Пъзели 70

• 21 250
  • 733
  •   3
Отговори
# 225
  • София
Пу да му се не види Simple Smile що така не пишете или редите
Един пътуващ от мен

И две китайчета от ХайСпийд назаем

# 226
  • Варна
Добро утро. Редовно ви чета, съгласна съм с евето, наистина малко пишете. Grinning Така де, сега това ми остава, да се кефя на вашите наредени красоти. Аз не редя, започнах един уж бърз ремонт, но нещо се закучи. Обаче планирам тия дни да си освободя едно кътче и да си продължа да редя пъзела.

# 227

Един пътуващ Блек сий от групата от фейсбук. Определено много по-добра матрица от еднаквите части на скъпоценните създания. Ей, съсипаха я тая държава.

# 228
  • София, България
Ето и от мен, голямо редене пада, че нали скоро се прибираме в София.

Този е на Клементони, много по-хубав е, отколкото изглежда. До последно въртях парчетата, много зарибяващ и занимателен.

Този също беше неочаквано хубав.

Много забавен, тази серия са любими на Джо.

И накрая един английски, нова за мен марка, който се оказа с твърди парченца, тракащи, малко като Nova, малко като Galison. Самата картинка беше жестока!

Не съм пробвала още пъзелите от Тему, но изглеждат супер ефектни. Каква е горе-долу цената на тези дървени пъзелчета и как е качеството?

# 229
  • Варна
Мона Лиза, по 7-8-9 лв, около педя или малко по-големи са, дървени. Има и по-големички, които са да кажем към 12-13 лв. Наситени цветове, много засукани парченца, неправилна форма. Хлабава сглобка, но то и няма как да е друга, иначе няма да може да се разглоби, все пак е дървен. Мен ме забавляват.

# 230
  • София
Аз от 2-3 седмици съм в ремонт ама не малък и затова нищо почти не редя. Сега ми остава хола, кухнята и коридора и гледам да редя нещо набързо.
Хлабави са, но много готини.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 13:57 от евето

# 231
Exploding kittens, 1000 части🐈‍⬛
Таванът беше неприятен за редене, другото беше ок.

# 232
Arrow Dynamic - Heye 1000 или с индианското му име - Розовият кошмар

И сега да вдигне ръка, на който го обещах този Хумболт. АЕ мисля, ... дано не бъркам.

# 233
Най-после да се разпиша и аз! След цяло лято висене в сортера, вълкът е готов. Надявам се вече да ми се отпуши реденето.
Но то ще си трябва и успокоение на нервите, като се почне училищният живот, тъй че има надежда.Grinning

# 234
Arrow Dynamic - Heye 1000 или с индианското му име - Розовият кошмар

И сега да вдигне ръка, на който го обещах този Хумболт. АЕ мисля, ... дано не бъркам.

evencee, аз бях,  да. Ако искаш пиши на лично да се разберем... Wink

Аз напоследък нямам време за редене, сега сме на море, но се надявам баткото като почне пак градина да мога да поначало бройките, защото вече нямам място вкъщи... Joy

# 235
  • Варна
Може сега да не редя, но поръчавам Simple Smile.
То се видя, че няма да намеря първия пъзел с поне левче намаление, защото много обичам да си глезя портомонето, затова купих два пъзела... и безплатната доставка пак е добре.Laughing

# 236
  • София
Аз след пъзелчетата от ХайСпийд вчера си поръчах 7-8 малки дървени от Тему Simple Smile

# 237
KS Games 1000 части - Константинопол

За първи път редя пъзел на тази фирма и не съм очарована. Цветовете са бледи, но пък сглобката е добра

# 238
Вчера набързо скалъпих една табличка с график за световното. Пускам я тук, но я  сложих в пътуващите пъзели, че ми беше най-удобно. Сложила съм и българските участници. Ако съм объркала нещо в бързането казвайте или поправяйте направо.

Голям размер - https://cdn.bg-mamma.com/Od53/lwxJS.png

# 239
  • София
Ох как ще ми липсва Валядолид тази година, догодина трябва да се организираме да отидем Simple Smile
Вчера получих подарък пъзел Simple Smile купен от Ватикана

Общи условия

Активация на акаунт