Пъзели 70

• 21 240
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И аз не харесвам XL частите. На Cobble Hill имаше много такива, пробвах 1-2 и не ми беше приятно да ги редя...

# 526
Мда, и аз колко равенса с XL имам в любими, много ми харесват някои, но нито един не съм купила Sad

Aquarium Anyics!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

Blight at the Museum!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 527
  • Варна
Имам няколко с големи части, но не ме кефят. Спрях да ги купувам.

# 528
  • София, България
Какво си купихте от Черния петък? Аз главно настолни игри купих и само един единствен пъзел от 300 части, някакви къщички.

# 529
Мона Лиза, сподели кои игри - това ни е другото хоби вкъщи Wink  Освен една за детето обаче (Лов на таталасъми) други не сме взимали. Само пъзели, които не бяха предвидени, основно с коледна тематика. Скоро ще откривам сезона... People Santa

# 530
Като цяло почти нищо не съм взела, аз пъзелите ги поръчах преди това, те се и изчерпаха вече някои.
Взех голата с животните на Блек сий за колегите, че искаха нещо по-така по едно време Joy
И един Cherry Pazzi дето сигурно от няколко години ми стои в любими и си викам айде, все някога ще свърши, време е Satisfied

Иначе от настолните игри взех Canvas по препоръка на Vox, че нали се беше изчерпала предния път като тъкмо й се наканих. Дано да можем да я играем с детето.

Иначе гледам, че са заредили новата игра на Калико и по принцип я искам, но заради детето ще изчакам с надежда да я преведат на български - https://www.ozone.bg/product/nastolna-igra-knitting-circle-semeyna/

# 531
Аз нищо не съм поръчвала, ама съвсем нищо. На друга вълнА съм в момента!

Бухтичка, скоро две приятелки на дъщеря ми ни бяха на тридневно гости с преспиване. Единият ден извадихме всички игри, които имаме и си избраха точно Канвас. Много им харесва.
За Калико, учудващо за мен, мнението на дъщеря ми не е никак хубаво. Имаме предишния вариант. Почти не е играно с нея.

# 532
Оо, съжалявам, че не се е харесала у вас Confused Ние много си я харесваме, само детето да порасне малко и да не се сърди толкова като губи Satisfied
Заради това между другото се замислих дали да не взема Пандемия, тя е кооперативна и не играете един срещу друг, а срещу играта, но накрая наклоних към Канвас, може би другия път.

In Search of the Child
500 части
Ravensburger

От септемврийското ни инстаграм състезание, видеото тук - https://www.instagram.com/p/DPJD7sojZ5o/

Все още бях в някаква форма и въпреки, че ми беше труден завърших първа за 01:01:07
Оттам нататък всичко тръгна надолу Joy Апропо, следващото ни състезание е тази неделя от 12 и е много вероятно отново да съм последна. Ще редим енотите от световното.

# 533
  • София
Учудващо за мен не съм поръчал нищо от черния петък. Евентуално един органайзер за подправки и една книга. Пъзели няма да поръчвам докато не подреья и видя какво имам.

# 534
Аз съм на два пъзела и един адвент с мини пъзели, че има понатрупано. Обаче на книги се отпуснах...

# 535
  • София
Аз купих 3 на ks games и едни други не от България, като пристигнат ще снимам. Най вероятно и още ще взема, за сега се ограничавам.
Този месец почти нямам работа и си редя пъзели, което ме радва, че лятото почти не редях.

Тигър, Castorland, 180 части

# 536
  • София
Чернопетъчно купувам само играчки за внучките. Трупам в един огрооомен кашон и понеже вече е с връх като Еверест, метнах един чаршаф, да не ме разконспирират. Утешавам се, че още месец и малко и ще разхвърлям кутиите по предназначение по другите къщи, те да му мислят къде ще ги слагат Grinning
На един малък пъзел съм хвърлила око, някой го показа тук - едно Cherry от 500 части - елхичка, подаръци разни, звездички, снежковци. Засега стои само в любими.

# 537
  • София
Искате ли да го пусна да мине снежко с елхата предколедно? Гледам има мераклии, 500 части е, ще се завъртим Wink

# 538
  • София
Искам, искам, благодаря Grinning

# 539

Общи условия

Активация на акаунт