Пъзели 70

• 21 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
О втората загадка сякаш я редихме на маратона сега, а първата предния път.

# 511
  • Варна
Моят мил син ходи на екскурзия с БТС им подариха тези пъзелчета.
О, много сладурско! Опитах се да намеря дали ги има някъде за продажба, но нищо не намерих. Жалко.
Само ви гледам красотите и въздишам, а голямата камара с ненаредени пъзели ме гледа с явен упрек. В някой друг живот може би.

# 512
  • София, България
Йоанка се загуби съвсем, нещо разлюби тя пъзелчетата.

# 513
  • Варна
Enjoy 1000 - Fashion Accessories

# 514
Ето още един от маратона Satisfied Някаква случайност е, че съм ги редила в този ред Satisfied

Feline Frenzy!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

Patisserie
1000 части
Schmidt

# 515
  • София
От мен един Равенсбургер от Щатите

# 516
  • София
Пърният ми пъзел от марката. Дебели части, много здрава и стегната сглобка, което не ми харесва, защото го разглобявах част по част. Идеален е, ако ще се слага в рамка, няма нужда от лепило. Скучно ми е изрязването, не са така разнообразно изрязани ушетата.

Къщи с цветя, KS Games, 500 части

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:14 от gurgolina

# 517
  • София
Ravensburger, 500 части - Астерикс на Олимпийските игри

# 518
  • София, България
Хепи, този е страхотен, аз бях решила да си го купя, но се изчерпи.

Аз наредих два пъзела, първият е Фалкон и беше супер готин и лесен:

И едни супер ефектни кексчета, китайчета, много дебели части, но парчетата влизат навсякъде, ползвах си буквите отзад. Иначе пъзелчето е много красиво, с прекрасни цветове.

# 519
Този Астерикс ми е много симпатичен, още повече, че преди харесвах много комиксите, дано някога да стигна до него Grinning

Малко пътуващи пъзели от мен, два от тях стигнаха до мен благодарение на Hot Summer Hug

Тропически рай: Морска костенурка
1000 части
Florika

Това ми беше първия досег с марката и като цяло преживяването беше според очакванията ми. Качеството е някакво прилично такова, средна работа, доколкото знам се печатат в България от Авис. За мен не е лошо, но и не толкова добро колкото любимите ми марки. Действително май не издържат добре на много редене.
Картинката е приятна за редене, но разбира се е AI, което на мен лично ми бърка в здравето и не знам колко още ще стоя като последния мохикан и ще се съпротивлявам Satisfied

Мона Лиза, писала си докато аз пиша Smile
Тези кексчета съм ги редила на Eurographics, но китайците са им разменили малко местата, за да не е същото изображение явно Satisfied

# 520
  • София
Аз още не съм изровила пъзелите и затова нещо малко от мен

И двата са с мини части

# 521
Изтървала съм пътуващата костенурка, но до мен долетяха пътуващите пеперуди. Очаквано частите са вече изтормозени (като мен Joy), но учудващо сглобката още държи и е здрава. Grinning

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 11:41 от Bella98

# 522
  • София
Бял тигър, Castorland, 180 части

# 523
Костенурката не беше пусната от Флорика директно, на мен не ми стигнаха нервите да се записвам за техните и се отказах Smile

Ето го и другия, който взех от Hot Summer

The Cat's Last Supper
1000 части
Exploding Kittens

И един от нашата си група
Fruit and Sunflower
1000 части
KS Games

Лошото е, че го редих преди два месеца и вече не помня нито кой го беше пуснал, нито какви са ми отзивите за пъзела Neutral Face Май не беше зле, но като цяло изображението не е моето, аз го взех само за да пробвам марката, но благодаря много за възможността Hug

# 524
  • София
Астерикса и аз заради комиксите взех, баткото ги харесваше, но последните три броя стоят с целофаните, но пъзела наистина ми беше много приятен.
Снощи отворих следващия, но 1000 части докато ги обърна, то нищо се не вижда... Убеждавам се за пореден път, че с 500 по-добре бързо, лесно, приятно. Гледам сега картинките на равенсите, ами те само с големи парчета започнали да пускат. Не разбирам защо така, някой пробвал ли ги е ? Eurographics бях редила с XXL , Ами не беше толкова приятно, не знам каква е тази тенденция, ама да се оплача.

Общи условия

Активация на акаунт