Пъзели 70

• 21 277
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Един от последните ми пъзели, докато си чакам поръчката с нови шест Grinning

# 586
  • София
Пак започвам ударно да намаляват пъзели

# 587
Ще направя колаж когато наредя и петата - Steel , вероятно ще е утре. Както и подозирах, точно тя се оказа най-лесна и точно, защото обичам десертът да ми е сладък и да му се насладя изцяло, си я оставих за последна Stuck Out Tongue Closed Eyes
Като класация по трудност на първо място е жълтата, после синята, лилавата и зелената.
Аз си мислех, че са 4 Grinning 5 няма да се подравнят добре в снимка Smile
Отворих да ги разгледам и се оказа, че всъщност цялата серия е 6, последния го няма ли? Ако предположим, че Steel е с Мики Маус това означава, че червения липсва ли?

Paris Rainbow
500 части
Ravensburger

От едно мини състезание с Евето и Аделка, за съжаление няма запис или коментар. Тук завърших втора след Аделка.

# 588
  • София
Ели в Амазон заредиха и шестте и аз ги поръчах. Ще пратя на Ади в някакъв момент и посления за да направи колекцията.
Аз на това състезание завърших в топ 3 Simple Smile

# 589
  • Варна
Как успявате да редите за време, аз хич не мога...

# 590
  • София
Е като те подлъзнат девойките и ето Simple Smile а и си е тренировка за състезанията.

# 591
Вретено 1000 части - Ново начало

На живо е много красив! Малко ме поизмъчи тъмната част долу. Редих я предимно на лампа и накрая сортирах парчетата по форма

# 592
Harbor Chaotic - Trefl 1000

# 593
Много беше приятно мини състезанието, но за жалост рядко се случва да имаме един и същ пъзел, който не сме редили, иначе щяхме доста по-често да си ги организираме.

Готова е и петата Лоркана, очаквано най-лесна от всички, направо сама се нареди докато сортирах, пълен кеф беше.

Lorcana Steel
Ravensburger, 1000

Ето и колажа на петте наредени, а за да е подравнен, добавих кутията на тази, която ми остава да наредя, за да е пълна серията.
Класацията ми по трудност и след петата наредена си остава така:
1. Жълтата, 2. Синята, 3. Лилавата, 4. Зелената, 5.Сивата

Скрит текст:

# 594
  • София
Момичета, някой има ли поглед върху тази марка? Ако не струва, не бих го взела,  нищо че е почти без пари.  Бях купувала  преди време един детски Art, голям боклук, и дефектен се оказа на всичкото отгоре.

https://www.ozone.bg/product/pazel-dodo-ot-30-chasti-zlatokoska-i-trite-mechki/

# 595
  • София
Ади ще ти го пратя да направиш колекцията Simple Smile
Сали не съм вземала нищо от тях.

# 596
The Purrfect Bookshelf
1000 части
Cobble Hill

Много приятен пъзел се оказа, а не бях много сигурна в началото.
Мисля, че за приятното усещане допринесе и една много мила и уютна книга, която слушах - Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи.
Сега, не искам да лъжа, беше малък ад за слушане в началото Satisfied Стигнах до там да използвам изкуствен интелект, за да разбера кой герой кой е Satisfied Но веднъж като им хванах спатиите стана много приятна, а за четене на хартия ще е чисто удоволствие според мен.

# 597
  • София
Реших тези дни са преровя шкафа на децата с пъзели да да видя какво има и на къде да заминават, че са пораснали за тях.

Мечо Пух са Trefl, 54 части
Леопарда е Black sea, 54 части

# 598
Здравейте,  знаете ли дали този сайт за пъзели е надежден https://lubiwood.com/bg/

# 599
  • София
Здравейте,  знаете ли дали този сайт за пъзели е надежден https://lubiwood.com/bg/
на мен ми се виждат скъпи. Дървени си поръчвам от Тему. Имат огромен избор от картинки и размери.

Общи условия

Активация на акаунт