Пъзели 70

• 21 267
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София, България
Хепи, този си изглежда не само пипкав, но и трудничък.

Аз довърших Снежковците и в момента хвърчат с една голяма червена кола. Хепи, благодаря ти за възможността да го наредя! Хареса ми, Джо се включи мощно, снощи редихме до 12:30.

# 571
И от мен два Кинкейда, които ме чакаха отдавна

Alice in Wonderland
1000 части
Schmidt

Mickey and Minnie Halloween Fun
1000 части
Schmidt

Страхотни са! От всички, които редиш, само загадките не са ми по вкуса Simple Smile

# 572
  • София
Този се нареди за отрицателно време, един от най-бързо подредените ми.

Старата Хавана, Castorland, 1000 части

# 573
  • Тополовград
Едно китайче от 500 части

# 574
  • София
Снежното пъзелче е готово, много благодаря  на Хепи.
Сутринта завърших и едно Дисни Лоркана

# 575
  • София
Снощи наредихме тези котета. Ако не беше дървен, щях да го прибера, изтормози ни.
Trefl, 500+1 части - Животни в джунглата

# 576
И моята Лоркана е готова, но докато се наканя да я споделя завърших и лилавката, но нея ще покажа утре.
За сега като трудност само жълтата ми опъна нервичките, всички останали са супер приятни и голям кеф за редене.

Disney Lorcana Sapphire 
Ravensburger, 1000

# 577
  • София
Продължава с пъзелите, които се редят за отрицателно време.

Дъжд от любов, Black Sea lite, 500 части

# 578
Страхотни са! От всички, които редиш, само загадките не са ми по вкуса Simple Smile
И на мен не ми бяха по вкуса, и на мен не ми бяха Laughing
Интересно е как се променят нещата. Аз бях пробвала доста отдавна няколко и изобщо не ми харесаха, та дълго време ги отбягвах.

А между другото този пъзел с чадъра на Black Sea наскоро открих, че са го използвали в едно скандинавско онлайн състезание Flushed Бях доста изненадана защото не знам дали се предлагат там.
А на мен това ми беше първия пъзел, който наредих в индивидуално състезание, така че винаги ще си го помня Blush

След още няколко поръчки от озон установих, че бутончето Ценова защита всъщност се показва на всички след като се отразят като получени и аз си го използвам. Единия път го цъкнах напосоки и се оказа, че имам намален продукт Smile Сега в последната поръчка нямам, но не пречи да си го цъкам и да ми проверява докато не изтече защитата Smiley

# 579
  • София
Аз от днес съм болничен със сина и няма да мога да си реда в работата пъзели по 500 части, ще залагаме над ученето Joy

Този ме затрудни, на пъзелите на Кинкейд първото, което редя е небето, ако има искам пъзел само небе на Кинкейд.

Покахонтас, автор Томас Кинкейд, Schmidt, 1000 части

# 580
  • София
След вчерашното подреждане днес пуснах поръчка от озон и няма нито един пъзел. В скрит текст ще пусна наличността от пъзели в гаража. Вече са 3 стелажа, не два. Бройката е около 350 +-
Скрит текст:

# 581
Еве, красота е твоят гараж, но като гледам има място за още Satisfied

Lorcana Amethyst
Ravensburger, 1000

# 582
Синята Лоркана ми се вижда най-приятна, но и лилавата не е зле. Жълтата и зелената ми изглеждат по-трудни на мен. Може ли колаж на четирите Smiley

Moving Day!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 583
И на мен не ми бяха по вкуса, и на мен не ми бяха Laughing
Интересно е как се променят нещата. Аз бях пробвала доста отдавна няколко и изобщо не ми харесаха, та дълго време ги отбягвах.

Хахаха, права си, нещата се променят. Като нищо след време да ми се редят точно такива Satisfied Красив като краен резултат не е същото като приятен за редене, все пак Laughing

# 584
Синята Лоркана ми се вижда най-приятна, но и лилавата не е зле. Жълтата и зелената ми изглеждат по-трудни на мен. Може ли колаж на четирите Smiley

Ще направя колаж когато наредя и петата - Steel , вероятно ще е утре. Както и подозирах, точно тя се оказа най-лесна и точно, защото обичам десертът да ми е сладък и да му се насладя изцяло, си я оставих за последна Stuck Out Tongue Closed Eyes
Като класация по трудност на първо място е жълтата, после синята, лилавата и зелената.

Общи условия

Активация на акаунт