Пъзели 70

• 21 161
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Аз поръчах засега само едни кораби на KS Games, че такива са ми слабост, а отстъпката е 45%.
Реденето сигурно ще ме изприщи на макс, ама пусто като видя платната, Grinning

# 451
  • София
Аз имам толкова много, че не знам изобщо дали ще купя нещо Joy ама като си знам слабите ангели сигурно ще метна някой.

# 452
  • София
Ето я, къде на инат, къде от зор да наредя нещо шареничко след нея, но е красива тази "Ръченица" на пъзел Simple Smile

# 453
  • гр. София
Браво, преборила си я  Grinning

# 454
  • София
Браво Ани, виж колко си бърза.

# 455
  • Варна
Schmidt 1000 - House In Springtime

# 456
  • София
Този вече го наредиха сами, синовете ми.

Hot Wheels, Trefl, 2/4 по 250 части

# 457
Добро утро, днес много новини, не знам откъде да започна, май най-добре със списък Smile

1. Намаленията по случай черния петък в озон започнаха от вчера вечерта. Голяма част от пъзелите са с по 30%, по-новите са с 20% и някаква малка част са с над 30.
2. Нещо, което забелязах сега, не знам откога е иначе. Ценовата защита вече се начислява автоматично. Не е нужно да пишете на някого както преди. Ако имате продукт, който е с намалена цена и подлежи на ценова защита в самата поръчка се появава бутон Ценова защита, после имаше още някакво потвърждение и автоматично ви зарежда сумата в профила. Даже без да ходите да гледате цени можете само да хвърляте по един поглед дали ви е активно бутончето. Много е удобно, вече два пъти го ползвах.
3. Има дати и билети за пъзелмания по двойки - 24 и 25 януари, ще се реди 1000 части Трефл - https://www.ozone.bg/product/bilet-za-uchastie-v-pazelmaniya/
4. В озон пак има нови пъзели, най-последните са Cherry Pazzi и няколко от някаква нова и непозната марка.

# 458
  • София
Ели имам да черпя, хванах 3,70 ценова защита. Хич не се сещам да я следя. От днес нямам кухня, но имам латекс на стените. Утре трябва да има ламинат, до края на седмицата кухня и врати. И след края на ремонта ще имам кътче за редене на пъзели.

# 459
И аз не се сещам, супер случайно се получи понеже детето искаше някаква козметика и ми беше пратила скрийншот от аптека но аз ги намерих по-евтини в озон, но докато нацеля точно какво е явно съм разгледала повечко продукти от серията. И случайно получих мейл, че продукт, който съм разглеждала е намален Smile Защото другите вече ги бях поръчала и за тях едва ли щях да получа мейл.

Are We There Yet?
1000 части
Ravensburger

Стресиращо пътуване на кутията, а пъзелът предлага интересно решение. Нареден в скрит текст.
Скрит текст:

The Valuation Day
1000 части
Ravensburger

Вълнуващо очакване на кутията и развръзката в пъзела. Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 460
  • София
Бухтичка, не знам дали наличието на бутонче "ценова защита" гарантира получаване на някаква сума. Аз имах две поръчки, в два последователни дни (поръчах целенасочено нещо  два пъти). И на двете поръчки имах бутонче "ценова защита", но и двата пъти ми изписваше "Нямате продукт, който подлежи на ценова защита". При това първия ден продуктът  беше с код за 20% намаление, втория ден го пуснаха с 25%. Може би защитата не важи за такива намаления, знам ли. Не ми се разправяше да го уточнявам.

# 461
  • София
Sali а беше ли получила поръчката?

# 462
  • София
Сега  разрових и се подсетих.
Първо поръчах с 20% намаление. На следващия ден същото нещо беше вече с 25%. Още не си бях взела пратката и нямаше бутонче. Понеже видях, че пише 7 дни от доставката, си взех пратката, бутончето вече излезе, но ми изписваше, че нямам продукт за ценова защита. Няколко пъти пробвах и после не ми се занимаваше с ботове. Може би трябваше да се обадя, не заради парите, а за обогатяване на общата култура какво е ценова защита, кога ми се полага и защо ми беше отказана Joy

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:37 от sali

# 463
Сали, честно казано нямам идея, аз съвсем наскоро го открих, преди около седмица сигурно и при мен си сработи и двата пъти.
По принцип за кодове ценовата защита не работи. Но защо при това положение ти е излязло бутончето е странно.

Rainbow of Vitamins
1500 мини части
Castorland

Знаците на зодиака: Козирог
500 части
Black Sea Puzzles

# 464
  • София
Не мога да разбера защо благи души като мен и останалите козирози са ни направили такова чудовище. Не е честно, пък Joy

Общи условия

Активация на акаунт