Пъзели 70

• 21 272
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Disney Lorcana
Amber
Ravensburger, 1000

# 466
Trefl 1000 части - Харли Куин

Сега, като редих този пъзел, не ми се стори чак толкова ужасен и труден, но на Пъзелмания миналата година ми се водя кошмарен.

# 467
Друго си е като не бързаш, а и тогава беше на тъмно Grinning
На мен ми се иска този път да участвам повече от веднъж, може би два пъти, единия да е с детето, но ако ни се паднат такива пъзели като предния път доста ще ме е яд Joy

Две Клементонита по 1000 части - Приятели и Дисни, никак не ми допада качеството им обаче. Бяха от Лидл миналата година.

# 468
  • София
Вчера ме подгони абстиненция за пъзели и наредих едно малко с мини части.
Днес получих и подарък един дървен, но голям. Дойде ми и още една част от поръчката ми от САЩ

Много обичам така да ми започва деня.

# 469
  • Варна
Аз се изкуших само за два пъзела от озон. Засега. И ги поръчах. Ама много ми върви да взимам последната бройка напоследък. Този Енджой го даде изчерпан веднага след моята поръчка.

# 470
  • София
Hot Wheels, Trefl, 3/4 по 250 части

# 471
  • Варна
По някое време имах чувството, че никога няма да завърша този пъзел. Не помня вече кога го започнах, а сякаш и не искам да знам... И до края на реденето не вярвах, че няма да има загубено парченце/парченца. Не че свърших с ремонта вкъщи, но поне си направих кътче, където да редя.

Kingfan, благодаря, че показа тези кораби, и аз ги поръчах, а да не са сами в кутията за доставка, сложих още един.

# 472
Гледам го този последния и се чудя имам ли го, нямам ли го Satisfied Този, за който си мисля ли е или пък друг Laughing Е, имам го, отдъхнах си.

Impetuous World Life
500 части
Trefl Prime

Имах мерак да видя с какво покритие са парчетата, интересно е наистина, въпреки че не точно каквото си го представях. Но за редене за време всъщност по-скоро ми беше неудобно. Това е да си го редиш бавно и да му се наслаждаваш.

# 473
  • София
Hot Wheels, Trefl, 4/4 по 250 части

# 474
  • София
Този на Флорида и аз го имам.
Вчера подредих половината хол, нагласих си  бюрото за пъзелите. Моя мъж не знам къде ще си играе на плейстейшъна. Simple Smile

# 475
Няма ли си негова стая? Например мазата Satisfied

Sweet Street
1000 части
Ravensburger

Този беше първоначално пуснат на американското национално, още от тогава ми хареса и не останах разочарована от Демелса.

Deserted Department Store
1000 части
Ravensburger

И един от изоставената серия, също много приятен.

# 476
  • Варна
Бухтичка, този сладък Равенс ще го продаваш ли?

# 477
Няма ли си негова стая? Например мазата 😆
Искрено ме разсмя, защото при нас е точно така - негова стая, мазата 😆

# 478
  • София
Няма ли си негова стая? Например мазата 😆
Искрено ме разсмя, защото при нас е точно така - негова стая, мазата 😆
Има си терасата, ама събота и неделя ако не разхожда кучето играе по цял ден. В мазето има глупости и още го е яд преди години в нашия блок продаваха едно малко магазинче защо не го взе за стая за игри.
Този сладкия и аз бих го наредила в някакъв момент Simple Smile

и да отбележа все още НЯМАМ поръчка от черния петък!!!

# 479
  • Варна
Пък моята от вчера днес вече е в бокса и трябва да мина да си я взема.

Общи условия

Активация на акаунт