Любители на кучета - 153

• 22 417
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
ЧРД на Арес! Да е жив, здрав и още много х 2 да сте заедно ♥️

# 121
Жив и здрав да е Арес още много пъти по 2! И по-големи торти му правете на черньо, че той е голям мъж вече.. и още по-голям ще стане Simple Smile
Няма нищо по-хубаво от куче с апетит!

# 122
  • sf
Ооо, Арес, жив и здрав! Много игри и наградки! 🎉

# 123
  • Варна
Честит да е Арес и много щастливи дни пожелавам 🎂

# 124
  • Sofia
ЧРД на Арес! Много лъвчета се очертават в темата 😁

И Чоки днес е рожденик, първите седем минаха, но главата му не увря напълно 😂

Рожденикът е далеч от нас, ще го черпим като се върнем.

# 125
Честит да е Чоки! Жив, здрав и още много дървета да изкачи😅

# 126
ЧРД на Чокииии-катеричока! ❤️ Да е жив и здрав още дъъъълги години 🍖

# 127
Здравейте. Имам нужда от препоръка за ветеринар(ен кабинет) с наличен ехограф и компетентност. Досега не сме имали сериозни проблеми, но имам някакви впечатления от разни клиники и сега, когато започнах да търся, се оказа, че са понижили качеството и не може да им се има доверие.
Нашето куче има някакви болки в краката, отделно вчера при подстригването напипахме някакви топчета в тестисите... Ако се наложи операция, трябва да сме сигурни къде го оставяме.
За София питам, няма значение квартал. Ако работят и днес, ще е най-добре.

# 128
ЧРД на Чоки!
Здрав и почерпен да е!
Готина снимка на рожденика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
Жив и здрав да е Чоки дълги години още!

Enter Sandman, кучето на колко години е? Защо направо не го кастрирате, тези тестиси за какво ще ги пазите. Болките в краката може и от възрастта да са.

Направо изтръпвам от бизнеса, в който се е превърнала медицината. Особено т.нар. 'светила' са се взели много насериозно.
Вече съм се зарекла да търся млади и емпатични лекари, вместо арогантни надути светила.
Скоро за едно познато кавалерче тукашното светило им взе 400 лв. за ехограф и кръвни изследвания. Алчняк ненаяден.

# 130
  • София
Честит да е Чоки! Здраве и дълголетие му желая! Heart

# 131
  • Sofia

За София питам, няма значение квартал. Ако работят и днес, ще е най-добре.

Клиника Амивет, д-р Митов, преглежда и професора, но д-р Митов е много компетентен и дава варианти. Ходили сме точно за болка в задно краче, в клиниката на Околовръстно

# 132
Жив и здрав да е Чоки дълги години още!

Enter Sandman, кучето на колко години е? Защо направо не го кастрирате, тези тестиси за какво ще ги пазите. Болките в краката може и от възрастта да са.

Направо изтръпвам от бизнеса, в който се е превърнала медицината. Особено т.нар. 'светила' са се взели много насериозно.
Вече съм се зарекла да търся млади и емпатични лекари, вместо арогантни надути светила.
Скоро за едно познато кавалерче тукашното светило им взе 400 лв. за ехограф и кръвни изследвания. Алчняк ненаяден.

Кое е това светило, да знам да не ходим там?
Честито и на Чоки! Да е много здрав, все така чаровно полегнал и добре да го почерпите като се видите!

# 133
Vanne, на 11 г. е, кокер шпаньол. Предполагам, че ще го кадтрират така или иначе, затова и търся нещо различно от квартални ветеринари с "операционна" в гараж. От друга страна, освен че лъскавите известни клиники са с прилежащ банкомат, заради натовареността си имат и множество потресаващи отзиви. Направо не знам накъде.
Благодаря за отзива!

# 134
На тази въсраст преди каквато и да е хирургическа интервенция бих направила пълни кръвни изследвания + преглед на сърцето. С име на клиника не мога да помогна, не съм от София.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:57 от DreamingOfSummer

Общи условия

Активация на акаунт