Пъзели 70

• 16 899
  • 577
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Върнахме се от отпуск, малко преди да тръгнем го наредих и ми останаха няколко части, нямах търпение да се върна да ги боцна Joy

Всичко британско, Trefl Premium Plus, 1000 части

# 211
Още я мъча рекичката, тази сутрин за един час напредъкът изглеждаше отчайващо малко, но все трябва да стане по-лесно в един момент.

Child's Play!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 212
Ravensburger, 1000 части🍶
Очаквано лесен и приятен пъзел ❤️

# 213
  • София
Заради ремонта в нас само се радвам на красотите ви, но вчера не издържах и ето го резултата

Това сутринта в работата с кафето

Тези вечерта докато правим разбор какво е свършено Simple Smile
Благодаря на ХайСпийд за споделянето.

# 214
  • гр. София
Много са готини тези пъзелчета Simple Smile Коректорът го смени на пуделчета Joy

# 215
  • Варна
Още четири дойдоха вчера, много са зарибяващи, но големия пъзел си е голям пъзел Simple Smile

# 216
Еве, тези малки пъзелчета са страхотни Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Нямам никак време да редя и все си мисля и аз да си запълня времето с някой по-мъничък, но пък както и HighSpeed е отбелязала - големият пъзел си е друго нещо Laughing

И така май ще чакам подходящия момент.

# 217
  • София
Като те изнервят и нямаш под ръка и възможност за голям това е идеално Simple Smile Загледах ги в Тему дървените и може да поръчам някой да си имам Simple Smile сега се опитвам да убедя моя мъж да му открадна бюрото на плейстейшъна да редя пъзели ще имам повече време и място да редя Simple Smile

# 218
Florika, 1000 части🧩
Хареса ми, нямаше забележки по частите. Бях подготвена за труден пъзел, затова ми се видя нормален:)

# 219

Mexican Table, 1000 части
Eurographics

Заповядайте всички на трапезата! Simple Smile

Позагубих се в темата, нямам време да редя. Този не помня, кога съм го отворила, но при първа възможност трябваше да си освободя папката за редене, защото Алиса от Австрия е вече при мен и нямам търпение да я подхвана!
Скрит текст:

# 220

отдавна не съм се включвала

# 221

От мен пътуващите котета на Флорика. Този ми е най-лесният пъзел от всички техни досега. И най-сладък Heart Eyes Не знам коя съм на него подред, но вече са почнали да се олющват някои части.

# 222
От мен приятна костенурка с малко кофти снимка:
Florika, 1000 части🐢

# 223
  • Варна
Новата порция 30-минутки Simple Smile На живо цветовете са много наситени.

# 224
  • София
HighSpeed пак си със страхотни попадения.
Аз днес успях да наредя еднорога от пъзелмания. Няма такъв ужасен пъзел, даже мисля че в по-зле и от моя заек.

Общи условия

Активация на акаунт