Пъзели 70

• 21 272
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Изводът е => повече разходки за кучето Smile

Аз нахвърлях няколко от намаленията, но не знам дали ще поръчвам, май се ослушвам за още намаления Satisfied Лошото е, че единия се изчерпа, но се очакваше.

Съмърче, то обикновено така става, но при нас уви и мазата е пълна с пъзели и никъде не може да се вреди Satisfied

Fluffy Friends
2х500
Trefl

# 481
  • София
Аромат на сладост, Black sea 1000 части

Моята поръчка със следващите шаренийки ме чака в бокснау. Усещам , че започвам да се насищам, харесах едни плетки на трефл и да не е валат от новите на Чери, но за Равенс и Шмит не можах да избера нещо да ме грабне наистина. Нещо съм вдигнала мерника и на старите пъзели дето застояват вкъщи.

# 482
  • София
Не съм ценител много на автомобилите, но марката с нестандартните части много я обичам.

Развитие на американските мощни автомобили, Eurographics, 1000 части

# 483
Хепи, първия и последния от твоя списък и аз ги бях загледала, но за първия май се отказах, а за последния може би ще чакам да го намалят Laughing Достатъчно ми е да се пречупя, че е AI, не искам и да му плащам пълната цена JoyJoyJoy

Два, които си спомням, че съм редила лятото, бавно и славно напредвам със снимките Smile

Barcelona, Spain
1000 части
Trefl

Pusheen
1000 части
Trefl

# 484
  • София
Бухти, то това и мен ме изразни на последния тайландски Чери дет редих. Пейзаж като истинската картинка, ама не баш, затова и предпочетох нещо, което не прилича и малко на истинско. А първия си ми е за разтуха, обичам такъв тип без да мислиш много си вървят парче след парче.
Trefl, 500, Кафе

# 485
  • София, България
Хепи, този, последният го редих преди 2-3 месеца и беше учудващо хубав.
Имам най-накрая и аз да покажа нещо. Много хубави гъбки, имат и книжка за гъбите в кутията.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 11:09 от Мона Лиза

# 486
  • София
Castorland, 500 части,  Последни щрихи

# 487
To the Moon
500 части
Clementoni

Този ни беше от инстаграмското състезание през август. Малко преди да почнем установих, че бил на Ейми Стюарт Smile
Тогава все още бях добре и завърших първа за 52:19, въпреки хаотичното ми редене.
Видео - https://www.instagram.com/p/DN-cjR3DVHt/

# 488
  • София, България
Бухти, толкова интересни загадки си наредила, всички ли са обещани?

# 489
  • София
инстаграмските състезания на Ели са забавни, Емилия не млъква през цялото време.

Мона Лиза част от загадките са в София, та като ги нареди Весето или аз защото са разделени при нас.

# 490
  • София
Този ако го даваш, може ли за мене Simple Smile
Castorland, 500 части,  Последни щрихи

# 491
Мона Лиза, на Весето съм изпращала почти всичко, но тя какво пази все още нямам идея. Ние доста успяхме да завъртим с нея и за толкова късно включили се към реденето на загадки май доста добре се справихме Smiley

The Greatest Show on Earth
1000 части
Ravensburger

Още един от Ейми Стюарт, голяма шаренийка.

# 492
500 части, Cloudberries
Чета тука как хората мятат по един пъзел 500 части с кафето, аз този го редих 1 месец. Реално ми отне 3 вечери по 1-2 часа: 1 вечер сортирах и редих рамка, 1 вечер наредих синият таван по форма и още 1 вечер саксиите с цветята. Мъжът ми ме го хареса, но ще го закача някъде.

# 493
  • Варна
" Приказна гора", Чери паци, 1000 части.

Много балони/ мехури, много нещо. 😄 Възползвах се от промоцията на Озон. Едната поръчка пристигна, сега обмислям дали да не пусна още една.  Взех си " Маковете" на Шмидт и моят като ги видя ми каза " това сама ще си го редиш" . " Ок, това са любимите ми полски цветя, връщат ме в детството и маковите поляни около нашата къща. Игрите, безгрижието.С кеф ще си ги редя. "🙂

Това са пъзелите, които пристигнаха. 🙂
Скрит текст:

Сега се чудя ако поръчвам отново дали да бъде нещо с повече части или нещо което по- набързо ще се реди, за по- малко свободно време. Колебая се, все ще го измисля. 🫠

# 494
Взех си " Маковете" на Шмидт и моят като ги видя ми каза " това сама ще си го редиш" . " Ок, това са любимите ми полски цветя, връщат ме в детството и маковите поляни около нашата къща. Игрите, безгрижието.С кеф ще си ги редя. "🙂

Риба с вода ще плаши Simple Smile Аз този също много го бях харесала, но взех един друг с макове:

Общи условия

Активация на акаунт