Мамини душици-мушици ❤️

# 170
  • под тепетата
Честити бебета, Sivi! Щеката сигурно е много щастлива!

# 171
Късметлийчета котенца,да попаднат на Сиви!Ще растат с детенце,играят... Вчера у нас -  гостенче.Дакелче!За нула време стана шеф на двор,играчки,тича 2 часа без да спре.  
    Ние имахме ли от тази порода в темата?

# 172
От фейса 😅

# 173
  • sf
Купувам го 😁

# 174
  • Варна
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Хората какви ли не кръстоски и зле развъдени, сакати кучета продават, нямащи нищо общо със стандартите. Измислят им породи с дизайнерски имена и им пляскат безумни цени, близки до тези на екземпляри с най-високо качество, от легитимни развъдници с поколения шампиони. От друга страна масовият купувач грам не разбира, проучва повече как да си избере пералня, купува импулсивно, и порочният бизнес си върви…

# 175
  • София
Дайте съвет. Пухлата вече 4-ти ден е с разстройство Давам й пробиотик, малко кисело мляко, яде ориз. И не минава. Иначе е вечно гладна.

# 176
  • Бургас
Дайте съвет. Пухлата вече 4-ти ден е с разстройство Давам й пробиотик, малко кисело мляко, яде ориз. И не минава. Иначе е вечно гладна.
Давам съвет за ветеринар и тестове за изоспори и гиардия преди да я запукат с антибиотиците.

# 177
И аз мисля, че е добре да я види доктор.
Ех, изтървала съм снимката на Ева.
Гледам снимки на бебета от нашия развъдник и така ми се иска пак да чеша розово бебешко коремче.

# 178
  • Враца
- Ти, ядеш ли нещо?

# 179
  • Бургас
Какви са тези пейки в парка? Защо не е на заведение?

Общи условия

Активация на акаунт